- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Bende kabızdım tüp bebek ilaçları bitince imom ve demir hapına geçtim demir bende ishal yaptı yani kabız değilim ama arada oluyorum.Benim gebeliğimin başından beri kabızdım bugün itibariyle ishale döndü noldu anlamadım bişeyide farklı yapmadım bir problem mi oldu acaba göğüslerim zaten acımıyor genel olarak yorumu olan var mı kızlar
Hayırlısı bir an önce uyu güzel haberler al ve rahatla bende cuma günü. Gideceğim inşallah herşey yolundadır herşey güzel olacak Allahım bizi feraha çıkaracak herşey AllahtanBen de öyle yarın sabah kontrolüm var inşallah uyuyabilirim bu gece
Kasinti bende de varBebek büyüdükçe kasları geriyor diye okudum kalçaya vuran ağrı bacağada vurabilir genişliyor diye. Belimiz kalınlaşıyor artık kasıklar değil büyğn bedenimizde oluşuyor değişim benim gögğslerim aşırı kaşınıyor
Benim ilaca rağmen tamamen asla kesilmediBenim bulantı 7. Haftada bir başladı çok yoğun yaşıyordum. Prilam ile idare ediyorum. İlacı içmeden mahvoluyorum. Şimdi bırakmaya cesaretim yokhaftasonu deneyim bi diyorum kendimi
Benım bır tabletım kaldı sonrasında kullanmam daha kuzumBenim ilaca rağmen tamamen asla kesilmedio yüzden eğer bir gün tamamen eski Bearhug olarak uyanırsam belki ilacı bırakmaya cesaret edebilirim ya da edemem bilmiyorum aşırı bağlandım ona belki kocamı boşayıp onunla evlenirim haha o olmasa dakika başı kusar hastanelik olurdum ona rağmen böyleysem
Haber et kuzum sonra ilaçsız hayat nasıl gidiyor diyeBenım bır tabletım kaldı sonrasında kullanmam daha kuzum
Evet 4 oğlan16 haftalık.Esasında Eylül de doğumum ama ben papatyamaviş için bu grubu takip ediyorum tahmin falan sormuştum
32 den sonra dıye bılıyorumKızlar bişey soracağım bugün Allah’ın izniyle 10. Haftaya girdik haftaya cumartesi gibi Antalya ya gitmek istiyorum bu uçağa binmek için kaçıncı hafta doktor raporu lazım bilgisi olan varmı
Aa iyi o zaman32 den sonra dıye bılıyorum
Haftaya cuma daha varTekrardan kontrol ne zaman kuzum
Google yaz net çıkarAa iyi o zaman
Bende imon kullanıyorum o beni daha da kabız yapmıştıBende kabızdım tüp bebek ilaçları bitince imom ve demir hapına geçtim demir bende ishal yaptı yani kabız değilim ama arada oluyorum.
Sağol kuzumGoogle yaz net çıkar
Hayatım o agrılar gayet normal ınan bana ılerledıkcede artacakTekrardan kontrol ne zaman kuzum
Oda bisey mi benim 19 nisanHaftaya cuma daha var
13 nısanda bende daha ılerıye cekersem super olacakkkkOda bisey mi benim 19 nisan
Sorma kuzum yan yatmaktan kollarim uyustu artikHayatım o agrılar gayet normal ınan bana ılerledıkcede artacakagrıya sızıya yanmaya uyusmaya alısın artık
Cekme bence bayram.oncesi hediye gelsin bebis13 nısanda bende daha ılerıye cekersem super olacakkkk
Kız ıste buyusun guzel gozuksun dıye arıfe oncesıne denk gelen haftaya bakıyorumCekme bence bayram.oncesi hediye gelsin bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?