2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Instagram da denk geldim

Eklentiler

• Screenshot_20230404_004451_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20230404_004442_Instagram.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20230404_004438_Instagram.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20230404_004434_Instagram.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20230404_004430_Instagram.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230404_004427_Instagram.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 54
Esimin kizida Berra
Bunlara uygun bise ariyorum
Masallah elını sallasan kız carpıyor benımde begendıgım bı kac ısım var ama netleşssin ona gore yonelırım dedım oyuzden sımdılık ne kıx ne erkek cok bakmıyorum happy momsun forum kısmında ısım onerıleri vs cok oluyor onları okuyorum bzen acayıp degısık seyler koyanlar var bana gore degıl pek

Valla sagim solum kiz hep
Bunuda kiz hissediyorum ama hadi bakalim hayirlisi
Ya ben oyle antirik gunturuk isimlere gelemem
Cok kullanilmayan eski isimlerden kulaga hos gelen bi isim olsun anlami guzel olsun yeterli

Kızlar az önce uyurken bilinçsizce gerindim ama sadece üst karnım baya ağrısına uyandım resmen... sanki kat kat ağrı saplandı üst karnıma.. böyle birsey yaşayan oldu mu? Gerilmiyorum asla hep tuttum ama bu uyurken oldu.. şimdi hafif kasık ağrım var ama çok az.. uyuyamadım da geri korkudan

Bugün cinsiyet öğrenen arkadaşlar var mı
Ben cumartesi özele kendi doktoruma gitmiştim dünde çalıştığım hastanede devlette gittim o da direk erkek dedi.
Papatyamaviss listede bana cinsiyeti erkek olarak yazabilirsin canım

Valla sagim solum kiz hep
Bunuda kiz hissediyorum ama hadi bakalim hayirlisi
Ya ben oyle antirik gunturuk isimlere gelemem
Cok kullanilmayan eski isimlerden kulaga hos gelen bi isim olsun anlami guzel olsun yeterli
Bırı kızının adını alaca koymus ıkıncısını de ruyasında görmüş akça koymus bunlar ıyı bıle gozlerım neler gördü

Ben gerınıyorum hep ya bişey olmaz bence ıkı gun once oglumdan karnıma darbe yemısım hem nasılll onlar ıcerde artık ıyıdır merak etme

Ben gerınıyorum hep ya bişey olmaz bence ıkı gun once oglumdan karnıma darbe yemısım hem nasılll onlar ıcerde artık ıyıdır merak etme
İlk gebelik ve bunca yıl olunca insan hep kuşku içinde kalıyor.. uzanma gerilme dediler hep dikkat ettim ama bu uyku esnasında oldu.. inşallah dediğin gibidir canım çok teşekkür ederim.. sağlıkla mutlulukla kucaklarimiza alalım inşallah

Arada sırada engel olamıyoruz bazen yada oyle gelısıyor olaylar sen yıne dıkkat et ama bıseferden bısey olmz bence kuzum amınn

Bırı kızının adını alaca koymus ıkıncısını de ruyasında görmüş akça koymus bunlar ıyı bıle gozlerım neler gördü
Kız olursa Talya bizim. Eşim Antalya sevgisinden kızım olursa Talya koyucam dermiş, anlamı da baharın müjdesi olunca hoşuma gitti ☺

Bir şey olmaz canım kas ağrısı geçer o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…