2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de 12+5'teyim ve hala bulantılarım çok şiddetli. Sanırım genellikle kız çocuklarında bulantı daha uzun sürebiliyormuş.

Kızlar site adı yazmak yasak mı bilemedim ama şöyle söyleyeyim," tümü şurda burda " gibi bi site hani işte orada e bebek mağazasında uzun kollu tulum çıtçıtı body vs 40 indirim başlamış.
25-30 TL ye uzun kol çıt çıtlılar var sepette %40 indiriyor haberiniz olsun

Ay hangi sayfa ben anlamadim kuzum ozelden yazar misin rica etsemm

Değil kuzum

Eklentiler

• DA7FEE12-2CF4-4101-B5B1-7D1EAE3FF2E7.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 407FDA42-5C03-4145-B424-C2D6F6B3E066.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 75
" Hepsi burada "o zaman kızlar, çok tatlı şeyler var indirimdeyken aldım bulamam bu fiyatlara o tarihlerde
Cogusu tukenmıs kuzum ben baktım sımdıde ıyı almıssın gayet ay cıtcıtlı bodyler bıle bu fıyatsa anamm ben zamanında ebebkte 7.99 5 al 4 ode falan verdı o renklılerı ıkılı 20 tlye alıyorduk anammm

Buzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor. Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla
Oh maşallah eline koluna sağlık kendini yorma ama ben ne zamandır doğru dürüst yapamıyorum hep üsten çamaşıt suyu kullanıyor musun şu süreçte

Bir de perşembe günü A101 lere bebek ürünleri gelecek ordan da bakarsınız böyle böyle küçük şeyleri aradan çıkartayım diyorum büyükleri sonlara bırakırım

Eklentiler

• FE895CE4-E047-4BF9-AE39-8766D8E0C8A0.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Kabin düşünüyorum travel olanlar cok ağır diyorlar 155 minnak bir kızım zaten o kadar ağır taşıyamam

Kizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Bizimki bu böyle travel sistem şeklinde aldık şu puseti ilk altı ay araba koltuğu olarak kullanacağım
Ben çift yönlü olmasına baktım bana da dönebiliyor dışarı da
Tek elle kapatabilmeme baktım kapatabiliyorum bagajımıza da rahatça sığıyor arabanın bagajı geniş
Bir de bu markayı ve ürünlerini seviyorum başından beri bu vardı hayalimde çok da didiklemedim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…