Kafam karıştı şimdi normal muayene değil bu detaylı ultrason diye üstüne basa basa söyledi doktorum hatta kendisi yapmayacak detaylı ultrason için başka bir hekime yönlendirdi aynı hastane içinde ve fiyat farkı da var iki kat kadar. Bahsettiğiniz tüm ölçümler yapılacak anlamadım ki ekstra bişey mi istendi bendenense kalınlıgı burun kemıgı ıkılı tarama ıle bırlıkte alınan ölçümler normal muayene ıle aynı olur. Detaylı ultrason da ıse mın 20 dk surer bebegın el parmaklarından ayak parmaklarına tüm organlarının incelendiği muayenedir radyoloji uzmanı yada perınatolog tarafından yapılır.Genel de boyle bılınır o yuzden detaylı dıyınce akla gelen ilk 20.haftlarda yapılan muayene diye düşünülüyor
Güzel sonuclar alırsın umarım
Cinsiyet tahmini yapan instagrama atmış ablam yüzde 90 kız demiş bakalım ne çıkacak en iyisi 14 de gidelim bir çok merak ettimEki Görüntüle 3225077 senınkı suna benzıyor okla ısarledıgım yere bak bıdaha bak gorursun :d
Riskli gebelik mi sizin kiKafam karıştı şimdi normal muayene değil bu detaylı ultrason diye üstüne basa basa söyledi doktorum hatta kendisi yapmayacak detaylı ultrason için başka bir hekime yönlendirdi aynı hastane içinde ve fiyat farkı da var iki kat kadar. Bahsettiğiniz tüm ölçümler yapılacak anlamadım ki ekstra bişey mi istendi benden
Yani önceden iki kaybım var ama bu gebeliğim normal ilerliyor şimdiye kadar herhangi bir risk oluşmadı. Acaba önceki gebeliklerim sıkıntılı olduğu için mi erkenden detaylı ultrason istediRiskli gebelik mi sizin ki
Ben şu yere bakan yer sandımEki Görüntüle 3225077 senınkı suna benzıyor okla ısarledıgım yere bak bıdaha bak gorursun :d
Canım kayıplardan dolayı perinatalog bakar sana doktorun daha detaycı ben e 20 haftalarda yine olur ayrıntılınYani önceden iki kaybım var ama bu gebeliğim normal ilerliyor şimdiye kadar herhangi bir risk oluşmadı. Acaba önceki gebeliklerim sıkıntılı olduğu için mi erkenden detaylı ultrason istedi
yok kuzum bazen bazı doktorlar bu olcum ıcın perınatolojıye yonlendırıyor ona yonlendırmıs olabılır onunda fıyatı degısebılır. Mesela benım devlettekı doktorum bakmadı bursada baska bı doktora yonlendırdı arastırma hastanesıne. Ama özeldeki doktorum ense kalınlıgını burun kemıgını olcumunu yaptı ve istenen degerler arasında oldugunu soyledı.Ben kan vermeyecegım kanda verılmıs olsaydı bu olcumlerle bırlıkte alnınan kan ve cıkan sonuclar ıkısı bır degerlendırılıyor.Normal kadın dogum doktoruda bu olcumlerı yapabılıyor isterse tabiKafam karıştı şimdi normal muayene değil bu detaylı ultrason diye üstüne basa basa söyledi doktorum hatta kendisi yapmayacak detaylı ultrason için başka bir hekime yönlendirdi aynı hastane içinde ve fiyat farkı da var iki kat kadar. Bahsettiğiniz tüm ölçümler yapılacak anlamadım ki ekstra bişey mi istendi benden
Merhaba çok geçmiş olsun. İki haftadır kahverengi lekenmelerin devam ediyor. Bazen bitiyor bazen yine oluyor. Çalışıyorum evde 6 yaşında oğlum var çok mümkün olmuyor dinlenmek. Plesanta rahim ağzını tam kapatmıyor ama biraz yukarı çıkması bekleniyor. Bendeki lekenme bu yüzden. Belimin ağrısı devam ediyor. Rabbim korusun bebeklerimizi.Ah kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem ama
Anladım belki benim önceki gebelikler genetik bozukluk filan düşündürdü de o yüzden erken bir detaylı ölçüm istedi her biri için… Bilemiyorum takip için devlete giden arkadaşım da detaylıyı daha yeni çektirdi 24. haftada. İkili için kan da vericem yarın bakalım hayırlısı olsun ne diyimyok kuzum bazen bazı doktorlar bu olcum ıcın perınatolojıye yonlendırıyor ona yonlendırmıs olabılır onunda fıyatı degısebılır. Mesela benımd evlettekı doktorum bakmadı bursada baska bı doktora yonlendırdı arastırma hastanesıne. Ama özeldeki doktorum ense kalınlıgını burun kemıgını olcumunu yaptı ve degerler arasında oldugunu soyledı.Ben kan vermeyecegım kanda verılmıs olsaydı bu olcumlerle bırlıkte alnınan kan ve cıkan sonuclar ıkısı bır degerlendırılıyor.Normal kadın dogum doktoruda bu olcumlerı yapabılıyor isterse tabi
Evet belki dediğin gibi doktorum gerçekten de çok detaycı bu arada sabah çok kötüyüm grip oldum galiba diye yazdım yediğim içtiğim her şeyi sordu ilaç kesinlikle vermedi bu arada kızlar bilginiz olsun… Balgam varsa çıkması lazım dediCanım kayıplardan dolayı perinatalog bakar sana doktorun daha detaycı ben e 20 haftalarda yine olur ayrıntılın
