2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun benimde öyle hiç hemde sevindim mi sevincimi gizledim mi korkuyorum endişe iyimi inşallah iyidir büyüyordur. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kolay hamilelik geçirelim.

Merhaba arkadaşlar..cinsiyete tavsiyem belirtilere usg kağıtlarına çok takılmayın.Benim 3 oğlum var 4. Hamileyim sürpriz bir bebek oldu..Çin takvimi usg görüntüleri kese şekli aklınıza gelen tüm belirtiler kızdı..Herkes hatta kalçan çıkmış kesin kız dediler inanın aklıma daha gelmiyor kafa yapısı falan herşeyi kızdı ammmaaa dün doktor elimize pipi fotosunu verdi sağlıkla gelsin inş..Herkes kız deyince sizde daha çok inanıyorsunuz..ondan tavsiyem günü bekleyip doktordan öğrenmek

İnşallah kalırız valla zor mide bulantısı İnşallah sağlıkla gelsinler

Kizlar selam hamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok

Kizlar selam hamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Ne zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut

Kuzum benim 6 da bir basladi bu hafta gecti bu hafta dedigim ptesiden beri yok.Tekrardan baslar mi bilemiyorum
Ayy başlamaz inşallah
Takvime göre sen 11+ lardasın o zaman Papatyamaviss de aynı dönemlerde rahatladı
Darısı başıma iki hafta daha dayanırsam ben de kurtulurum belki
İlaç kullanıyor muydun sen?

Merhaba arkadaşlar ıkılı test sonucu cıkmıs ama göremiyorum e nabızdan nereden baktınız dış ektedir yazıyır
E nabızdan tahlil sonuçları kısmında bazı tahlillerin değerleri yazıyor. Ancak bu değerler tek başına bir anlam ifade etmiyor. Ense kalınlığı, burun gelişimi gibi bazı ultrason görüntüleri ile karşılaştırarak bir rapor yazılıyor. Bu rapor e nabizda gözükmüyor, hastaneye gitmeniz gerek. Benimde değerlerin yazdığı alan gözüküyor ama rapor yok. Dolayısıyla hastaneye gidip raporu almadıkça değerlendirme yapılamıyor.

Aaaa :)
4 oğlan anası
Kaç haftalık hamilesiniz ?

Kullaniyodum canim. İnsallah baslamaz su bilr zor iciyodum
İlaca devam mı peki kuzum yoksa bıraktığın halde mi bulantı yok?
İlacı bırakacağımı nasıl anlayacağım mesela onu da merak ediyorum ben psikolojik olarak bağlandım onu almazsam çok daha fena olacakmışım hissi oluyor bende

Ben biraktim ilaci. Mide bulantim olsa icecektim o sekilde yapabilirsin kuzum. Bir gun icme mesela baktin bulanmiyor icmezsin

Benim hiç olmadı bulantım canım nerdeyse. Göğüs hassasiyetim arada geçiyor sonra yine başlıyor. Kasık ağrım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…