2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla ben son gaz devam sabah öğle akşam gece

Bak sen yaramaza yaa ahahah
bence de anlıyodur ama kabullenemiyodur

Tabi canım

Ayy senin daha kötü cinsiyet belli mi
Benim dr ondan uzak dur dedi çok kimyasal vae diyr
Yok belli değil inşallah salı günü öğrenicez ama ablamın 2 çocuğu da erkekti 1.sinde 9 ay hastanede serumla beslendi diğerinde 3 ay kustu o yüzden pek inanmıyorum kız kusturur erkek uslu durur lafına

Yok belli değil inşallah salı günü öğrenicez ama ablamın 2 çocuğu da erkekti 1.sinde 9 ay hastanede serumla beslendi diğerinde 3 ay kustu o yüzden pek inanmıyorum kız kusturur erkek uslu durur lafına
2 kiz dogurdum hic kusmadim

Kızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyor doktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Papatyamaviss sandriyon size iki usg atmıştım ikisinde de kız demiştiniz

Maşallah kuzum gözünüz aydın olsun çok tatlı

Tabi canım

Ayy senin daha kötü cinsiyet belli mi
Benim dr ondan uzak dur dedi çok kimyasal vae diyr
Aman sankı camasır suyunu ıcıyoruz klozete dok beklet sıfın sık temızle nolcak okadardan dusakabın fln temızleme olsa o kotu ben gırıstım bıkere oyle kendıme gelemedım

Kesın sonuc demıyoruz en azından ya melek ablamız gıbı para alan bı kız varya ıkı kısının burda yanlıs cıkmıs aynı yontemle bakıyor kesın buda kesınlıgı olan bısey degıl zaten mınık paşacuk hayırla gelsın kuzum

Ahh cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel
Benimle aynı durumdasın canım, ters köşe yaptı bizim minnoşlar
Ben şimdiden isin aramaya başladım bulursan sen de fikir verirsin
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kuzum babybjörn almıştı benim kuzen neredeyse bir buçuk yaşına kadar kullandı ama çocuktan çocuğa fark eder tabi onunki çok seviyordu içinde olmayı habire arkaya atıyordu kendisini sallanmak için onun sayesinde baya iş gördü kuzenim evde bizim çocuk istediğimizi bilmediği için ne var ne yok sattı tabi akıllı yoksa hiçbirini almama gerek kalmayacaktı aslında ailede daha kimse çocuk istemiyor sıradakilere de daha seneler var diye sattı her şeyi
Yaa oğluşunu yeriiiim benim de eşim diyor ben bakarım sen yaparsın ne yapacaksan hatta istersen arkadaşlarınla dışarı çıkarsın hava alırsın bak elimden her iş geliyor ben çocuğa da bakarım diyor ama o iş doğunca öyle olmayabilir hem sonuçta gündüz işte olacak illa ki çocukla iş yapabilmenin yollarını bulmam gerek
Biraz 4 moms biraz babybjörn biraz sling ya da kanguru işte öyle öyle idare edeceğim

Yaaa bir de çok aşırı gereksiz kullanışsız bir şey biliyorum ama şu hasır sepet beşiklere çok özeniyorum fotoğraflarını çekmek için çok güzel oluyor almaa hiç gerek yok alma diyorum yine de alasım geliyor

Benim hayalim de mamas papas ocarro yu çok beğendim baya sağlam duruyor, ağırlığından şikayetçi olanlar var ama yine de benim gönlüm ondan yana, güzel günlerde kullanalım inşallah

Hislerin doğru soyluyor gereksız malesef sepet besık ahahaha ben kanguru cok kullandım ıkı yasına kadar cok ayırmadım yanımdan rahattıda kullanımı Oo edersın ıdare ya merak etme ben oglum 50 günlüktü anneme bıraktım ılkkez sutumu sagdım uyuttum cıktım gezıcem bıraz , daha carsıya varmadan annem aradı cabuk don cocuk katıldı asla bıberonu almıyor içmiyor hemen eve gerı dondum sonrada bırdaha kolay kolay bırakamadım cunku biberon tutmayı bılmıyordu hep denedım evde ama ıcemedı kullanamadı emıp cekemıyordu yanı uzun bı sure ek gıdaya gecene kadar uyutup yarım saat bı saat kısa mesafe cıkıyordum ısımı falan gorup gelıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…