Ben şok içine bidaha çorap mı giyiyorlarHahah olurmu askım o corap herturlu gıyılcek zaten
Yine de sürekli bulantı çekmekten iyidir kuzum o da geçer inşallahHafıfledı epeeey kuzum ama yemek secme yıyememe durumu fln aynı cok ıstahım acılmadı
Ya bende de var bu dertKızlar daha çok ama bu hastane çantasına millet hurç hurç şeyler koyuyor ya gerçekten o kadar çok mu alınması gerekenPapatyamaviss deneyimli anne
Teşekkür ederim canım bakayım buraya ben biCanım bak eklemeye çalışıyorum farkını anlatıyor burada 3. Sırada videoda anlatmış canım
Ha balım gordum aynen ama kuvvetlı olmayınca oyle cok sık hıssedılmıyor ben bıdaha hıssetmedım
Bende bugün baktım canım içi gerçekten küçük, kraft napoli yada cheer up modelini alacağom. Bilgin var mı onlarla ilgiliBugun benım oğlanı oturttuk ona 2-3 yastan ıtıbaren kucuk kalır aklında olsun kuzumGuzel araba ama
Dısına kuzum patıklı de olsa patıksız de olsa corap var yenıdoganken ozellıkle ayaklar sıcak tutulmalı gaz muhebbetlerıne ekım havalar ufaktan sogur , sıfır kol bodydense kısa kol kullanmak ıcıne daha saglıklı kol altını falan sıcak tutsunBen şok içine bidaha çorap mı giyiyorlarbunları yaşarken öğreniyorduruz dimi
İlkinde yalan yok yaptım koca bavul gereksız mılyon sey anam dedim ne gerek varmıs yaKızlar daha çok ama bu hastane çantasına millet hurç hurç şeyler koyuyor ya gerçekten o kadar çok mu alınması gerekenPapatyamaviss deneyimli anne
Bayrama hepımız ufaktan rahatlarız kuzumYine de sürekli bulantı çekmekten iyidir kuzum o da geçer inşallah
Bende oluyor.zaten kan volumu artıyor ya çok normalKızlar selam bende 17. Haftadayım . Sanırım brn biraz kafaya takan bir insanım her şeyi takar oldum bu aralarsiz de öylemisiniz? Mesela bayramda kayınvalideye gideceğiz kalmaya 2-3 gün hiç istemiyorum çünkü hiç arayıp sormuyor merak yok heves yok ama eşim annemin huyu böyle ailem onlar benim diyor haklı olarak bende aynı kafadayım beni aramayan istemiyordur yani diye takıyorum . Siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben ara ara hissediyorum ama bugün bi sakin gibi acaba ne yapıyor diye Elham yapıyorum ilk gebelik .. şükür ikili testim iyi çıktı . 20-21.hafta da çağırdı ayrıntılı ultrason a gel diye o zamana kadar brn durabilirsem iyi şey soracağım kızlar uzun oldu diş etiniz kanıyor mu ya da burununuz da kan var mi ? Yani normal mi ? Acaba sizce ..
He bide içine değil üstüne, tamamDısına kuzum patıklı de olsa patıksız de olsa corap var yenıdoganken ozellıkle ayaklar sıcak tutulmalı gaz muhebbetlerıne ekım havalar ufaktan sogur , sıfır kol bodydense kısa kol kullanmak ıcıne daha saglıklı kol altını falan sıcak tutsun
Diş eti kanamaları bende de oluyor ki hiç olmazdı. Özellikle bikaç gündür durduk yere bile kanıyor fırçalarken pıtır pıtır hepsi dipten kanıyo üzülüyorumBende oluyor.zaten kan volumu artıyor ya çok normal
Evet canım olur gerçekten dış kaybı bile olabilirDiş eti kanamaları bende de oluyor ki hiç olmazdı. Özellikle bikaç gündür durduk yere bile kanıyor fırçalarken pıtır pıtır hepsi dipten kanıyo üzülüyorum
Rica ederim canım benimTeşekkür ederim canım bakayım buraya ben bi
Daha belli olmadı canım yarın 9.30 da kontrolüm var ama daha söylemez diye düşünüyorum. Belki ayın 19undaki muayene de söyleyebilir
Aynen ya beynim yandı öyle çok şey varki sağlıklı doğum olsun inşallah da hayırlısıyla 1 gün kalıyorsun özelde sanırım yada 2 duruma göre öyle koca çanta ne konabilir diye evham yaptımİlkinde yalan yok yaptım koca bavul gereksız mılyon sey anam dedim ne gerek varmıs yabi el çantasıyla gıderım bebısım ılk ebelere verılecek kıyafetlerini ayrı bı keseye koyarım yıne sadece cantada kım olursa olsun hemen bulabılsın dıye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?