2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kız ıste buyusun guzel gozuksun dıye arıfe oncesıne denk gelen haftaya bakıyorum
Ben cumartesi gidicem senle yakınız bana söylerse diyim sana, özele gitmiştin kontrol süresi geçmeden bi şansını dene istersen 12+6 olması lazım bi aksilik yoksa cumartesi günü

Ben cumartesi gidicem senle yakınız bana söylerse diyim sana, özele gitmiştin kontrol süresi geçmeden bi şansını dene istersen 12+6 olması lazım bi aksilik yoksa cumartesi günü
Benimde 12+6dı dün. Kız gibi görünüyor yanıladabşiriz daha küçük ama bi iki daha bakınca yüksek ihtimal kız dedi. Bakalım bende merakla 19nisanı bekliyorum artık kesin netleşir sanırım. Seninki de bi fikir yürütebilir cumartesi günü

Hayırlısı olsun canım şeninde yaşım 38 13 yaş 10 yaş ve 2,5 yaş oğluşlarım

tabi canım benim de öyle ben de asla tamamen kesmedi. Ha kusuyordum kusturmadı. Ama bulantım hep devam etti ilaca rağmen. Amaaa son bu haftada sanki bulantımda azaldı. Acaba dedim. Acaba cidden 12. Haftadan sonra azalıyor mu kendimi ilaçsız denemek istiyorum not 13. Haftadayım

O dediğin bendede oldu bir kaç kez ama geçti sonra of bu korkularla napıcaz ya ben hep endişe halindeyim
Canım varya sende kendimi görüyorum sürekli korkum var benimde rüyada korktum Bi şey olur mı ağladım Bi şey olur mu aynılarını yaşıyoruz

Ay hadi bakalım. Önce sağlıklı göreyim de inşallah, gün yaklaştıkça stresim artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…