2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canim ya bu kulaklar neler duydu alisti. Ben bebegimi kaybettim eltim hamileydi gozume gozume soktular.bosver sen esinle mutluysan gerisini takma alisiyorsun ztn zamanla
Canım ya çok haklısın bebeğinle kocanla takıl .. doğru söylüyorsun . Bu arada çok geçmiş olsun bende kaybetmiştim bebeğimi . Şimdi çocuğun var mı çocuğuna nasıl ilgililer mi ?

Ben hamile kaldığımdan beri hissizlik yaşıyorum ama genelde akşamları farkettiriyor kendini. Bugün biraz daha yoğun bir hissizlik yaşadığım için iyice merak uyandırdı acaba normal mi diye. Yarın endokrin dr unda kontrolüm var. Daha önce doktora bu şikayetimden bahsettiğimde magnezyuma baktı normal çıkmıştı. Bakalım bu sefer de bahsedicem ve onun alanı değilse hangi bölüme gitmem gerekiyor diye sorucam. Kadın doğum doktorum soruma net bir cevap vermediği için tatmin etmedi beni.

Daim olsun inşallah
Rabbim herkese hayırlı eş, hayırlı evlilik versin. Hayatın geri kalanını paylaşıyoruz, o kadar önemli ki.

He bide içine değil üstüne, tamam inşallah öğrenceZ aşkım ya bizde. Ben uzun kollu baktım ilk aylar için kışa denk gelcek diye. Uzun kollu zıbınlar falan ona ne diyorsun
Bazısı gıydırmeyı sevmıyor sıcaklar falan dıye dusunuyor dıye kısakol dedım ama ben uzun kol gıydırırım agırlıklı

Bestlak tarzı damla kullandınmı hıc

Hele bı o gunler gelsın kuzum paylasırız burda bol bol

Inanmayacaksinbelki ama burun akıntısı hamilelik belirtimdi benim damarlar genişlediği içinmiş

Bende bugün biraz araştırırken pregoya baktım hala araştırıyorum hafif bişey istiyorum cajım bende kabin alacağım dediğine bakayım bi
Canım ben bugün tekrar baktım yatak uzunluğu olarak diğer modellerden kısa. 2 yaştan somra kullanılamaz gibi duruyor. O yüzden kraftın napoli yada cheer up modelini almayı düşünüyorum onlarda rahat kullanışı kolay, sadece bi tık daha ağır bagiye göre

Onları bende görüyorum bence kullanışlı gibi %100 pamuk birde ılık memleketse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…