2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkürler canım biz deniz düşünüyoruz bakalım değişmezse

Aynen bende cidden düşünüyorum ama ilk 3 ay için ayrı sonraki dönem için ayrı tanıtımını gördüm ürün için sana atayım uygun olunca

Yaaa çok sevindim sağlıkla büyüsün çok duygulanıyorum haftaya cumartesi de benim kontrolüm inşallah banada söyler doktor

Oyyy maşallah teraziler biraz keyifçi olur zaten hele de erkek teraziler ne güzel haberler alıyoruz ya valla çok içten seviniyorum her birimizden gelen haberlere

Papatyamaviss kızlar bebisimi gördüm çok şükür normalde 7+1 dim. 6+0 olarak güncelledi doktorum. Ramzi teorisi mi ne kaç haftalikken bakiliyordu içim bir nebze rahatladı bebisi görünce ecopirin 150 mg başladı bir de doktor. Kullanan var mı ecopirin 150 mg?

Benim hayalim de mamas papas ocarro yu çok beğendim baya sağlam duruyor, ağırlığından şikayetçi olanlar var ama yine de benim gönlüm ondan yana, güzel günlerde kullanalım inşallah
Ben de Ocarro ile bunun arasında kalmıştım sonradan eşim de bunu daha çok beğenince bu oldu aminnn inşallah bir an önce kutusundan çıkarıp kullanacağımız günler gelsin

İdrar tahlili yaptırmıştım bakteri ve enfeksiyon var sanırım Sonucun çıktığını gün içinde bilemedim şimdi pazartesine kadar bekleyeceğim mecbur doktorla görüşmek için canım sıkıldı

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-01-19-04-37-630-edit_com.google.android.apps.docs.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-04-01-19-04-08-115-edit_com.google.android.apps.docs.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
tipinden bile belli gereksiz olduğu zaten iki tane ana kucağı alacağım ona hiç ihtiyaç yok ama işte içim gidiyor görünce umarım kendime söz geçirip almam
Haha aynen yaa muhtemelen ben de öyle olurum o da öyle konuşuyor havadan havadan eminim ben çıksam iki dakika sonra çocuk seni istiyor diye arayacak haberi yok işte
Bu işin her dönemi ayrı bir telaş ayrı bir zorluk Allah yardımcımız olsun artık ben zaten kreşe okula falan gidene kadar öyle çıkıp şıkıdım şıkıdım gezme hayali hiç kurmuyorum

Şikayetin mi vardı yoksa rutin kontrol de mi çıktı canım? Canını sıkma hamilelikte olabiliyor gebelikte kullanıma uygun ilaçlarla tedavi ediyorlar diye biliyorum

Aynen bende cidden düşünüyorum ama ilk 3 ay için ayrı sonraki dönem için ayrı tanıtımını gördüm ürün için sana atayım uygun olunca
Aaa öyle üç ay için ayrı olduğunu bilmiyordum canım tamam müsait olunca atarsın o zaman ben de bakayım ben bunlar en baştan kullanılıyor diye biliyorum uzun süre boyunca

Şikayetin mi vardı yoksa rutin kontrol de mi çıktı canım? Canını sıkma hamilelikte olabiliyor gebelikte kullanıma uygun ilaçlarla tedavi ediyorlar diye biliyorum
Bugün kontrolde sarı akıntı olduğunu söyledim tedbiren yaptı idrar tahlili

Bugün kontrolde sarı akıntı olduğunu söyledim tedbiren yaptı idrar tahlili
O bende de oluyor ara ara bazen kayboluyor bazen oluyor geçen hafta daha çoktu bu hafta azaldı mesela
Ben en son beşinci haftada idrar verdim temizdi ama acaba ben de mi versem bende de oluyor o akıntı çünkü sapsarı değil ama sarımsı kremsi gibi

Ay maşallah siz öğrendikçe ben heyecanlanıyorum

Doktorun hemşiresine yazdım ilaç yazdı pazartesi kontrole gel dedi Kanama var mı diye sordu bi de pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…