2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlaaarrr merhaba uzun zamandır yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir 2 li tarama testi güzel çıktı çok şükür. 12 haftada cinsiyet öğrenemedim 16. Hafta da kontrole çağırdı o zaman öğrenirsin dedi dr. Ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim yaaaa.

Doktorum bana 13 ve 14. Haftalarda bize fikir verebilir ama kesinleşmesi 16. Hafta ve sonrası dediği içiiiin 14'te gitmeye karar verdim. Inşallah her şey normal seyrinde çıkar ultrason günü yaklaştıkça gerilen bir tek ben miyim?

Ffff 16 yı beklemek mantıklı ama 15. Haftada bayramda ailemin yanına gideceğim sürpriz yapardım cinsiyetini ben de bi 14ün sonlarında şansımı denerim belki ben de geriliyorum yalnız değiliz bence hepimizde heyecan tavan

14. Haftada da öğrenen çok kişi var bence şansını denemelisin

Yaaa ne güzel söylemiş dr Tahmin üzerine net öğrenebilmeniz için kaçıncı hafta gideceksiniz doktora ?
Muhtemelen 16. Haftada gideceğim canım. Bugün ikili test için kan verdim. Sonuç çıkınca doktorla belirleriz diye düşünüyorum. Doktorum henüz şu zaman gel demedi sadece 16. haftada net belli olur demişti

Muhtemelen 16. Haftada gideceğim canım. Bugün ikili test için kan verdim. Sonuç çıkınca doktorla belirleriz diye düşünüyorum. Doktorum henüz şu zaman gel demedi sadece 16. haftada net belli olur demişti
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın 16. Hafta garanti hafta oluyor hadi bakalım

Güzel haberlerle dönmeni dilerim Randevu yaklaştıkça bende de oluyor o stres. O ultrasonu koydukları anda ekrandan kalbine bakıyorum atıyor mu diye,belirti benimde yok çünkü. Cumartesi de ben gideceğim inşallah herşey yolundadır. Ben bir de aileme söylemedim 12.haftayı doldurmayı bekliyordum oldu artık sorun yoksa söyleyeceğim 1 Nisan'a geliyor bir de inşallah şaka sanmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…