2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun canım darısı bütün bekleyen gebişlere inşallah

Ahahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acaba

Ahahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acaba
sus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdım hıcbırfıkrım yok suan an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım bakalım devamı nasıl gelecek almalara ne zaman baslıcam suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum

Siz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya

Cok sevindimm bak demek ki belirtiler normal duzeyde

İçiniz rahat olsun canım her şey yolundadır merak etmeyin

Yaaaa bir kız daha mı

merhaba kizlar ben yeni katildim araniza 11 haftalik hamileyim insallah ekim ayi anneleri olucaz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah bu ara kizlar ben kan tahlili yaptrdim ve toxoplazma degerim yuksek cikmis doktorda 1 ay sonra bakarim dedi basina boyle birsey gelen varmi

Ay hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
29 hafta ile 36 hafta arasi
canım. Çok teşekkür ederim

Benim de öyle maalesef o tahlil yüzünden psikolojim bozuldu ama orda 2 değer var biri önce geçirilmiş diğeri şuan geçirilen i gösteriyor bende içim rahat etmedi hala haftaya hepsini sorcam

bende 10+1 im :) ikilinin randevusunu yarın alıcam 17-18-19 nisan gibi uygun sanırım dimi 13 hafta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…