- 12 Şubat 2023
- 2.234
- 3.750
- 63
- 30
Bende de var canım diş eti kanaması. 1 2 haftadır olmadı ama öncesinde burunda kanda oldu kuruluktan olabilir diye duymuştum önemsemedimKızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralarsiz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..
Yaa ben o haftalari iple cekiyorum cokHa balım gordum aynen ama kuvvetlı olmayınca oyle cok sık hıssedılmıyor ben bıdaha hıssetmedım
Aaa ayni gun gidicezz benim de 19 undaDaha belli olmadı canım yarın 9.30 da kontrolüm var ama daha söylemez diye düşünüyorum. Belki ayın 19undaki muayene de söyleyebilirsağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Canim kv vs takma benim kv de oyle. Aramaz sormaz ama yapisi bu alistim ben. Gitsem ben konusmasam konusmaz ama ne yapalim bosver herseye karismasindansa boylesi daha iyiKızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralarsiz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..
Benim dişetleri çok fena hem kanıyor hem sızlıyor. Google da baktım olurmuş hamilelikte. Sensodyne onarım ve koruma diş macunu aldım kardeşim sürekli kullanıyor o memnun. Onun diş eti bakım fırçası da varmış onu aldım. Trendyoldan indirimli bakın biraz pahalı. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerKızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralarsiz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..
Bende bacak uyuşmasını gruba sormuştum daha önce magnezyum eksikliğinde olabilir dedi kızlar. Muz ve soda önerdiler. Bikaç gün sürdü geçti bende. Muz hergün yiyorum soda arada bi içiyorum. İstersen doktora da sorabilirsin bakar belki eksiklik varsa vitamin desteği verebilir.Kızlar üst bacakta uyuşma hissim var akşamları daha çok hissediyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Kasıkla birleşme noktasından yaklaşık 1 karış alanda hissizlik oluyor.
Benim doktorum uyuşmalar olabilir endişe etme dedi gittiğim iki kontrolde de. Bende arada çok az ellerim de oluyo çok bariz rahatsızlık vermiyor.Kızlar üst bacakta uyuşma hissim var akşamları daha çok hissediyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Kasıkla birleşme noktasından yaklaşık 1 karış alanda hissizlik oluyor.
Ay ne güzel belki birlikte aynı gün cinsiyet öğrenirsiniz
Doktora sorarım demiştim ama herkeste aynı sorun varmış magnezyum eksikliği olabilir mi peki bende bakayım alayım ..Benim dişetleri çok fena hem kanıyor hem sızlıyor. Google da baktım olurmuş hamilelikte. Sensodyne onarım ve koruma diş macunu aldım kardeşim sürekli kullanıyor o memnun. Onun diş eti bakım fırçası da varmış onu aldım. Trendyoldan indirimli bakın biraz pahalı. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Bende bilerek 19 una aldim bayram oncesi hediye olsun diye
Ah hadi inşallah sende hayırla git gel güzel haberler getirAy ne güzel belki birlikte aynı gün cinsiyet öğrenirsinizBen normalde ikili test sonucu için cumartesi gidicektim şimdi enfeksiyondan dolayı yarın kontrole çağırdı inşallah sorun yoktur belki cinsiyet de gösterir
Ya ne bileyim garip geliyor haklısın Aslında bayramda da git misafirmiş gibi takıl dönCanim kv vs takma benim kv de oyle. Aramaz sormaz ama yapisi bu alistim ben. Gitsem ben konusmasam konusmaz ama ne yapalim bosver herseye karismasindansa boylesi daha iyi
Evet bayram öncesi güzel olacak inşallah. Benim öyle denk geldi ama iyi oldu. Soranlara net bişeyler diyebilirizBende bilerek 19 una aldim bayram oncesi hediye olsun diye
Bende bugün biraz araştırırken pregoya baktım hala araştırıyorum hafif bişey istiyorum cajım bende kabin alacağım dediğine bakayım biBen bagi neoya baktım canım henüz almadım ama ebebekte gördüğüm kadarıyla hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Senin önerin var mı?
Yaaa gerçekten helal olsun ileriye dönük düşünmenin faydaları bakayım ona da kavin mi travel miBen joie litetrax 4 dlx aldım puseti yoktu pusetinide dolap uygulamasından temiz buldum ordan aldımama şaşıracaksınız Ben onu alalı bi rahat 8 ay oldu. İllaki hamile kalcam dedim tedavi falan görüyordum önden alalım dedik indirim vardı aldık ben pusetle birlikte 3750 almıştım şuan 7 bin küsür. Ebebekten almıştık
Ah canim ya bu kulaklar neler duydu alisti. Ben bebegimi kaybettim eltim hamileydi gozume gozume soktular.bosver sen esinle mutluysan gerisini takma alisiyorsun ztn zamanlaYa ne bileyim garip geliyor haklısın Aslında bayramda da git misafirmiş gibi takıl dön.. Bebek doğunca ne olacak başlamasınlar ilgili ayağına o zaman şimdi ilgi göstermeyen o zaman ilgi gösterir mi bilmem o da yuh yani ..
Seninki o zamana kesin gosterir benim 15 haftalik olacak nasipse. Umarim ogrenirizEvet bayram öncesi güzel olacak inşallah. Benim öyle denk geldi ama iyi oldu. Soranlara net bişeyler diyebiliriz
İnşallah canım haberleşiriz inşallahSeninki o zamana kesin gosterir benim 15 haftalik olacak nasipse. Umarim ogreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?