2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende de var canım diş eti kanaması. 1 2 haftadır olmadı ama öncesinde burunda kanda oldu kuruluktan olabilir diye duymuştum önemsemedim

Canim kv vs takma benim kv de oyle. Aramaz sormaz ama yapisi bu alistim ben. Gitsem ben konusmasam konusmaz ama ne yapalim bosver herseye karismasindansa boylesi daha iyi

Benim dişetleri çok fena hem kanıyor hem sızlıyor. Google da baktım olurmuş hamilelikte. Sensodyne onarım ve koruma diş macunu aldım kardeşim sürekli kullanıyor o memnun. Onun diş eti bakım fırçası da varmış onu aldım. Trendyoldan indirimli bakın biraz pahalı. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler

Kızlar üst bacakta uyuşma hissim var akşamları daha çok hissediyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Kasıkla birleşme noktasından yaklaşık 1 karış alanda hissizlik oluyor.

Kızlar üst bacakta uyuşma hissim var akşamları daha çok hissediyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Kasıkla birleşme noktasından yaklaşık 1 karış alanda hissizlik oluyor.
Bende bacak uyuşmasını gruba sormuştum daha önce magnezyum eksikliğinde olabilir dedi kızlar. Muz ve soda önerdiler. Bikaç gün sürdü geçti bende. Muz hergün yiyorum soda arada bi içiyorum. İstersen doktora da sorabilirsin bakar belki eksiklik varsa vitamin desteği verebilir.

Benim doktorum uyuşmalar olabilir endişe etme dedi gittiğim iki kontrolde de. Bende arada çok az ellerim de oluyo çok bariz rahatsızlık vermiyor.

Doktora sorarım demiştim ama herkeste aynı sorun varmış magnezyum eksikliği olabilir mi peki bende bakayım alayım ..

Ah hadi inşallah sende hayırla git gel güzel haberler getir
Bana kız olabilir demişti ama 19u 16.haftaya denk geliyor heralde netleşir artık

Canim kv vs takma benim kv de oyle. Aramaz sormaz ama yapisi bu alistim ben. Gitsem ben konusmasam konusmaz ama ne yapalim bosver herseye karismasindansa boylesi daha iyi
Ya ne bileyim garip geliyor haklısın Aslında bayramda da git misafirmiş gibi takıl dön .. Bebek doğunca ne olacak başlamasınlar ilgili ayağına o zaman şimdi ilgi göstermeyen o zaman ilgi gösterir mi bilmem o da yuh yani ..

Ben bagi neoya baktım canım henüz almadım ama ebebekte gördüğüm kadarıyla hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Senin önerin var mı?
Bende bugün biraz araştırırken pregoya baktım hala araştırıyorum hafif bişey istiyorum cajım bende kabin alacağım dediğine bakayım bi

Yaaa gerçekten helal olsun ileriye dönük düşünmenin faydaları bakayım ona da kavin mi travel mi

Ah canim ya bu kulaklar neler duydu alisti. Ben bebegimi kaybettim eltim hamileydi gozume gozume soktular.bosver sen esinle mutluysan gerisini takma alisiyorsun ztn zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…