2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz

Maşallah darısı bize inşallah yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Maşallah darısı bize inşallah yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla

En yakın dostumuz gaviscon olacak desene
Şişelerce benım oğlumda vardı ama cok az hanı sut bıraz gavıscon falan ıdare edıyordum en olmayanında bıle oluyorda karsı komsum sıse sıse ıcıyordu kıyamam yaz olcak zaten bol bol soguk sut arkadasım diker dururuz kafaya

Hadı gozun aydın canım benım :) bundan sonra keyıflı gunlerımız olsun

Ay hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkar

ay bana da kokuyor ben de markasını değiştirdim ama aynı yani,içine salatalık atıp içiyorum,bazen limon öyle aromasını değiştiriyorum veya taze zencefil,böyle böyle içiyorum mecbur

Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla
yorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…