Canım Benim de 6 da başlayıp bu hafta azaldı doktorum bulantı ilacını daha yeni yazdı ben de kendisine sordum bulantım hepten azalırsa bırakayım mı dedim o da bırakma devam et dedi oluştuktan sonra yoluna koymamız daha zor oluyor ilacın bitene kadar içmeye devam et bi zararı yok dedi , dün gece ilk defa içtim misler gibi uyudum çok güzeldiNe zaman başladı ne zaman geçti canım bulantın?
En yoğun haftalar hangisiydi?
Bulantı ve kusmayla başım belada herkese soruyorum bir umut
Ya tam olarak aynı durumdayız. 9. hafta kontrolüme erken gittim biraz bu yüzden, hiç belirtim yok kalbi atıyor mu kesin diye meraktan kendimi yiyip. Yarın kontrolüm var bugün o kadar moralim bozuk ki her şey yolunda mı acaba diyeAman olsa bir turlu olmasa neden olmuyor diye korkuyorum. Nasil gececek bu 9 ay
Canim sikma canini yarin gidince bi bakicaksin bebisin sana el salliyor gor bakYa tam olarak aynı durumdayız. 9. hafta kontrolüme erken gittim biraz bu yüzden, hiç belirtim yok kalbi atıyor mu kesin diye meraktan kendimi yiyip. Yarın kontrolüm var bugün o kadar moralim bozuk ki her şey yolunda mı acaba diye
Tek olmadığımı fark etmek ne güxel.Ya tam olarak aynı durumdayız. 9. hafta kontrolüme erken gittim biraz bu yüzden, hiç belirtim yok kalbi atıyor mu kesin diye meraktan kendimi yiyip. Yarın kontrolüm var bugün o kadar moralim bozuk ki her şey yolunda mı acaba diye
Bakalım sende tutacak mıBende de erkek diyor cin
Evet 4 oğlanAaaa :)
4 oğlan anası
Kaç haftalık hamilesiniz ?
Heycanla bekliyorumBakalım sende tutacak mı
Benım yemek hassasıyetım gecmedı ama bulantım cok cok nadır hafıf gelırse bı gelıp gıdıyorAyy başlamaz inşallah
Takvime göre sen 11+ lardasın o zamanPapatyamaviss de aynı dönemlerde rahatladı
Darısı başıma iki hafta daha dayanırsam ben de kurtulurum belki
İlaç kullanıyor muydun sen?
Askım herseyın hayırlısı Rabbim biliyor sadeceMerhaba arkadaşlar..cinsiyete tavsiyem belirtilere usg kağıtlarına çok takılmayın.Benim 3 oğlum var 4. Hamileyim sürpriz bir bebek oldu..Çin takvimi usg görüntüleri kese şekli aklınıza gelen tüm belirtiler kızdı..Herkes hatta kalçan çıkmış kesin kız dediler inanın aklıma daha gelmiyor kafa yapısı falan herşeyi kızdı ammmaaa dün doktor elimize pipi fotosunu verdisağlıkla gelsin inş..Herkes kız deyince sizde daha çok inanıyorsunuz..ondan tavsiyem günü bekleyip doktordan öğrenmek
Hosgeldın neredeyse 2.trimesterKizlar selamhamilelik belirtilerinizde bir azalma var mi mesela benim mide bulantim gecti. Gogus hassasiyetim azaldi ama kuculme yok kasik agrimda yok
Ne tahmın ettım pekı utanarak soruyorumEvet 4 oğlan16 haftalık.Esasında Eylül de doğumum ama ben papatyamaviş için bu grubu takip ediyorum tahmin falan sormuştum
Yalniz olmadigima sevindimmHosgeldın neredeyse 2.trimestercıcek gıbı gececek bu trımester kızlarım
Ya ben normalde düzenli yoga yapıyordum. 6-7 hafta civarı iki kere gittim, biri biraz ağırdı galiba. Zorlamamaya çalıştım ama iyi hissedince devam ettim. Sonra iki gün yerimden kalkamadım biraz kasık ağrısı oldu kahverengi leke geldi o günden beri yatay devam ediyorumKızlar bu arada egzersiz yapıyor musunuz ? Ben YouTube dan elçin Demirel hamileyiz yürüyoruz videolarını yapıyorum çok rahatlatıyor ve yorumlara bakılırsa kilo kontrolü , doğum kolaylığı sağlıyormuş
Ya ben ilaca rağmen şu an geceleri bulantıdan uyanıyorumCanım Benim de 6 da başlayıp bu hafta azaldı doktorum bulantı ilacını daha yeni yazdı ben de kendisine sordum bulantım hepten azalırsa bırakayım mı dedim o da bırakma devam et dedi oluştuktan sonra yoluna koymamız daha zor oluyor ilacın bitene kadar içmeye devam et bi zararı yok dedi , dün gece ilk defa içtim misler gibi uyudum çok güzeldi
Deme öyle inanırımHosgeldın neredeyse 2.trimestercıcek gıbı gececek bu trımester kızlarım
Benim de göbeğim çıktı ama sadece ben fark ediyorum dışarıdan hiç belli olmuyor aşırı dar giyersem oluyorKızlar bu arada 12.hafta itibariyle bebek artık göbek deliğimi hizasına geliyor ve ordan yukarı cıkıyor ılerleyen zamanlarda göbüşü cıkmayan varsa bile 14-15 te artık max kendını bellı eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?