Hayırlı olsun canım darısı bütün bekleyen gebişlere inşallahGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
Ahahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acabaŞişelercebenım oğlumda vardı ama cok az hanı sut bıraz gavıscon falan ıdare edıyordum en olmayanında bıle oluyorda karsı komsum sıse sıse ıcıyordu kıyamam yaz olcak zaten bol bol soguk sut arkadasım diker dururuz kafaya
sus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdımAhahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acaba
Vücut doğuma hazırlanıyor sırt eklem ağrıları çok normal artık 2. Trimester el sallıyorİnsallah canimbenim kuyruk sokumumdan sol bacagima vuran bi agri var nedendir acaba ya
Siz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum yasus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdımhıcbırfıkrım yok suan an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım bakalım devamı nasıl gelecek almalara ne zaman baslıcam suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum
29 hafta ile 36 hafta arasiKızlar bişey soracağım bugün Allah’ın izniyle 10. Haftaya girdik haftaya cumartesi gibi Antalya ya gitmek istiyorum bu uçağa binmek için kaçıncı hafta doktor raporu lazım bilgisi olan varmı
Cok sevindimm bak demek ki belirtiler normal duzeydeGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
Doktor kontrolünde söyleyin rhogam olacaksınız gebelikte başka bir şey yapılmasına gerek yokMerhaba kızlar kan uyuşmalıpım var ne yapmak gerekiyor biliyormusunuz
Evet belirti hiç yok bende devakuş neredeyse ama her şey yolundaCok sevindimm bak demek ki belirtiler normal duzeyde
İçiniz rahat olsun canım her şey yolundadır merak etmeyinyorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)
Oo evet senınde benden bır hafta sonraOda bisey mi benim 19 nisan
Vallahi bende aynen dediğin gibiyimCanım varya sende kendimi görüyorum sürekli korkum var benimde rüyada korktum Bi şey olur mı ağladım Bi şey olur mu aynılarını yaşıyoruz
Yaaaa bir kız daha mıGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
Ne zaman kesildi belirtilerEvet belirti hiç yok bende devakuş neredeyse ama her şey yolunda
Ay hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkarGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
canım. Çok teşekkür ederim29 hafta ile 36 hafta arasi
Benim de öyle maalesef o tahlil yüzünden psikolojim bozuldu ama orda 2 değer var biri önce geçirilmiş diğeri şuan geçirilen i gösteriyor bende içim rahat etmedi hala haftaya hepsini sorcammerhaba kizlar ben yeni katildim araniza 11 haftalik hamileyim insallah ekim ayi anneleri olucaz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah bu ara kizlar ben kan tahlili yaptrdim ve toxoplazma degerim yuksek cikmis doktorda 1 ay sonra bakarim dedi basina boyle birsey gelen varmi
bende 10+1 im :) ikilinin randevusunu yarın alıcam 17-18-19 nisan gibi uygun sanırım dimi 13 hafta oluyoryorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?