Kızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum
Kızlar site adı yazmak yasak mı bilemedim ama şöyle söyleyeyim," tümü şurda burda " gibi bi site hani işte orada e bebek mağazasında uzun kollu tulum çıtçıtı body vs 40 indirim başlamış.
25-30 TL ye uzun kol çıt çıtlılar var sepette %40 indiriyor haberiniz olsun
Kızlar site adı yazmak yasak mı bilemedim ama şöyle söyleyeyim," tümü şurda burda " gibi bi site hani işte orada e bebek mağazasında uzun kollu tulum çıtçıtı body vs 40 indirim başlamış.
Cogusu tukenmıs kuzum ben baktım sımdıde ıyı almıssın gayet ay cıtcıtlı bodyler bıle bu fıyatsa anamm ben zamanında ebebkte 7.99 5 al 4 ode falan verdı o renklılerı ıkılı 20 tlye alıyorduk anammm
Buzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor. Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla
Bir de perşembe günü A101 lere bebek ürünleri gelecek ordan da bakarsınız böyle böyle küçük şeyleri aradan çıkartayım diyorum büyükleri sonlara bırakırım
Bizimki bu böyle travel sistem şeklinde aldık şu puseti ilk altı ay araba koltuğu olarak kullanacağım
Ben çift yönlü olmasına baktım bana da dönebiliyor dışarı da
Tek elle kapatabilmeme baktım kapatabiliyorum bagajımıza da rahatça sığıyor arabanın bagajı geniş
Bir de bu markayı ve ürünlerini seviyorum başından beri bu vardı hayalimde çok da didiklemedim aldım