Sıkma canını benım cok yüksekti birtane tek kullanımlık ilaçla çözdük işi hemen düştü bol su tüketİdrar tahlili yaptırmıştım bakteri ve enfeksiyon var sanırımSonucun çıktığını gün içinde bilemedim şimdi pazartesine kadar bekleyeceğim mecbur doktorla görüşmek için canım sıkıldı
İnşallah geçer hemen, kanama yok dimi diye de sorunca hemşire korktumSıkma canını benım cok yüksekti birtane tek kullanımlık ilaçla çözdük işi hemen düştü bol su tüket
Ben doktora gittiğimde lütfen tahminde bulunun diyorum adama yok tahmin bile etmediSu sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti
Bizim ki birazcik sey yapinca hemen terslemeye basliyor aksi birazcik. Oda yasliligina veriyorumBen doktora gittiğimde lütfen tahminde bulunun diyorum adama yok tahmin bile etmedi
Aldım elime ultrasonu kız gibi dedim
Bide kalp atışı 140 üzeriyse kız oluyomuş öyle diyorlar dedim
Adam tıp fakültesi bitirdim önünde resmim var ben bilemedim dedi
Eşimde hocam yoğun olursanız gelsin yanınıza çalışmaya diyo
Olsun tecrübeli olurBizim ki birazcik sey yapinca hemen terslemeye basliyor aksi birazcik. Oda yasliligina veriyorum
Merak etme düzelecek bişe sıkma hiç canınıİdrar tahlili yaptırmıştım bakteri ve enfeksiyon var sanırımSonucun çıktığını gün içinde bilemedim şimdi pazartesine kadar bekleyeceğim mecbur doktorla görüşmek için canım sıkıldı
Hadi bakalım eşim az önce aslan burcu baba terazi burcu oğlan uyumuna bakıyorduOyyy maşallah teraziler biraz keyifçi olur zaten hele de erkek terazilerne güzel haberler alıyoruz ya valla çok içten seviniyorum her birimizden gelen haberlere
İnşallah sende hemen öğrenirsin kuzumAy maşallah siz öğrendikçe ben heyecanlanıyorum
İlk gebeligimde kullanmistim tedaviyle başladığım için doğuma yakın biraktim@Papatyamaviss kızlar bebisimi gördüm çok şükürnormalde 7+1 dim. 6+0 olarak güncelledi doktorum. Ramzi teorisi mi ne kaç haftalikken bakiliyordu içim bir nebze rahatladı bebisi görünce ecopirin 150 mg başladı bir de doktor. Kullanan var mı ecopirin 150 mg?
Ben yazmıştım bir kaç kez sarı akıntı da test yaptirin diye canını niye sıkıyorsun tedaviyle geçer canım benimBugün kontrolde sarı akıntı olduğunu söyledim tedbiren yaptı idrar tahlili
Valla ben eşimle sevgiliyken erkek görmüştüm geçenlerde eşim de erkek görmüş doktor da bugün erkek dediRüyada erkek bebek gören herkesin kızı oluyo değişmez kural gibihadi hayırlısı
Hiç sıkma canını benim kuzenim habire enfeksiyon oluyordu hamileyken artık ilaç da almıyordu bol su içiyordu arada limon sıkıp sıkıp öyle bile geçiyordu ilaç vermişler zaten kullanır kullanmaz kesilir o merak etmeDoktorun hemşiresine yazdım ilaç yazdı pazartesi kontrole gel dediKanama var mı diye sordu bi de pöff
Evet doktor randevum bugündü hafta içi çalışıyorum gidemedim. Bugün doktor yaptırdı işte sonucu hemşiresine attım ilaç yazdı , inşallah geçer hemen canımBen yazmıştım bir kaç kez sarı akıntı da test yaptirin diye canını niye sıkıyorsun tedaviyle geçer canım benim
İnşallah canımHiç sıkma canını benim kuzenim habire enfeksiyon oluyordu hamileyken artık ilaç da almıyordu bol su içiyordu arada limon sıkıp sıkıp öyle bile geçiyordu ilaç vermişler zaten kullanır kullanmaz kesilir o merak etme
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla ilerler hepimizinMerak etme düzelecek bişe sıkma hiç canını
Bende 7 tüp kan verdim umarım tiroid filan çıkmaz diye panikliyorum
Sonrada çıkarsa herşeyin tedavisi var ne güzel erken öğrenip hemen tedaviye başlarsın diye kendimi rahatlatıyorum
hic takma kafana gececek ins cok gecmis olsun
Aynen kuzum maksat eğlence olsun zaten doktorlarda emin olamıyor ki baştaKesın sonuc demıyoruz en azından ya melek ablamız gıbı para alan bı kız varya ıkı kısının burda yanlıs cıkmısaynı yontemle bakıyor kesın buda kesınlıgı olan bısey degıl zaten mınık paşacuk hayırla gelsın kuzum
Bana sormadı doktorum belki ilaç vereceği için sormuşturİnşallah geçer hemen, kanama yok dimi diye de sorunca hemşire korktum
İnşallah canımİnşallah sende hemen öğrenirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?