- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Allah razı olsun benimde öyle hiç hemde sevindim mi sevincimi gizledim mi korkuyorum endişe iyimi inşallah iyidir büyüyordur. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kolay hamilelik geçirelim.Stres bebeklerimize iyi gelmiyor bazen biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor o yüzden bu günlerimizin tadını çıkaralımben valla strese girmekten hiçbirşey anlamadım bu 2.5 aydan inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız dualarım sizinle
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALACAKSIN. ERKEK BEBEKLER ANALARINA KIYAMIYOR :) İÇİNİ FERAH TUT. SAĞLIKLA GELSİN.İnşallah öyledir hep öyle duydum erkek bebekte belirtiler çok yaşanmaz kusma uykuya düşkünlük cuma günü inşallah hayırlı haberler alırım bende.
İnşallah inşallah herkes güzel haberler aldınlar ne dilekleri varsa kabul olsun inşallahİNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALACAKSIN. ERKEK BEBEKLER ANALARINA KIYAMIYOR :) İÇİNİ FERAH TUT. SAĞLIKLA GELSİN.
Bende de erkek diyor cin
İnşallah kalırız valla zor mide bulantısıTezi çürütmüşler valla gerçi benim görümceninde erkekti onun bulantıdan hastahanelik oluyordu. İnşallah bugünkü geçicidir senin. Sağlık ocağında ebe bazılarının 3 aydan sonra başlıyor dedi. Neyse biz dışında kalalım hep bulantının inşallah. Bünyeler psikoloji gerçekten şaşkın. Sağlıkla gelsinler az kaldı cinsiyeti öğreniriz. Gönlümüzden geçen ve sağlıklı olsunlar inşallah :)
İnşallah sağlıkla gelsinlerHerkeste farklı oluyor bazıların vücudu kolay adapte olamıyor ama benim hemen alışıyor sanırım kabul ediyor ayak uyduruyorum yada inşallah sağlıklı güzel haberler alırız inşallah.
Ne zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?Kizlar selamhamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Kuzum benim 6 da bir basladi bu hafta gecti bu hafta dedigim ptesiden beri yok.Tekrardan baslar mi bilemiyorumNe zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut
12 kuzumTeşekkür ederim.. hayırlısı sagliklisi inşallah hepimiz içinnuba göre kaçıncı hafta görüntüsü lazim ?
Ayy başlamaz inşallahKuzum benim 6 da bir basladi bu hafta gecti bu hafta dedigim ptesiden beri yok.Tekrardan baslar mi bilemiyorum
Kullaniyodum canim. İnsallah baslamaz su bilr zor iciyodumAyy başlamaz inşallah
Takvime göre sen 11+ lardasın o zamanPapatyamaviss de aynı dönemlerde rahatladı
Darısı başıma iki hafta daha dayanırsam ben de kurtulurum belki
İlaç kullanıyor muydun sen?
E nabızdan tahlil sonuçları kısmında bazı tahlillerin değerleri yazıyor. Ancak bu değerler tek başına bir anlam ifade etmiyor. Ense kalınlığı, burun gelişimi gibi bazı ultrason görüntüleri ile karşılaştırarak bir rapor yazılıyor. Bu rapor e nabizda gözükmüyor, hastaneye gitmeniz gerek. Benimde değerlerin yazdığı alan gözüküyor ama rapor yok. Dolayısıyla hastaneye gidip raporu almadıkça değerlendirme yapılamıyor.Merhaba arkadaşlar ıkılı test sonucu cıkmıs ama göremiyorum e nabızdan nereden baktınız dış ektedir yazıyır
Merhaba arkadaşlar..cinsiyete tavsiyem belirtilere usg kağıtlarına çok takılmayın.Benim 3 oğlum var 4. Hamileyim sürpriz bir bebek oldu..Çin takvimi usg görüntüleri kese şekli aklınıza gelen tüm belirtiler kızdı..Herkes hatta kalçan çıkmış kesin kız dediler inanın aklıma daha gelmiyor kafa yapısı falan herşeyi kızdı ammmaaa dün doktor elimize pipi fotosunu verdisağlıkla gelsin inş..Herkes kız deyince sizde daha çok inanıyorsunuz..ondan tavsiyem günü bekleyip doktordan öğrenmek
İlaca devam mı peki kuzum yoksa bıraktığın halde mi bulantı yok?Kullaniyodum canim. İnsallah baslamaz su bilr zor iciyodum
Ben biraktim ilaci. Mide bulantim olsa icecektim o sekilde yapabilirsin kuzum. Bir gun icme mesela baktin bulanmiyor icmezsinİlaca devam mı peki kuzum yoksa bıraktığın halde mi bulantı yok?
İlacı bırakacağımı nasıl anlayacağım mesela onu da merak ediyorum benpsikolojik olarak bağlandım onu almazsam çok daha fena olacakmışım hissi oluyor bende
Benim hiç olmadı bulantım canım nerdeyse. Göğüs hassasiyetim arada geçiyor sonra yine başlıyor. Kasık ağrım da yokKizlar selamhamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Aman olsa bir turlu olmasa neden olmuyor diye korkuyorum. Nasil gececek bu 9 ayBenim hiç olmadı bulantım canım nerdeyse. Göğüs hassasiyetim arada geçiyor sonra yine başlıyor. Kasık ağrım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?