2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Senin haftan kaçtı canım. Sen istisna oldun demek bende bekarken rüyalarım da hep oğlum olduğunu görürdüm. Herkeste hala oğlun olacak diyor bakalım
Ben geçen hafta devlete gitmiştim devlette önde gidiyor demişti ama şimdi özele gidince kendi haftasında çıktı tam 12.haftada bugün Evet baya erken oldu 12+0da öğrendik

Oh cok sukur kuzum demekkı gerçekten gec olmus bak gordunmu cok sukur

Hıc bellı olmaz kuzum benım o gezersın tozarsın bebegınle bebegınsız bır yolu bunuyor dengesı bulunuyor

Selam hanımlar. Son adet tarihim 30 ocak. Kasım annesi görünüyorum ama sezaryen olacağı içim doktorum 26 Ekimde tahmini doğum tarihi verdi. Sanırım Ekim annesi olacağım sizler gibi insallah. 3. Cocugum olacak kısmetse. 2 oğlum var. 37 yaşındayım. Yarışmaya yalova dan katılıyorum

Hıc bellı olmaz kuzum benım o gezersın tozarsın bebegınle bebegınsız bır yolu bunuyor dengesı bulunuyor
Cocugu olan arkadaslarimin soyledikleri beni sinir ediyor. Yok uykusuz geceler yok biyere gidemiceksin vs vs. yani illaki zorlugu olacaktir ama karsindakine bu kdr negatif seyler yuklemeye ne gerek var anlamis degilim

Cocugu olan arkadaslarimin soyledikleri beni sinir ediyor. Yok uykusuz geceler yok biyere gidemiceksin vs vs. yani illaki zorlugu olacaktir ama karsindakine bu kdr negatif seyler yuklemeye ne gerek var anlamis degilim
Gerçekten zor bir bebek büyüttüm ama sen onu evlat hasretiyle yanan ya da zor.elde etmiş birine sor ne kadar sukretsem az geliyor bazen hala rüyada gibiyim. Herseyi yaşayarak öğreneceksin zaten olumsuz olumlu herseyi kendin tadacaksin. Şu an sağlıklı olsun da varsın zor olsun dersin allahim hepimize sağlık versin inşallah hersey olur en zor.bebek de büyüyor.

Aynen oyle canim. Benim ilk bebegim olacak bende onunla birlikte buyuyecegim ama sevgisi varligi yeter. Sadece insanlarin surekli olumsuzluklardan bahsetmesi sinir bozucu. Uyuyamicaksin zaten simdi uyu. Gezemiceksin ztn simdi gez vs vs

Banada aynı şekilde yorumlar yapılıyor 2 yıl herşeyi unut hayatında gezemiceksin vs vs..ya Allah'a çok şükür nasip eder inşallah kucağımıza almayı onu mu dusunucez şimdiden heleki kaç yıl hasretlik cekmisken...biz nelerin stresindeyiz dogurana kadar illaki seni negatif etkilemeye calisiyorlar..gülüp geçiyorum hayırlısi ile sağlıkla kavusalim elbet Allah kolayını verir herşeyin

Aynen oyle canim. Benim ilk bebegim olacak bende onunla birlikte buyuyecegim ama sevgisi varligi yeter. Sadece insanlarin surekli olumsuzluklardan bahsetmesi sinir bozucu. Uyuyamicaksin zaten simdi uyu. Gezemiceksin ztn simdi gez vs vs

Arkadaslarim bana çocuklarından dert yanarlardi ben de 4 senedir kavusamamisim yani Allahim ne kadar nankörler derdim keşke benim çocuğum olsa sağlıklı olsa da uyumasa gezmesem derdim ben o günleri unutmadım hiç o yüzden böyle şeylere kulak asmayın her aniniz özel çok güzel bak şimdi istesem de o gazlı uykusuz gecelere dönemiyorum gözümün önünde büyüyor gidiyor . Allah can sağlığı versin hersey yolunu bulur

Monurol şase vermiş dr aldık geldik. Karnım da sancıyor bugün iyidir inşallah bebiş. İdrar yolu enfeksiyonunda verilen tek kullanımlık bi ilaçmış, yeterli olur pazartesi geçmiş olur umarım

Halam örmüş kızlar örgü işleri yapanlar varsa fikir olur belki, eşim GS'li bayıldı Bu arada daha haberleri yokken ördü Bugün söyledik ultrasonda ismimi aradılar 1 Nisan şakası değil dimi diye

Eklentiler

• PSFix_20230402_005512.webp
    102 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Ben geçen hafta devlete gitmiştim devlette önde gidiyor demişti ama şimdi özele gidince kendi haftasında çıktı tam 12.haftada bugün Evet baya erken oldu 12+0da öğrendik
Benim de önde gidiyordu son gitmem de tam haftasında çıktı. Sonradan dengeleniyor heralde. Haydi sağlıkla huzurla gelsin miniklerimiz

Monurol şase vermiş dr aldık geldik. Karnım da sancıyor bugün iyidir inşallah bebiş. İdrar yolu enfeksiyonunda verilen tek kullanımlık bi ilaçmış, yeterli olur pazartesi geçmiş olur umarım
Geçmiş olsun canım. Monurol çok rahatlatır seni bol su iç ve dut suyu da kaynatıp içebilirsin oda iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…