2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kabızdım tüp bebek ilaçları bitince imom ve demir hapına geçtim demir bende ishal yaptı yani kabız değilim ama arada oluyorum.

Kasinti bende de var

Benim bulantı 7. Haftada bir başladı çok yoğun yaşıyordum. Prilam ile idare ediyorum. İlacı içmeden mahvoluyorum. Şimdi bırakmaya cesaretim yok haftasonu deneyim bi diyorum kendimi
Benim ilaca rağmen tamamen asla kesilmedi o yüzden eğer bir gün tamamen eski Bearhug olarak uyanırsam belki ilacı bırakmaya cesaret edebilirim ya da edemem bilmiyorum aşırı bağlandım ona belki kocamı boşayıp onunla evlenirim haha o olmasa dakika başı kusar hastanelik olurdum ona rağmen böyleysem

Benım bır tabletım kaldı sonrasında kullanmam daha kuzum

Kızlar bişey soracağım bugün Allah’ın izniyle 10. Haftaya girdik haftaya cumartesi gibi Antalya ya gitmek istiyorum bu uçağa binmek için kaçıncı hafta doktor raporu lazım bilgisi olan varmı

Evet 4 oğlan 16 haftalık.Esasında Eylül de doğumum ama ben papatyamaviş için bu grubu takip ediyorum tahmin falan sormuştum

Benimde senden 3 hafta küçük.
Ekim başı gösteriyor doğumu ama sezaryen istediğim için ( eğer sağlıklı bir şekilde ilerler ve planlı bir şekilde doğum yapabilirsek) Eylül'ün son haftasında falan olur herhalde.

Kaç yaşındasın peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…