Teşekkürler canım biz deniz düşünüyoruz bakalım değişmezseAhh cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel
Benimle aynı durumdasın canım, ters köşe yaptı bizim minnoşlar
Ben şimdiden isin aramaya başladım bulursan sen de fikir verirsin
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dün atmıştım olsun şaka takılıyorumAnlamadıysam yapmamısdır bazılarını seçemiyorum hıc ıkı uc gun once atmıstın dımı hatırlıyorum cunku
Aynen bende cidden düşünüyorum ama ilk 3 ay için ayrı sonraki dönem için ayrı tanıtımını gördüm ürün için sana atayım uygun oluncaSling sanırım bunun adı canım
Bir tane YouTuber kadın vardı seneler önce izliyordum ben bütün evinin işini bununla yapıyordu çocuğu buna sarıp. İlk aylar dördüncü trimester olarak geçiyor öyle bir teori var insan bebekler aslında olması gerekenden üç ay daha önce geliyormuş dünyaya bebek son üç ay gelişimini anne karnında gibi hissederek dünyada tamamlıyormuş o yüzden doğduktan sonra ilk üç ay sürekli temasta olmak bebeği rahatlatıyormuş annenin kokusunu aldıkça kendini yine annemin karnındayım sanıyormuş çünkü küçük bir şapşik
ben de buna koyup işimi gücümü yaparım diye düşünüyorum kanguru ev için biraz kaba ve büyük mü olur ona karar veremedim o da rahatsa evde de kanguruyla takılabilirim
Yaaa çok sevindim sağlıkla büyüsün çok duygulanıyorum haftaya cumartesi de benim kontrolüm inşallah banada söyler doktorKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Papatyamaviss sandriyon size iki usg atmıştım ikisinde de kız demiştiniz
Oyyy maşallah teraziler biraz keyifçi olur zaten hele de erkek terazilerKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Yavas yavas ekle dıyenlerı eklerımCinsiyetleri sonra ekler misin kuzum şimdi aklımızda kalmaz
Ben de Ocarro ile bunun arasında kalmıştım sonradan eşim de bunu daha çok beğenince bu olduBenim hayalim de mamas papasocarro yu çok beğendim baya sağlam duruyor, ağırlığından şikayetçi olanlar var ama yine de benim gönlüm ondan yana, güzel günlerde kullanalım inşallah
Hislerin doğru soyluyorgereksız malesef sepet besık ahahaha ben kanguru cok kullandım ıkı yasına kadar cok ayırmadım yanımdan rahattıda kullanımı Oo edersın ıdare ya merak etme ben oglum 50 günlüktü anneme bıraktım ılkkez sutumu sagdım uyuttum cıktım gezıcem bıraz , daha carsıya varmadan annem aradı cabuk don cocuk katıldı asla bıberonu almıyor içmiyor hemen eve gerı dondum sonrada bırdaha kolay kolay bırakamadım cunku biberon tutmayı bılmıyordu hep denedım evde ama ıcemedı kullanamadı emıp cekemıyordu yanı uzun bı sure ek gıdaya gecene kadar uyutup yarım saat bı saat kısa mesafe cıkıyordum ısımı falan gorup gelıyordum
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız sağlıkla doğruruz canımYaaa çok sevindim sağlıkla büyüsün çok duygulanıyorum haftaya cumartesi de benim kontrolüm inşallah banada söyler doktor
Şikayetin mi vardı yoksa rutin kontrol de mi çıktı canım? Canını sıkma hamilelikte olabiliyor gebelikte kullanıma uygun ilaçlarla tedavi ediyorlar diye biliyorumİdrar tahlili yaptırmıştım bakteri ve enfeksiyon var sanırımSonucun çıktığını gün içinde bilemedim şimdi pazartesine kadar bekleyeceğim mecbur doktorla görüşmek için canım sıkıldı
Aaa öyle üç ay için ayrı olduğunu bilmiyordum canım tamam müsait olunca atarsın o zaman ben de bakayım ben bunlar en baştan kullanılıyor diye biliyorum uzun süre boyuncaAynen bende cidden düşünüyorum ama ilk 3 ay için ayrı sonraki dönem için ayrı tanıtımını gördüm ürün için sana atayım uygun olunca
Bugün kontrolde sarı akıntı olduğunu söyledim tedbiren yaptı idrar tahliliŞikayetin mi vardı yoksa rutin kontrol de mi çıktı canım? Canını sıkma hamilelikte olabiliyor gebelikte kullanıma uygun ilaçlarla tedavi ediyorlar diye biliyorum
Biz çok üstüne düşüyor olabilirzAman sankı camasır suyunu ıcıyoruz klozete dok beklet sıfın sık temızle nolcak okadardan dusakabın fln temızleme olsa o kotu ben gırıstım bıkere oyle kendıme gelemedım
O bende de oluyor ara ara bazen kayboluyor bazen oluyor geçen hafta daha çoktu bu hafta azaldı meselaBugün kontrolde sarı akıntı olduğunu söyledim tedbiren yaptı idrar tahlili
Ay maşallah siz öğrendikçe ben heyecanlanıyorumKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Doktorun hemşiresine yazdım ilaç yazdı pazartesi kontrole gel dediO bende de oluyor ara ara bazen kayboluyor bazen oluyor geçen hafta daha çoktu bu hafta azaldı mesela
Ben en son beşinci haftada idrar verdim temizdi ama acaba ben de mi versem bende de oluyor o akıntı çünkü sapsarı değil ama sarımsı kremsi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?