- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
Site adı mı.melek ablam da birine baktirmis omu uoksaSu sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti
Instagramda canim melek diye bir kadin. Burda iki kisininde yanlis cikti. Bana da erkek demisti ama sansa iste ztn %50 sansi var. Atarda ne tutarsaSite adı mı.melek ablam da birine baktirmis omu uoksa
Ben bu haftalarda doktorun tahminine bile güvenmiyorum. Son gittiğimde tahmin istemediğimi belirttim, doktor da daha erken zaten dedi asgsgSu sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti
Bende gittigimde 15 olucam insallahh gosterir kerataBen bu haftalarda doktorun tahminine bile güvenmiyorum. Son gittiğimde tahmin istemediğimi belirttim, doktor da daha erken zaten dedi asgsg
Gelişim gösterdikçe, daha net belli olur.
14+6 da bir dahaki randevum. Bir gün sonrası 15 oluyor.
O zaman kesin bir şeyler denebilir mi acaba ? Bazı kişilerin o haftalarda bile belli olmayabiliyor ya da sonrasında yanılma olabiliyor.
Cinsiyet tahmini kesin yazıyormuş sayfadaInstagramda canim melek diye bir kadin. Burda iki kisininde yanlis cikti. Bana da erkek demisti ama sansa iste ztn %50 sansi var. Atarda ne tutarsa
Benim de yürüdüğüm yolda bir köpek var beni korumak ister gibi bir mesafeye kadar bana eşlik ediyorGünaydın kızlaarr
Bugün işe giderken minibüs bekliyordum. Bir tane köpek geldi. Karnımı kokladı kokladı gitti.
Hayvanların böyle hisli olduklarını biliyodum da başıma gelince çok şaşırdım :d
Valla ben inanmiyorum o kdr kisiyi gorunce acaba mi dedim ama belkide dondurup ayni seyleri atiyodur yalan dolan yani anlicagin. Cinsiyet planlama yapiyormus. Mumkun mu bu ya Allahin isiCinsiyet tahmini kesin yazıyormuş sayfada
Hem merak ediyorum.Bende gittigimde 15 olucam insallahh gosterir kerata
Ayy onu ben yapamam ya.mumkun degilHem merak ediyorum.
Hem de acaba hiç öğrenmesem mi, doğumda sürpriz mi olsa diyorum
Benımde eylul olma ıhtımali mevcutttEylül annelerinde de ogrenemeyen var daha benim doğum sezeryandan dolayı aslında Eylül olaxak arada bakıyorum. Hevesleniyorum gitsem mi diye sonra bir hafta dayan modundayim
Carsamba gıdıyorum gostermezse 10 gun sonra sansımı devlette denıyorum yıne soylemezlerse bayram sonrası kapılarındayım ahahahaAyy onu ben yapamam ya.mumkun degil
Ruyalar tersine cikarmisCarsamba gıdıyorum gostermezse 10 gun sonra sansımı devlette denıyorum yıne soylemezlerse bayram sonrası kapılarındayım ahahahaesim ruyasında erkek bebek gormus ama kız hayallerım erıyor
İnşallah yaBende gittigimde 15 olucam insallahh gosterir kerata
Aynen kuzum işte insanların duygularını somuruyorlarValla ben inanmiyorum o kdr kisiyi gorunce acaba mi dedim ama belkide dondurup ayni seyleri atiyodur yalan dolan yani anlicagin. Cinsiyet planlama yapiyormus. Mumkun mu bu ya Allahin isi
Benim de böyle maalesef normalde de dökülüyordu ama gebelikte olağan üstü arttı doktoruma son gidişimde sordum normal deri bazılarında gürleşip canlanırken bazılarında dökülürmüşKızlar ya benim saçlarım fena dökülüyor youtube ta saçlar hamileyken beslenir doğumdan sonra dökülür deniliyor benim şimdi özellikle 2 dün banyo yapma hemen kökten geliyor sanki böyle olan var mı
Hayırlısı olsun inşallah kuzumBenımde eylul olma ıhtımali mevcutttoğlum 37+5 te suyum gelerek dogdu buda oyle seyler yaparsa plansız sezeryanla olabılır
Hahahahaha sanmamKızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum
Yaaa Bir kaç güne 12 ye giriyorum yaHahahahaha sanmam
Buzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor.Kızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?