2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Su sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti
Ben bu haftalarda doktorun tahminine bile güvenmiyorum. Son gittiğimde tahmin istemediğimi belirttim, doktor da daha erken zaten dedi asgsg
Gelişim gösterdikçe, daha net belli olur.

14+6 da bir dahaki randevum. Bir gün sonrası 15 oluyor.
O zaman kesin bir şeyler denebilir mi acaba ? Bazı kişilerin o haftalarda bile belli olmayabiliyor ya da sonrasında yanılma olabiliyor.

Bende gittigimde 15 olucam insallahh gosterir kerata

Benim de yürüdüğüm yolda bir köpek var beni korumak ister gibi bir mesafeye kadar bana eşlik ediyor hormonlarımızı hissediyorlarmış

Eylül annelerinde de ogrenemeyen var daha benim doğum sezeryandan dolayı aslında Eylül olaxak arada bakıyorum. Hevesleniyorum gitsem mi diye sonra bir hafta dayan modundayim
Benımde eylul olma ıhtımali mevcuttt oğlum 37+5 te suyum gelerek dogdu buda oyle seyler yaparsa plansız sezeryanla olabılır

Kızlar ya benim saçlarım fena dökülüyor youtube ta saçlar hamileyken beslenir doğumdan sonra dökülür deniliyor benim şimdi özellikle 2 dün banyo yapma hemen kökten geliyor sanki böyle olan var mı
Benim de böyle maalesef normalde de dökülüyordu ama gebelikte olağan üstü arttı doktoruma son gidişimde sordum normal deri bazılarında gürleşip canlanırken bazılarında dökülürmüş

Kızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum

Buzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor. Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…