Canım ya çok haklısın bebeğinle kocanla takıl .. doğru söylüyorsun . Bu arada çok geçmiş olsun bende kaybetmiştim bebeğimi . Şimdi çocuğun var mı çocuğuna nasıl ilgililer mi ?Ah canim ya bu kulaklar neler duydu alisti. Ben bebegimi kaybettim eltim hamileydi gozume gozume soktular.bosver sen esinle mutluysan gerisini takma alisiyorsun ztn zamanla
Cocugum yok simdi ilk bebegim olacak nasipse. Dogunca gorecegizCanım ya çok haklısın bebeğinle kocanla takıl .. doğru söylüyorsun . Bu arada çok geçmiş olsun bende kaybetmiştim bebeğimi . Şimdi çocuğun var mı çocuğuna nasıl ilgililer mi ?
Ben hamile kaldığımdan beri hissizlik yaşıyorum ama genelde akşamları farkettiriyor kendini. Bugün biraz daha yoğun bir hissizlik yaşadığım için iyice merak uyandırdı acaba normal mi diye. Yarın endokrin dr unda kontrolüm var. Daha önce doktora bu şikayetimden bahsettiğimde magnezyuma baktı normal çıkmıştı. Bakalım bu sefer de bahsedicem ve onun alanı değilse hangi bölüme gitmem gerekiyor diye sorucam. Kadın doğum doktorum soruma net bir cevap vermediği için tatmin etmedi beni.Bende bacak uyuşmasını gruba sormuştum daha önce magnezyum eksikliğinde olabilir dedi kızlar. Muz ve soda önerdiler. Bikaç gün sürdü geçti bende. Muz hergün yiyorum soda arada bi içiyorum. İstersen doktora da sorabilirsin bakar belki eksiklik varsa vitamin desteği verebilir.
Her türlü düşünceye fikre saygım var. Bazı şeyleri kaçırmış olabilirim üni için başka şehire gitmemiş olsamda üni mezunuyum çok şükür. Allah kimseye pişman olacağı kararlar aldırmasın. o zamanın şartları yaşanan olaylar kimse bilemez nedenini niçinini.tabi cahillikte var onu da eklemek lazım. Bu zamana kadar evliliğimden de aldığım kararlardan da pişman olmadım inşallahta olmam
Kraft saglam markadır kuzum bunu soyleyebılirimBende bugün baktım canım içi gerçekten küçük, kraft napoli yada cheer up modelini alacağom. Bilgin var mı onlarla ilgili
Bazısı gıydırmeyı sevmıyor sıcaklar falan dıye dusunuyor dıye kısakol dedım ama ben uzun kol gıydırırım agırlıklıHe bide içine değil üstüne, tamaminşallah öğrenceZ aşkım ya bizde. Ben uzun kollu baktım ilk aylar için kışa denk gelcek diye. Uzun kollu zıbınlar falan ona ne diyorsun
Bestlak tarzı damla kullandınmı hıcKızlar benim üçüncü gebeliğim ilk ikisinde sütüm çok azdı doğumdan sonra 4.gün geliyor ve çok az sütüm oluyor ikinci çocuğumu 5 ay emzirebildim çocuk hep açtı kilo almıyordu ve sütüm kesildi mama ile büyüdü bunda da aynı şeyler olsun istemiyorum hamile iken ne yapılabilir acaba sütün çok olması için
Hele bı o gunler gelsın kuzum paylasırız burda bol bolAynen ya beynim yandı öyle çok şey varki sağlıklı doğum olsun inşallah da hayırlısıyla 1 gün kalıyorsun özelde sanırım yada 2 duruma göre öyle koca çanta ne konabilir diye evham yaptımrabbim sağlıkla o günleri göstersin inşallah
Ben 17 sine kadar cektım randevuyuAaa ayni gun gidicezz benim de 19 unda
Ben Kraft cockpit kullanıyorum hem çok hafif sürüşü rahat hemde uçakta kabine alıyorum küçücük oluyor kapanıncaBende bugün biraz araştırırken pregoya baktım hala araştırıyorum hafif bişey istiyorum cajım bende kabin alacağım dediğine bakayım bi
Hadi hayırlısıCocugum yok simdi ilk bebegim olacak nasipse. Dogunca gorecegiz
Tamam ozaman kış için uzun kol bence de idealdirBazısı gıydırmeyı sevmıyor sıcaklar falan dıye dusunuyor dıye kısakol dedım ama ben uzun kol gıydırırım agırlıklı
Inanmayacaksinbelki ama burun akıntısı hamilelik belirtimdi benimKızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralarsiz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..
Canım ben bugün tekrar baktım yatak uzunluğu olarak diğer modellerden kısa. 2 yaştan somra kullanılamaz gibi duruyor. O yüzden kraftın napoli yada cheer up modelini almayı düşünüyorum onlarda rahat kullanışı kolay, sadece bi tık daha ağır bagiye göreBende bugün biraz araştırırken pregoya baktım hala araştırıyorum hafif bişey istiyorum cajım bende kabin alacağım dediğine bakayım bi
Yaaa o zaman seninde kesin belli olurBen 17 sine kadar cektım randevuyu
Bende kafayı koyar koymaz uyuyorumBu ara bulduğum yerde uyuyorum yine
İnşallah kuzum sağlıklaHele bı o gunler gelsın kuzum paylasırız burda bol bol
Onları bende görüyorum bence kullanışlı gibi %100 pamuk birde ılık memleketseSize sabahın 6sında bir soru
Tüm alışveriş sayfalarımda çıkıyorda bu müslin örtüler ne işe yarıyo. İndirimde görüyorum hep ne amaçla kullanıldığını bilirsem ona göre stokliyim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?