KızNe tahmın ettım pekı utanarak soruyorum
Inan ınann zatenDeme öyle inanırım
Anam utandım dur
Ilk bebıskomda oyleydı benımde zar zor 15-16 da artık bellı olmaya baslamıstı ama suan o haftalarda gıbıyım bu bebıskoda kılolu hamıle kalınca fırtladı bıandaBenim de göbeğim çıktı ama sadece ben fark ediyorum dışarıdan hiç belli olmuyor aşırı dar giyersem oluyor
Benimde geçti kendimi yiyip bitiriyorum 11+3 deyim korkuyorumKuzum benim 6 da bir basladi bu hafta gecti bu hafta dedigim ptesiden beri yok.Tekrardan baslar mi bilemiyorum
Ben gebe kalmadan önce düzenli yürüyordum egzersiz de düzenli olmasa da yapıyordum ama bende bayramdan sonra pilatese başlamayı düşünüyorumKızlar bu arada egzersiz yapıyor musunuz ? Ben YouTube dan elçin Demirel hamileyiz yürüyoruz videolarını yapıyorum çok rahatlatıyor ve yorumlara bakılırsa kilo kontrolü , doğum kolaylığı sağlıyormuş
Merhaba canım bende öyle yaptım 9+3 de kan vermeye gittiğim de musyne oldum kalbi atıyormu diye ama şuan yine korkuyorum.Ya tam olarak aynı durumdayız. 9. hafta kontrolüme erken gittim biraz bu yüzden, hiç belirtim yok kalbi atıyor mu kesin diye meraktan kendimi yiyip. Yarın kontrolüm var bugün o kadar moralim bozuk ki her şey yolunda mı acaba diye
Hepimizdede sorun olcak degil ya kuzumBenimde geçti kendimi yiyip bitiriyorum 11+3 deyim korkuyorum
Bende 15-16dan sonra belli olur diye düşünüyorum canım bakalım belli de olmaz kilo alırsam bir iki haftaya da çıkarIlk bebıskomda oyleydı benımde zar zor 15-16 da artık bellı olmaya baslamıstı ama suan o haftalarda gıbıyım bu bebıskoda kılolu hamıle kalınca fırtladı bıanda
Hadi güzel heberler alalım inşallah güzel olsun herşey iyi olsun bebeklerimiizi sağlıkla kucağımız alalım.Hepimizdede sorun olcak degil ya kuzumdemek ki olmasi gereken. Mesela ben haftasonu esimin parfumunden tiksinir balik kokusundan tiksinirdim bugun rahatsiz olmadim pazar midem bulanirdi bu hafta gecti. Ama.sirtim agriyor
İnsallah canimHadi güzel heberler alalım inşallah güzel olsun herşey iyi olsun bebeklerimiizi sağlıkla kucağımız alalım.
Benim gebeliğimin başından beri kabızdım bugün itibariyle ishale döndü noldu anlamadım bişeyide farklı yapmadım bir problem mi oldu acaba göğüslerim zaten acımıyor genel olarak yorumu olan var mı kızlarKizlar selamhamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Canim donem donem degisir bir ara bende ishal oldum sonra ayni devamBenim gebeliğimin başından beri kabızdım bugün itibariyle ishale döndü noldu anlamadım bişeyide farklı yapmadım bir problem mi oldu acaba göğüslerim zaten acımıyor genel olarak yorumu olan var mı kızlar
O dediğin bendede oldu bir kaç kez ama geçti sonraCanim donem donem degisir bir ara bende ishal oldum sonra ayni devamsimdide kalcamdan sol bacagima agri vuruyor anlamadim
Tekrardan kontrol ne zaman kuzumO dediğin bendede oldu bir kaç kez ama geçti sonraof bu korkularla napıcaz ya ben hep endişe halindeyim
Aynı durum bende de var canım bulantı ilacına devam ediyorum hala. O yüzden bulantım olmuyor ama yanma başladıKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?
Ya bende gıtsemmı acaba pzrtesı falanBende 15-16dan sonra belli olur diye düşünüyorum canım bakalım belli de olmaz kilo alırsam bir iki haftaya da çıkarikimizin haftası aynı zaten sende usgde 12 çıkmışsın benimde son usgye göre bugün 12+2 cumartesi kontrolüm var belki cinsiyeti görür
Ben de öyle yarın sabah kontrolüm var inşallah uyuyabilirim bu geceMerhaba canım bende öyle yaptım 9+3 de kan vermeye gittiğim de musyne oldum kalbi atıyormu diye ama şuan yine korkuyorum.
Ne zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut
Benim bulantı 7. Haftada bir başladı çok yoğun yaşıyordum. Prilam ile idare ediyorum. İlacı içmeden mahvoluyorum. Şimdi bırakmaya cesaretim yokKullaniyodum canim. İnsallah baslamaz su bilr zor iciyodum
Bebek büyüdükçe kasları geriyor diye okudum kalçaya vuran ağrı bacağada vurabilir genişliyor diye. Belimiz kalınlaşıyor artık kasıklar değil büyğn bedenimizde oluşuyor değişim benim gögğslerim aşırı kaşınıyorİnsallah canimbenim kuyruk sokumumdan sol bacagima vuran bi agri var nedendir acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?