2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut
Canım Benim de 6 da başlayıp bu hafta azaldı doktorum bulantı ilacını daha yeni yazdı ben de kendisine sordum bulantım hepten azalırsa bırakayım mı dedim o da bırakma devam et dedi oluştuktan sonra yoluna koymamız daha zor oluyor ilacın bitene kadar içmeye devam et bi zararı yok dedi , dün gece ilk defa içtim misler gibi uyudum çok güzeldi

Kızlar bu arada egzersiz yapıyor musunuz ? Ben YouTube dan elçin Demirel hamileyiz yürüyoruz videolarını yapıyorum çok rahatlatıyor ve yorumlara bakılırsa kilo kontrolü , doğum kolaylığı sağlıyormuş

Aman olsa bir turlu olmasa neden olmuyor diye korkuyorum. Nasil gececek bu 9 ay
Ya tam olarak aynı durumdayız. 9. hafta kontrolüme erken gittim biraz bu yüzden, hiç belirtim yok kalbi atıyor mu kesin diye meraktan kendimi yiyip. Yarın kontrolüm var bugün o kadar moralim bozuk ki her şey yolunda mı acaba diye

Canim sikma canini yarin gidince bi bakicaksin bebisin sana el salliyor gor bak benimde daha 20 gun var gitmeme bir kere kotu seyler yasayinca insan zor oluyor ama Allaha emanet artik yavrularimiz ne yapalim

Tek olmadığımı fark etmek ne güxel.
Benim doktor biz senle 9 ay napcaz dedi bana.
Kasık ağrım bir oluyor bir olmuyor. O yüzden anlamıyorum. Ama midem hiçbir zaman bulanmadı. Sadece bir ara gün içrrisinde bulanıp bir şeyler yiyince geçitordu. Biz de 6 nisanda gideceğiz ense kalınlığı için. Umarım iyi durumdadır canı sağ olsun da

Benım yemek hassasıyetım gecmedı ama bulantım cok cok nadır hafıf gelırse bı gelıp gıdıyor bugun dıyorum patates makarna yıye yıye 1.5 kılo vermısım

Askım herseyın hayırlısı Rabbim biliyor sadece bu ve bu gıbı benzetmelere cok fazla umut baglamamak lazım hıcbırının bılımsel bır payı yok zaten Saglıkla gelsın bebegın Herbırımızede sağlıkla nasıp etsin kuzum

Ya ben normalde düzenli yoga yapıyordum. 6-7 hafta civarı iki kere gittim, biri biraz ağırdı galiba. Zorlamamaya çalıştım ama iyi hissedince devam ettim. Sonra iki gün yerimden kalkamadım biraz kasık ağrısı oldu kahverengi leke geldi o günden beri yatay devam ediyorum . Hamilelere yönelik egzersizlere bakıcam 12. Hafta kontrolünden sonra. Söylediğin kanala da bakayım, sağol Egzersiz önemli ya. Doğum sonrası patates çuvalı gibi yığılmak istemiyorum

Ya ben ilaca rağmen şu an geceleri bulantıdan uyanıyorum
Tertemiz uyumayı kana kana su içmeyi özledim darısı başıma ben de kurtulayım inşallah

Kızlar bu arada 12.hafta itibariyle bebek artık göbek deliğimi hizasına geliyor ve ordan yukarı cıkıyor ılerleyen zamanlarda göbüşü cıkmayan varsa bile 14-15 te artık max kendını bellı eder :)
Benim de göbeğim çıktı ama sadece ben fark ediyorum dışarıdan hiç belli olmuyor aşırı dar giyersem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…