2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba 11+4 olduk bugün aranızda ultrason görüntüsünden cinsiyet anlayan var mı acaba ultrasonda bakarken kafası böyle değildi daha yuvarlaktı ama bilemiyorum ben bakınca erkek diyorum ama içimden kız geçiyor

Eklentiler

• CB0BD7F6-FB00-4316-8652-9D6188BB00BD.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 88
Çok şükür maşallah canım maşallah çok güzel kolay hamilelik geçiririz. Erkrk brnrk anneyi yormaz diyorlar benimde tüp bebekle Rabbime emanetler inşallah cuma günü hqyırlısıyla güzel sonuçlar görelim Rabbim ferahlık versin bi daha evham yapmıycam.

benime tüp bebek papatyamavis erkek demişti. Hafif nadir oldu bulantı ama iyi gidiyor. Erkekse ondanmı beni yormuyor sıpa gerçekten :)

Erkek bebek de bulantı olmaz diye bir söylenti var ama 2 kuzenimin oğulları var mide bulantısından yemek yiyememiştik dediler çürüttüler tezi Benim de bulantı olmuyordu 12.haftadayım bugün bulantı ile uyandım haydaa dedim bu asıl geçmesi gereken haftalar Sağı solu belli olmuyor sanırım bu şikayetlerin , bünyeler şaşkın ☺
benime tüp bebek papatyamavis erkek demişti. Hafif nadir oldu bulantı ama iyi gidiyor. Erkekse ondanmı beni yormuyor sıpa gerçekten :)

Cinsiyeti bende çok merak etmeye başladım ya

Sen nasılsın bunarada leke geçti.dimi

Tezi çürütmüşler valla gerçi benim görümceninde erkekti onun bulantıdan hastahanelik oluyordu. İnşallah bugünkü geçicidir senin. Sağlık ocağında ebe bazılarının 3 aydan sonra başlıyor dedi. Neyse biz dışında kalalım hep bulantının inşallah. Bünyeler psikoloji gerçekten şaşkın. Sağlıkla gelsinler az kaldı cinsiyeti öğreniriz. Gönlümüzden geçen ve sağlıklı olsunlar inşallah :)

Stres bebeklerimize iyi gelmiyor bazen biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor o yüzden bu günlerimizin tadını çıkaralım ben valla strese girmekten hiçbirşey anlamadım bu 2.5 aydan inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız dualarım sizinle

Papatyamaviss benim de mi belli olmaz.. ekledim en uygun foto bu 10.hafta bugüne ait

Eklentiler

• 16800929872148500445775044353857.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah öyledir hep öyle duydum erkek bebekte belirtiler çok yaşanmaz kusma uykuya düşkünlük cuma günü inşallah hayırlı haberler alırım bende.

Herkeste farklı oluyor bazıların vücudu kolay adapte olamıyor ama benim hemen alışıyor sanırım kabul ediyor ayak uyduruyorum yada inşallah sağlıklı güzel haberler alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…