2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sıkma canını benım cok yüksekti birtane tek kullanımlık ilaçla çözdük işi hemen düştü bol su tüket

Su sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti
Ben doktora gittiğimde lütfen tahminde bulunun diyorum adama yok tahmin bile etmedi
Aldım elime ultrasonu kız gibi dedim
Bide kalp atışı 140 üzeriyse kız oluyomuş öyle diyorlar dedim
Adam tıp fakültesi bitirdim önünde resmim var ben bilemedim dedi
Eşimde hocam yoğun olursanız gelsin yanınıza çalışmaya diyo

Bizim ki birazcik sey yapinca hemen terslemeye basliyor aksi birazcik. Oda yasliligina veriyorum

Bizim ki birazcik sey yapinca hemen terslemeye basliyor aksi birazcik. Oda yasliligina veriyorum
Olsun tecrübeli olur
Ben amerikadayım burada iş gören hiçbirşeyi atmazlar bozulana kadar kullanırlar (makinesi çok eski bence yorum yapabilirdi ama cidden eski Kızı 15 yaşındaymış bu makinede baktım dedi)
Türk doktor buldum ve herkes çok memnun diye gidiyorum
Allah için adam çok hoş rahatlatan bi tip ve her gittiğimde ultrasonda gösteriyo
Amerikada normalde 2 kere görürsün
1 gebelik varmı
2 cinsiyeti ne
Bu bebişte girmediğim kadar ultrasona girdim

Merak etme düzelecek bişe sıkma hiç canını
Bende 7 tüp kan verdim umarım tiroid filan çıkmaz diye panikliyorum
Sonrada çıkarsa herşeyin tedavisi var ne güzel erken öğrenip hemen tedaviye başlarsın diye kendimi rahatlatıyorum
hic takma kafana gececek ins cok gecmis olsun

Oyyy maşallah teraziler biraz keyifçi olur zaten hele de erkek teraziler ne güzel haberler alıyoruz ya valla çok içten seviniyorum her birimizden gelen haberlere
Hadi bakalım eşim az önce aslan burcu baba terazi burcu oğlan uyumuna bakıyordu

İlk gebeligimde kullanmistim tedaviyle başladığım için doğuma yakın biraktim

Doktorun hemşiresine yazdım ilaç yazdı pazartesi kontrole gel dedi Kanama var mı diye sordu bi de pöff
Hiç sıkma canını benim kuzenim habire enfeksiyon oluyordu hamileyken artık ilaç da almıyordu bol su içiyordu arada limon sıkıp sıkıp öyle bile geçiyordu ilaç vermişler zaten kullanır kullanmaz kesilir o merak etme

Kızlar merhaba. Normalde ilk tahminlere göre kasım annesi olacak gibiydim ama doktor 29 ekim gördü bende aranıza geldim ana sayfadaki listeye nasıl ekleniyoruz bu arada

Ben yazmıştım bir kaç kez sarı akıntı da test yaptirin diye canını niye sıkıyorsun tedaviyle geçer canım benim
Evet doktor randevum bugündü hafta içi çalışıyorum gidemedim. Bugün doktor yaptırdı işte sonucu hemşiresine attım ilaç yazdı , inşallah geçer hemen canım

İnşallah canım

Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla ilerler hepimizin

Aynen kuzum maksat eğlence olsun zaten doktorlarda emin olamıyor ki başta

Kızlar benim iştahım inanılmaz kapandı ya hiçbir şey yiyesim gelmiyor peynir salatalık domates yiyorum başta böyle değildim ama gece 1 de makarna yapar yerdim çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…