2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de göbeğim çıktı ama sadece ben fark ediyorum dışarıdan hiç belli olmuyor aşırı dar giyersem oluyor
Ilk bebıskomda oyleydı benımde zar zor 15-16 da artık bellı olmaya baslamıstı ama suan o haftalarda gıbıyım bu bebıskoda kılolu hamıle kalınca fırtladı bıanda

Ben gebe kalmadan önce düzenli yürüyordum egzersiz de düzenli olmasa da yapıyordum ama bende bayramdan sonra pilatese başlamayı düşünüyorum

Merhaba canım bende öyle yaptım 9+3 de kan vermeye gittiğim de musyne oldum kalbi atıyormu diye ama şuan yine korkuyorum.

Ilk bebıskomda oyleydı benımde zar zor 15-16 da artık bellı olmaya baslamıstı ama suan o haftalarda gıbıyım bu bebıskoda kılolu hamıle kalınca fırtladı bıanda
Bende 15-16dan sonra belli olur diye düşünüyorum canım bakalım belli de olmaz kilo alırsam bir iki haftaya da çıkar ikimizin haftası aynı zaten sende usgde 12 çıkmışsın benimde son usgye göre bugün 12+2 cumartesi kontrolüm var belki cinsiyeti görür

Hepimizdede sorun olcak degil ya kuzum demek ki olmasi gereken. Mesela ben haftasonu esimin parfumunden tiksinir balik kokusundan tiksinirdim bugun rahatsiz olmadim pazar midem bulanirdi bu hafta gecti. Ama.sirtim agriyor
Hadi güzel heberler alalım inşallah güzel olsun herşey iyi olsun bebeklerimiizi sağlıkla kucağımız alalım.

Kizlar selam hamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Benim gebeliğimin başından beri kabızdım bugün itibariyle ishale döndü noldu anlamadım bişeyide farklı yapmadım bir problem mi oldu acaba göğüslerim zaten acımıyor genel olarak yorumu olan var mı kızlar

Canim donem donem degisir bir ara bende ishal oldum sonra ayni devam simdide kalcamdan sol bacagima agri vuruyor anlamadim

Canim donem donem degisir bir ara bende ishal oldum sonra ayni devam simdide kalcamdan sol bacagima agri vuruyor anlamadim
O dediğin bendede oldu bir kaç kez ama geçti sonra of bu korkularla napıcaz ya ben hep endişe halindeyim

Aynı durum bende de var canım bulantı ilacına devam ediyorum hala. O yüzden bulantım olmuyor ama yanma başladı

Ya bende gıtsemmı acaba pzrtesı falan

Ne zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut
Kullaniyodum canim. İnsallah baslamaz su bilr zor iciyodum
Benim bulantı 7. Haftada bir başladı çok yoğun yaşıyordum. Prilam ile idare ediyorum. İlacı içmeden mahvoluyorum. Şimdi bırakmaya cesaretim yok haftasonu deneyim bi diyorum kendimi

İnsallah canim benim kuyruk sokumumdan sol bacagima vuran bi agri var nedendir acaba ya
Bebek büyüdükçe kasları geriyor diye okudum kalçaya vuran ağrı bacağada vurabilir genişliyor diye. Belimiz kalınlaşıyor artık kasıklar değil büyğn bedenimizde oluşuyor değişim benim gögğslerim aşırı kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…