Benim de aslını bulantım azaldı ama 2-3günde bir sabahları kusuyorumBenim midem bulanıyor çok kusma yok bu hafta
Biraz sabir surda ne kaldiiBende banyoyu eşime bırakıyorum amamişte o da elinden geldiğince yapıyor biz hiç kullanamayacak mıyız bu çamaşır suyunu
Valla ben son gaz devam sabah öğle akşam geceKızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum
Bak sen yaramaza yaa ahahahEvet hemen hissediyorlar ben daha hamileliğimi kendim bile öğrenmemişken bir tanıdığımızın köpeği gelip koklamıştı bende regl olcam ondan kokluyor heralde diye düşünmüştüm meğer hamileymişim
Benim kendi köpeğim kerata işine gelmediği için midir nedir hiç karnımı koklamadı bir kaç kez karnıma kafasını koyup yattı önceden de öyle yattığı oluyordu diye ben anladığını düşünmüyorum zaten çok kıskanç anlamamazlıktan geliyor olabilir
Kızzzz hep kapmışlar 3-9ay hiç bişey bulamadım ara renk" Hepsi burada "o zaman kızlar, çok tatlı şeyler var indirimdeyken aldım bulamam bu fiyatlara o tarihlerde
Nıye kullanmıyorsunuzkı ben kullanıyorumBende banyoyu eşime bırakıyorum amamişte o da elinden geldiğince yapıyor biz hiç kullanamayacak mıyız bu çamaşır suyunu
Tabi canımBiraz sabir surda ne kaldii
Ayy senin daha kötü cinsiyet belli miValla ben son gaz devam sabah öğle akşam gece
Benim dr ondan uzak dur dediNıye kullanmıyorsunuzkı ben kullanıyorum
Yok belli değil inşallah salı günü öğrenicez ama ablamın 2 çocuğu da erkekti 1.sinde 9 ay hastanede serumla beslendi diğerinde 3 ay kustu o yüzden pek inanmıyorum kız kusturur erkek uslu durur lafınaTabi canım
Ayy senin daha kötü cinsiyet belli mi
Benim dr ondan uzak dur dediçok kimyasal vae diyr
2 kiz dogurdum hic kusmadimYok belli değil inşallah salı günü öğrenicez ama ablamın 2 çocuğu da erkekti 1.sinde 9 ay hastanede serumla beslendi diğerinde 3 ay kustu o yüzden pek inanmıyorum kız kusturur erkek uslu durur lafına
Maşallah kuzum gözünüz aydın olsun çok tatlıKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Papatyamaviss sandriyon size iki usg atmıştım ikisinde de kız demiştiniz
Aman sankı camasır suyunu ıcıyoruz klozete dok beklet sıfın sık temızle nolcak okadardan dusakabın fln temızleme olsa o kotu ben gırıstım bıkere oyle kendıme gelemedımTabi canım
Ayy senin daha kötü cinsiyet belli mi
Benim dr ondan uzak dur dediçok kimyasal vae diyr
Kesın sonuc demıyoruz en azından ya melek ablamız gıbı para alan bı kız varya ıkı kısının burda yanlıs cıkmısKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Ahh cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzelKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Kuzum babybjörn almıştı benim kuzen neredeyse bir buçuk yaşına kadar kullandı ama çocuktan çocuğa fark eder tabi onunki çok seviyordu içinde olmayı habire arkaya atıyordu kendisini sallanmak için onun sayesinde baya iş gördü kuzenim evdeCocuk tepende iş zor oluyor kuzum ya benımkıde kucak ısterdı hep bende evde cok kullandım normal kanguru varsa gerek yok bence, olabıldıgınce zaten onu oyalayıp ısını gucunu oyle yapmaya bakıyorsun ıster ıstemezbende bunları bıldıgı ıcın oğlumda olmayan bıseyı bu bebıste aldım baby plus comfort , daha basıt bısey 4 moms tıpı olanlarda var tabı max 6 ay kullanılır boyle seyler aklında olsun alırken. Buyuzden busefer boyle bısey aldım işte iş guc yaparken sallanır mınık mınık işe yarar umarım oğlumda hep ben bakarım ederım dıyo kıyamam anne yanıda aslında kısa surelı kullanılan ama cok faydalı bısey ozellıkle ılk yenıdogan zamanları yataga dırek bırlestırme durumu gece falan cok ıyı oluyor yataktan hıc kalkmadan işini görüyorsun bırde kucukken devamlı gözün ustunde oluyor kusma durumları vs gıbı gozunu actıgın gıbı goruyorsun falan yıne babyplusun anne yanı var bende oğlandan kalma sonrasında duruma gore bakıcaz artık
Canım bir bana yorum yapmadınKesın sonuc demıyoruz en azından ya melek ablamız gıbı para alan bı kız varya ıkı kısının burda yanlıs cıkmısaynı yontemle bakıyor kesın buda kesınlıgı olan bısey degıl zaten mınık paşacuk hayırla gelsın kuzum
Benim hayalim de mamas papasBizimki bu böyle travel sistem şeklinde aldık şu puseti ilk altı ay araba koltuğu olarak kullanacağım
Ben çift yönlü olmasına baktım bana da dönebiliyor dışarı da
Tek elle kapatabilmeme baktım kapatabiliyorum bagajımıza da rahatça sığıyor arabanın bagajı geniş
Bir de bu markayı ve ürünlerini seviyorum başından beri bu vardı hayalimde çok da didiklemedim aldım
Eki Görüntüle 3226410
Hislerin doğru soyluyorKuzum babybjörn almıştı benim kuzen neredeyse bir buçuk yaşına kadar kullandı ama çocuktan çocuğa fark eder tabi onunki çok seviyordu içinde olmayı habire arkaya atıyordu kendisini sallanmak için onun sayesinde baya iş gördü kuzenim evdebizim çocuk istediğimizi bilmediği için ne var ne yok sattı tabi akıllı yoksa hiçbirini almama gerek kalmayacaktı aslında ailede daha kimse çocuk istemiyor sıradakilere de daha seneler var diye sattı her şeyi
Yaa oğluşunu yeriiiimbenim de eşim diyor ben bakarım sen yaparsın ne yapacaksan hatta istersen arkadaşlarınla dışarı çıkarsın hava alırsın bak elimden her iş geliyor ben çocuğa da bakarım diyor ama o iş doğunca öyle olmayabilir hem sonuçta gündüz işte olacak illa ki çocukla iş yapabilmenin yollarını bulmam gerek
Biraz 4 moms biraz babybjörn biraz sling ya da kanguru işte öyle öyle idare edeceğim
Yaaa bir de çok aşırı gereksiz kullanışsız bir şey biliyorum ama şu hasır sepet beşiklere çok özeniyorum fotoğraflarını çekmek için çok güzel oluyoralmaa hiç gerek yok alma diyorum yine de alasım geliyor
Anlamadıysam yapmamısdır bazılarını seçemiyorum hıc ıkı uc gun once atmıstın dımı hatırlıyorum cunkuCanım bir bana yorum yapmadın
Teşekkür ederiz kuzumMaşallah kuzum gözünüz aydın olsun çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?