2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralar siz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..

Kızlar daha çok ama bu hastane çantasına millet hurç hurç şeyler koyuyor ya gerçekten o kadar çok mu alınması gereken Papatyamaviss deneyimli anne
Ya bende de var bu dert hemşireye verilmek üzere yedek kıyafet fln hurç a koymayı değilde içi görülmeyebilir üzerine yazmak gerekir . Ben bir de Poşete koyan gördüm dışarıdan belli oluyor ya o daha iyi sanki

Ben şok içine bidaha çorap mı giyiyorlar bunları yaşarken öğreniyorduruz dimi
Dısına kuzum patıklı de olsa patıksız de olsa corap var yenıdoganken ozellıkle ayaklar sıcak tutulmalı gaz muhebbetlerıne ekım havalar ufaktan sogur , sıfır kol bodydense kısa kol kullanmak ıcıne daha saglıklı kol altını falan sıcak tutsun

Kızlar daha çok ama bu hastane çantasına millet hurç hurç şeyler koyuyor ya gerçekten o kadar çok mu alınması gereken Papatyamaviss deneyimli anne
İlkinde yalan yok yaptım koca bavul gereksız mılyon sey anam dedim ne gerek varmıs ya bi el çantasıyla gıderım bebısım ılk ebelere verılecek kıyafetlerini ayrı bı keseye koyarım yıne sadece cantada kım olursa olsun hemen bulabılsın dıye sadece

Bende oluyor.zaten kan volumu artıyor ya çok normal

Kızlar benim üçüncü gebeliğim ilk ikisinde sütüm çok azdı doğumdan sonra 4.gün geliyor ve çok az sütüm oluyor ikinci çocuğumu 5 ay emzirebildim çocuk hep açtı kilo almıyordu ve sütüm kesildi mama ile büyüdü bunda da aynı şeyler olsun istemiyorum hamile iken ne yapılabilir acaba sütün çok olması için

He bide içine değil üstüne, tamam inşallah öğrenceZ aşkım ya bizde. Ben uzun kollu baktım ilk aylar için kışa denk gelcek diye. Uzun kollu zıbınlar falan ona ne diyorsun

Aynen ya beynim yandı öyle çok şey varki sağlıklı doğum olsun inşallah da hayırlısıyla 1 gün kalıyorsun özelde sanırım yada 2 duruma göre öyle koca çanta ne konabilir diye evham yaptım rabbim sağlıkla o günleri göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…