2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oh maşallah eline koluna sağlık kendini yorma ama ben ne zamandır doğru dürüst yapamıyorum hep üsten çamaşıt suyu kullanıyor musun şu süreçte
Yok canim ya kullanmiyorum banyoyu esime birakiyorum yerler ztn yuzey twmizleyici sil supur toz al. Mutfakta domestos o kdr

En agırını secmıssın ama kalıtelıdır gule gule kullansın mınnoş

Ben olanı bıtenı bı çıkarayım dedım dagıtmısım sanırım anlamadım azcık bısey cıktı bır ıkı dırek mavı olanlar var bırde onlar su bı elımın karısı kadar mınnak sey oglumun hastanede ilk giydiği takımdı saklamıstım guzelce paketleyıp o bıle sapsarı olmus 10 tane cıtcıtlı body cıkmadı bıle benımkı cok kaka yapıyordu hep atıyordum ondan herhalde resmen bolca alısverıse ıhtıyacım olacak sanırım bır kac ta tulum varmıs
Benım eltide destek olur bunlara cınsıyetı ogrensekte baslasak en sevdıgım sey alısverıs

Eklentiler

• 7306EBCE-61FC-4F64-A182-ABAB4E730267.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 70
  • B397D886-DC93-4371-A166-CD898611E44B.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 69
En agırını secmıssın ama kalıtelıdır gule gule kullansın mınnoş
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Ever bir tık ağır ama kaldırabildim kız bu üflesen uçacak halimle bile haha
Bir de ben arabayı tek çıkınca pek almam gibi geliyor araba mesafesinde gidilecek yerlere hep eşimle gidiyorum o da 2 metre yüz küsür kilo adam taşısın işi ne
Tek çıkacaksam yakın mesafeye çıkarım ve eğer durursa kanguruya slinge falan koyarım fındığımı

Bıraz buyudugunde ufak bı kabın tıpı edınırsın yınede tecrubelerıme dayanarak soyluyorum mınnak donemde kanguru en guzeli ben cok kullandım ergobaby360 var bende fıyatlarını gorunce sok oldum

Evet hemen hissediyorlar ben daha hamileliğimi kendim bile öğrenmemişken bir tanıdığımızın köpeği gelip koklamıştı bende regl olcam ondan kokluyor heralde diye düşünmüştüm meğer hamileymişim
Benim kendi köpeğim kerata işine gelmediği için midir nedir hiç karnımı koklamadı bir kaç kez karnıma kafasını koyup yattı önceden de öyle yattığı oluyordu diye ben anladığını düşünmüyorum zaten çok kıskanç anlamamazlıktan geliyor olabilir

Yaa minicikler bu arada gözümden kaçması sende de marteniçka var bir de leylek görebilseydik

Bıraz buyudugunde ufak bı kabın tıpı edınırsın yınede tecrubelerıme dayanarak soyluyorum mınnak donemde kanguru en guzeli ben cok kullandım ergobaby360 var bende fıyatlarını gorunce sok oldum
Her şey öyle maalesef
Benim şimdi sırada büyüklerden anne yanı beşik, babybjörn vs gibi ana kucağı bir de işte kanguru/sling var.
Kanguru dışarısı için iyi ama ev için bez şeklinde dolana dolana sarılıyor ya sling diyorlar galiba ona şu işte bundan ayrıca mı alsam yoksa kanguru doğumdan itibaren evde de iş yaparken rahatça kullanılır mı? hiçbir şey bilmiyorum resmen cahillik diz boyu

Benim midem bulanıyor çok kusma yok bu hafta

Buzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor. Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla
Bende dün ilk kez buzdolabını açınca midem ağzıma geldi zor topladım kusturmuyır ama mütemadiyen bulantı özellikle gece ve sabah ilk uyandığımda prilam içiyorum gece genelde bu prilamı ne kadar süre kullanabiliriz acaba

Bu ekteki ne bende instagramda denk geldim görüldüğü gibi pratik mi bilemedim

Kizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Aynen e bebekte bizede anlattılar bebek arabasının yatak kısmı bir süre kullanılmıyor ilk etap puset önemli sonrasında bastın hariç bebek arabaları

Bu ekteki ne bende instagramda denk geldim görüldüğü gibi pratik mi bilemedim
Sling sanırım bunun adı canım
Bir tane YouTuber kadın vardı seneler önce izliyordum ben bütün evinin işini bununla yapıyordu çocuğu buna sarıp. İlk aylar dördüncü trimester olarak geçiyor öyle bir teori var insan bebekler aslında olması gerekenden üç ay daha önce geliyormuş dünyaya bebek son üç ay gelişimini anne karnında gibi hissederek dünyada tamamlıyormuş o yüzden doğduktan sonra ilk üç ay sürekli temasta olmak bebeği rahatlatıyormuş annenin kokusunu aldıkça kendini yine annemin karnındayım sanıyormuş çünkü küçük bir şapşik
ben de buna koyup işimi gücümü yaparım diye düşünüyorum kanguru ev için biraz kaba ve büyük mü olur ona karar veremedim o da rahatsa evde de kanguruyla takılabilirim

Cocuk tepende iş zor oluyor kuzum ya benımkıde kucak ısterdı hep bende evde cok kullandım normal kanguru varsa gerek yok bence, olabıldıgınce zaten onu oyalayıp ısını gucunu oyle yapmaya bakıyorsun ıster ıstemez bende bunları bıldıgı ıcın oğlumda olmayan bıseyı bu bebıste aldım baby plus comfort , daha basıt bısey 4 moms tıpı olanlarda var tabı max 6 ay kullanılır boyle seyler aklında olsun alırken. Buyuzden busefer boyle bısey aldım işte iş guc yaparken sallanır mınık mınık işe yarar umarım oğlumda hep ben bakarım ederım dıyo kıyamam anne yanıda aslında kısa surelı kullanılan ama cok faydalı bısey ozellıkle ılk yenıdogan zamanları yataga dırek bırlestırme durumu gece falan cok ıyı oluyor yataktan hıc kalkmadan işini görüyorsun bırde kucukken devamlı gözün ustunde oluyor kusma durumları vs gıbı gozunu actıgın gıbı goruyorsun falan yıne babyplusun anne yanı var bende oğlandan kalma sonrasında duruma gore bakıcaz artık

Son düzenleme:
Yok canim ya kullanmiyorum banyoyu esime birakiyorum yerler ztn yuzey twmizleyici sil supur toz al. Mutfakta domestos o kdr
Bende banyoyu eşime bırakıyorum amamişte o da elinden geldiğince yapıyor biz hiç kullanamayacak mıyız bu çamaşır suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…