Benimde pazartesi İstanbul'da perinatolog Dr yapicak ölçüm ama tam ne yapicak bilmiyorum..tüp bebek Dr aynı zamanda..sadece fiyat aldım tam ne yapilacak sormayı unuttum..İstanbul'a yolculuk var pazar günüyok kuzum bazen bazı doktorlar bu olcum ıcın perınatolojıye yonlendırıyor ona yonlendırmıs olabılır onunda fıyatı degısebılır. Mesela benım devlettekı doktorum bakmadı bursada baska bı doktora yonlendırdı arastırma hastanesıne. Ama özeldeki doktorum ense kalınlıgını burun kemıgını olcumunu yaptı ve istenen degerler arasında oldugunu soyledı.Ben kan vermeyecegım kanda verılmıs olsaydı bu olcumlerle bırlıkte alnınan kan ve cıkan sonuclar ıkısı bır degerlendırılıyor.Normal kadın dogum doktoruda bu olcumlerı yapabılıyor isterse tabi
canım benım o haftalra gelınce doktor yıne detaylı ıstıcek , suan zaten ıstenılen boyutlarda degıl organ taraması ıcın zaten yapılamaz 18-19 u bıle kabul etmıyor detaylı bakan doktorlar gelısımı tamamen olgunlassın net gozuksun dıye. Seninkisi ense kalınlıgı burun kemıgı sıvı olcumu gıbı bı haftalarda bakılacak seylerden olusur , dedıgın gıbı kayıpların oldugu ıcın daha uzman bı doktor bakmasını ıstemıs olabılır kuzum :) burda bır arkadasımız daha vardı onuda doktoru perıntaloga gondermıstı ıkılı tarama ıcın onlar uzman daha detaylı ıncelıyolar :)Anladım belki benim önceki gebelikler genetik bozukluk filan düşündürdü de o yüzden erken bir detaylı ölçüm istedi her biri için… Bilemiyorum takip için devlete giden arkadaşım da detaylıyı daha yeni çektirdi 24. haftada. İkili için kan da vericem yarın bakalım hayırlısı olsun ne diyim
rahım agzı kapalı dedı bana sebebı kendımı yormamız snrım net bellı napalım oyle boyle gececek bu gunler :) amınMerhaba çok geçmiş olsun. İki haftadır kahverengi lekenmelerin devam ediyor. Bazen bitiyor bazen yine oluyor. Çalışıyorum evde 6 yaşında oğlum var çok mümkün olmuyor dinlenmek. Plesanta rahim ağzını tam kapatmıyor ama biraz yukarı çıkması bekleniyor. Bendeki lekenme bu yüzden. Belimin ağrısı devam ediyor. Rabbim korusun bebeklerimizi.
ay arkadas yok goremıyorum nub bana gore degılBen şu yere bakan yer sandım
Bizde toplam 3 ultrason oluyoİkili tarama için kan zaten vereceğim ama 11-13 arası da detaylı istenebiliyor. Ense kalınlığı bakılacak yarın
Eki Görüntüle 3225144
Hah işte benimki de bu şekilde 11-13 hafta arası gel mutlaka detaylı ultrason bakılsın dedi doktorum. Belki devlette bakmıyorlar ilk trimester bitiminde ama özelde bakıyorlardırBizde toplam 3 ultrason oluyo
Diger randevularda hersey yolundami diye bakilir
Benim ilk detayli ultrasonum haftaya 12+5 olmus oluyorum
Olabilir bakalım yarın olsun da buradan detaylı anlatırım kısmetse sonuçlarınıcanım benım o haftalra gelınce doktor yıne detaylı ıstıcek , suan zaten ıstenılen boyutlarda degıl organ taraması ıcın zaten yapılamaz 18-19 u bıle kabul etmıyor detaylı bakan doktorlar gelısımı tamamen olgunlassın net gozuksun dıye. Seninkisi ense kalınlıgı burun kemıgı sıvı olcumu gıbı bı haftalarda bakılacak seylerden olusur , dedıgın gıbı kayıpların oldugu ıcın daha uzman bı doktor bakmasını ıstemıs olabılır kuzum :) burda bır arkadasımız daha vardı onuda doktoru perıntaloga gondermıstı ıkılı tarama ıcın onlar uzman daha detaylı ıncelıyolar :)
Canim burada devlet ozel ayrimi yok aslindaHah işte benimki de bu şekilde 11-13 hafta arası gel mutlaka detaylı ultrason bakılsın dedi doktorum. Belki devlette bakmıyorlar ilk trimester bitiminde ama özelde bakıyorlardır
Yurtdışında mısın? Bana öyle bir randevu planı çıkarılmadı yalnızca doktorum 12. haftadan sonra ayda bir görüşürüz ekstrem bir durum olmadıkça dediCanim burada devlet ozel ayrimi yok aslinda
Bi sistem var otomatik olarak oyle ilerliyo
Ben ilk rdvuma gittigimde taaa doguma kadar olan rdvular planlandi
Iste 3 ultrasonda buna dahil
Onceleri her 6 haftada bir rdvu verildi
Sonra ilerledikce 4 veya 3 haftaya dusuyo
Seninkide muhtemelen detayli ultrasondur sayfadaki kizlar daha iyi cvp verebilirler buna
Evet cnm yurtdisindayimYurtdışında mısın? Bana öyle bir randevu planı çıkarılmadı yalnızca doktorum 12. haftadan sonra ayda bir görüşürüz ekstrem bir durum olmadıkça dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?