Yok canim ya kullanmiyorum banyoyu esime birakiyorum yerler ztn yuzey twmizleyici sil supur toz al. Mutfakta domestos o kdrOh maşallah eline koluna sağlık kendini yorma ama ben ne zamandır doğru dürüst yapamıyorum hep üsten çamaşıt suyu kullanıyor musun şu süreçte
En agırını secmıssın ama kalıtelıdır gule gule kullansın mınnoşBizimki bu böyle travel sistem şeklinde aldık şu puseti ilk altı ay araba koltuğu olarak kullanacağım
Ben çift yönlü olmasına baktım bana da dönebiliyor dışarı da
Tek elle kapatabilmeme baktım kapatabiliyorum bagajımıza da rahatça sığıyor arabanın bagajı geniş
Bir de bu markayı ve ürünlerini seviyorum başından beri bu vardı hayalimde çok da didiklemedim aldım
Eki Görüntüle 3226410
Çok teşekkür ederiz teyzesiEn agırını secmıssın ama kalıtelıdır gule gule kullansın mınnoş
Bıraz buyudugunde ufak bı kabın tıpı edınırsın yınede tecrubelerıme dayanarak soyluyorumÇok teşekkür ederiz teyzesi
Ever bir tık ağır ama kaldırabildim kız bu üflesen uçacak halimle bile haha
Bir de ben arabayı tek çıkınca pek almam gibi geliyor araba mesafesinde gidilecek yerlere hep eşimle gidiyorum o da 2 metre yüz küsür kilo adam taşısın işi ne
Tek çıkacaksam yakın mesafeye çıkarım ve eğer durursa kanguruya slinge falan koyarım fındığımı
Evet hemen hissediyorlar ben daha hamileliğimi kendim bile öğrenmemişken bir tanıdığımızın köpeği gelip koklamıştı bende regl olcam ondan kokluyor heralde diye düşünmüştüm meğer hamileymişimGünaydın kızlaarr
Bugün işe giderken minibüs bekliyordum. Bir tane köpek geldi. Karnımı kokladı kokladı gitti.
Hayvanların böyle hisli olduklarını biliyodum da başıma gelince çok şaşırdım :d
Yaa miniciklerBen olanı bıtenı bı çıkarayım dedım dagıtmısım sanırım anlamadım azcık bısey cıktı bır ıkı dırek mavı olanlar var bırde onlar su bı elımın karısı kadar mınnak sey oglumun hastanede ilk giydiği takımdı saklamıstım guzelce paketleyıp o bıle sapsarı olmus 10 tane cıtcıtlı body cıkmadı bıle benımkı cok kaka yapıyordu hep atıyordum ondan herhalderesmen bolca alısverıse ıhtıyacım olacak sanırım bır kac ta tulum varmıs
Benım eltide destek olur bunlara cınsıyetı ogrensekte baslasak en sevdıgım sey alısverıs
Leylek gordugumu sandım ama ördekmiş sanırım olmazmıYaa miniciklerbu arada gözümden kaçması sende de marteniçka var bir de leylek görebilseydik
Her şey öyle maalesefBıraz buyudugunde ufak bı kabın tıpı edınırsın yınede tecrubelerıme dayanarak soyluyorummınnak donemde kanguru en guzeli ben cok kullandım ergobaby360 var bende fıyatlarını gorunce sok oldum
Benim midem bulanıyor çok kusma yok bu haftaKızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum
Bende dün ilk kez buzdolabını açınca midem ağzıma geldi zor topladım kusturmuyır ama mütemadiyen bulantı özellikle gece ve sabah ilk uyandığımda prilam içiyorum gece genelde bu prilamı ne kadar süre kullanabiliriz acabaBuzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor.Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla
Bu ekteki ne bende instagramda denk geldim görüldüğü gibi pratik mi bilemedimHer şey öyle maalesef
Benim şimdi sırada büyüklerden anne yanı beşik, babybjörn vs gibi ana kucağı bir de işte kanguru/sling var.
Kanguru dışarısı için iyi ama ev için bez şeklinde dolana dolana sarılıyor ya sling diyorlar galiba ona şu işte bundan ayrıca mı alsam yoksa kanguru doğumdan itibaren evde de iş yaparken rahatça kullanılır mı?hiçbir şey bilmiyorum resmen cahillik diz boyu
Eki Görüntüle 3226424
Aynen e bebekte bizede anlattılar bebek arabasının yatak kısmı bir süre kullanılmıyor ilk etap puset önemli sonrasında bastın hariç bebek arabalarıKizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Sling sanırım bunun adı canımBu ekteki ne bende instagramda denk geldim görüldüğü gibi pratik mi bilemedim
Cocuk tepende iş zor oluyor kuzum ya benımkıde kucak ısterdı hep bende evde cok kullandım normal kanguru varsa gerek yok bence, olabıldıgınce zaten onu oyalayıp ısını gucunu oyle yapmaya bakıyorsun ıster ıstemezHer şey öyle maalesef
Benim şimdi sırada büyüklerden anne yanı beşik, babybjörn vs gibi ana kucağı bir de işte kanguru/sling var.
Kanguru dışarısı için iyi ama ev için bez şeklinde dolana dolana sarılıyor ya sling diyorlar galiba ona şu işte bundan ayrıca mı alsam yoksa kanguru doğumdan itibaren evde de iş yaparken rahatça kullanılır mı?hiçbir şey bilmiyorum resmen cahillik diz boyu
Eki Görüntüle 3226424
Rüyada erkek bebek gören herkesin kızı oluyo değişmez kural gibiCarsamba gıdıyorum gostermezse 10 gun sonra sansımı devlette denıyorum yıne soylemezlerse bayram sonrası kapılarındayım ahahahaesim ruyasında erkek bebek gormus ama kız hayallerım erıyor
Bende geçen kız cocugu gördüm rüyamdaDıyıp kendımı kandırayım
Bende banyoyu eşime bırakıyorum amamişte o da elinden geldiğince yapıyor biz hiç kullanamayacak mıyız bu çamaşır suyunuYok canim ya kullanmiyorum banyoyu esime birakiyorum yerler ztn yuzey twmizleyici sil supur toz al. Mutfakta domestos o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?