2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çookk sağol. Ne güzel anlatmışsın çok geçmiş olsun daha iyi hissetmene çok sevindim. Yarın sabah hala ağrı hissedersem mutlaka bi çaresini arayacağım. Bugün yürürken de çok zorladı çünkü ama bu ara çok hareketsizim ve bugün ilk defa bi tık fazla yürüdüm ondan oldu diye yordum.

Rica ederim canım ne demek
O da etkiliyor tabi, inşallah önemsizdir, normaldir her şey. Sabaha hiç birşeyin kalmaz

Erken daha hele normal benim oglum 13 te gostermedı bacakları capraz bı sekılde kapalıydı
Ya totosunu dönmüyor bi de dr laf arası tombik dedi zaten bana Biraz yapılı olduğunuz için o yapıların ardından görüyoruz dedi bi de bebeğin eşi diye gösterdi o da önünde net görünmüyor tahminimiz oluyor ama netleşmeden söylemek istemiyoruz dedi

Canım ben tutamadim oruç ya ilk gün tutabildim sonra olmadı vücudum izin vermedi malesef

Bende de var o tombıslık ama en yaglı gebede bıle 14 te net goruluyormus

Oha ben şok

Inşallah cinsiyeti de bir öğrenseydik... Biz bugün doktora gittik ama sağolsun miniğim göstermedi 2 hafta sonra yeniden gideceğiz.
Yaa aynı haftada gibiyiz bizim ki de kız gibi dedi ama kesin değil o sebeple böyle renkler aldım şuan. inş bidaha ki kontrollerimize öğreniriz sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…