2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ilk zamanlardada tulum onermıyorum ahahah yanı ıkı parça daha kullanıslı devamlı kusuyolar mesela komple degısıyorsın yada kakalaro cıkıyor fln ya ustu ya altı degıstırıp devam edıyorsun bırde kendılerını cok kasıyolar ılk ıkı ay ben tulum gıydırme cıkarma ıslemınde cocugun bacaklarını kırcam sanıyordum her alt degısımı ezıyet oluyordu ondan elım tulumlara gıtmıyordu ılk ıkı uc ay sonra kullandım ama , bırde altları yada tulumları patıklı almamaya ozen gosterım cok cabuk uzuyorlar elımızde kalıyor sonra patıkdız olunca uzun bı corap mıs devam

Ben bagi neoya baktım canım henüz almadım ama ebebekte gördüğüm kadarıyla hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Senin önerin var mı?
Bugun benım oğlanı oturttuk ona 2-3 yastan ıtıbaren kucuk kalır aklında olsun kuzum Guzel araba ama

Kızlar 11+5 bugün ama dün akşam ben hareketini hissettim bebeğimin yaşayan var mı. Geçen ay özeldeki muayene de ultrasonda görünüyordu hareketi.
Bende hıssettım net o oldugunu da bılıyorum aslında oğlumdan ama sıklaşmadı henuz azcık daha buyumesı lazım Oglumda 14 te hıssetttmısstım

Yaaa bende hissetmek istiyorum. Seyirme gibi falan mi oluyor
Seyırme degıl nooo ıkı gun ust ıste hıssettım cok sakın ve devamlı oturdugum ıcın ısyerınde anladım ıkı gundur tempo anlamıyorum hıc hıssetmıyorum kucuk oldugu ıcın o anlı poz falan yada guclu bı vurustu kı hıssettım dıye dusunuyorum erken suan cok cok aralıksız hıssedecegımız zamanlar 16 dan sonra baslar İçinde bişey fısıkk dıye kayıyor gıbı bı hıs seyırme gıbı atma gıbı degıl

Artik gobusumuz sissin de net anlayalim ya

peki benim herşeyi ters yapışım. Aman patikli olsun da bida çorap falan uğraşılmasın üşümesin çocumun ayakları
Alışveriş yaparken de fikir almak gerçekten çok mantıklı olacak sağolasın eksik olma aklına geldikçe tavsiyelerine her zaman açığım

Aaa öyle üç ay için ayrı olduğunu bilmiyordum canım tamam müsait olunca atarsın o zaman ben de bakayım ben bunlar en baştan kullanılıyor diye biliyorum uzun süre boyunca
Canım bak eklemeye çalışıyorum farkını anlatıyor burada 3. Sırada videoda anlatmış canım

Eklentiler

• 5D9FD344-29B6-4A86-8980-BFFB378C30E6.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 60
Hahah olurmu askım o corap herturlu gıyılcek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…