2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani canım hangi bilinçsiz vermiş bilmiyorlar mı hamilesin uvayı cilt kanseri olanlar görüyor çünkü

Ben de daha söylemedim aileme, kardeşimle aramız limoni zaten, bir o biliyordu… Detaylı ultrasondan sonra 3 aylık olunca söylerim diyordum. Of ne biçim bi stres bu gerçekten çok zor

Ben de daha söylemedim aileme, kardeşimle aramız limoni zaten, bir o biliyordu… Detaylı ultrasondan sonra 3 aylık olunca söylerim diyordum. Of ne biçim bi stres bu gerçekten çok zor
Yapmamaya çalış stres, birşey kalmamış bir gün sonra kıpır kıpır görürsün inşallah bebişi

Ya bende öyle.yaparim diyorum 2. De o kadar hastaydım ilaç içtim deprem zamanına geldi söylemek zorunda kaldım doktor bana büyük ihtimalle düşer dedi eğer düşerse kızıma bakacak kimse yok diye düşündüm nasip erken duydular

Ben birşey olursa üzülmesinler diye söylemek istemedim, ilkinin kalbi durunca çok üzülmüşlerdi. Yoksa ben zor tutuyorum kendimi Söylemiş rahatlamışsın ne güzel, evde çocuk olunca risk varsa tabi sana destek lazım. Geçen annemlerde yemekteydim yemekten sonra bi uyku çöktü annem hamile misin yoksa dedi Değilim dedim ama nasıl geçiştirdim bilmiyorum

Evet sorma kaç kişiye sordum hemde inşallah bebişimde problem yaratmaz bu olaydan sonra kasık ağrılarım çok arttı husursuzum
Kendini sıkıntıya sokuyorsun diye ağrıyordur rahat ol, zaten hastanede çalışıyorsun yarın bir görün doktora inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ki bence yoktur

Kendini sıkıntıya sokuyorsun diye ağrıyordur rahat ol, zaten hastanede çalışıyorsun yarın bir görün doktora inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ki bence yoktur
Dün göründüm bebek iyiydi organ gelişimi haftasında maruz kaldığım için canım sıkılıyor sadece amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…