Canım çookk sağol. Ne güzel anlatmışsın çok geçmiş olsun daha iyi hissetmene çok sevindim. Yarın sabah hala ağrı hissedersem mutlaka bi çaresini arayacağım. Bugün yürürken de çok zorladı çünkü ama bu ara çok hareketsizim ve bugün ilk defa bi tık fazla yürüdüm ondan oldu diye yordum.Biraz dinlen geçmezse doktoruna danış canım. Bende normaldir diye nerdeyse 2 hafta oturup kalkarken beni çok zorlayan bi ağrı çektim. Heralde büyüyor diye normaldir dedim. Sona baktım artıyo sanki yürürken de olmaya başlayınca dr sordum ağrı normal değil gel bakalım dedi. Gittim kasılmalarımın olduğunu gördük. Bebeğin kesesi büzülüp büzülüp açılıyordu. Progestan başladı şuan hiç yok ağrım çok şükür. Ama dinlenmekte önemli. Bilgilendirme amaçlı anlattım tecrübesiz olunca bazı şeyleri normaldir diye atlayabilirz dikkat etmek iyi gözlemlemek lazım
Rica ederim canım ne demekCanım çookk sağol. Ne güzel anlatmışsın çok geçmiş olsun daha iyi hissetmene çok sevindim. Yarın sabah hala ağrı hissedersem mutlaka bi çaresini arayacağım. Bugün yürürken de çok zorladı çünkü ama bu ara çok hareketsizim ve bugün ilk defa bi tık fazla yürüdüm ondan oldu diye yordum.
Ya totosunu dönmüyor bi de dr laf arası tombik dedi zaten banaErken daha hele normalbenim oglum 13 te gostermedı bacakları capraz bı sekılde kapalıydı
Canım ben tutamadim oruç ya ilk gün tutabildim sonra olmadı vücudum izin vermedi malesefEbrucan sen oruç tutarken hiç kontrole gittinmi ya ne kilo aldığımı hissediyorum ne karnımda sertlik normal mi normalde bende cinsiyet için biraz daha erteleyecektim randevuyu ama oruç tuttuğum için sağlığını göreyim dedim çarşamba kontrol var nasipse
Bende de var o tombıslık ama en yaglı gebede bıle 14 te net goruluyormusYa totosunu dönmüyor bi de dr laf arası tombik dedi zaten banaBiraz yapılı olduğunuz için o yapıların ardından görüyoruz dedi bi de bebeğin eşi diye gösterdi o da önünde net görünmüyor tahminimiz oluyor ama netleşmeden söylemek istemiyoruz dedi
Demir eksikliği diş eti kanaması yapabiliyor. Bence demirinizi kontrol ettirmekte fayda var.Diş eti kanamaları bende de oluyor ki hiç olmazdı. Özellikle bikaç gündür durduk yere bile kanıyor fırçalarken pıtır pıtır hepsi dipten kanıyo üzülüyorum
En son 10gün önce bakıldı normaldi canım ama decavit alıyorum demir var içinde gitgide düşebilir ihtiyaç artabilir de tabi. Teşekkür ederimDemir eksikliği diş eti kanaması yapabiliyor. Bence demirinizi kontrol ettirmekte fayda var.
Deme inanırımBende de var o tombıslık ama en yaglı gebede bıle 14 te net goruluyormus
Oha ben şokBen merak edip biraz araştırdım da cinsiyete göre bebeği aldırmaya kalkanlar olabildiği için diye birşeyler okudum. Düşününce mantıksız da gelmedi illa erkek çocuk diyenler hala var maalesef. Eğer o yüzdense haklılar yoksa başka bi mantıklı açıklaması da yok sanki
Esimin kizida BerraDur hele bı kız oldugu kesınlessın buluruz ısımcok guzeller masallah
Anladim kuzum ne diyim iyidir insallahCanım ben tutamadim oruç ya ilk gün tutabildim sonra olmadı vücudum izin vermedi malesef
Çok şekerler biz de unisex bir hastane çıkışı takım aldık 10 lu eldivenler minicikKızlaaar dün ki indirimden aldıklarıma bakın çabukkkkkburda kocaman çıkmışlar ama minicikler eriyorummm
Çok şekerler biz de unisex bir hastane çıkışı takım aldık 10 lu eldivenler minicik
Inşallahbide bunların içinde bile kayboluyorlar Allahım giydirmeyi nasip etsin hepimize
Sağlıklı günlerde giyinsin, içinden gülücükler atsın inşallahKızlaaar dün ki indirimden aldıklarıma bakın çabukkkkkburda kocaman çıkmışlar ama minicikler eriyorummm
Yaa aynı haftada gibiyiz bizim ki de kız gibi dedi ama kesin değil o sebeple böyle renkler aldım şuan.Inşallahcinsiyeti de bir öğrenseydik... Biz bugün doktora gittik ama sağolsun miniğim göstermedi 2 hafta sonra yeniden gideceğiz.
Ayyy aminn hepsi de inşallahSağlıklı günlerde giyinsin, içinden gülücükler atsın inşallah
Ayy inşallah öğreniriz çok merak ediyoruummYaa aynı haftada gibiyiz bizim ki de kız gibi dedi ama kesin değil o sebeple böyle renkler aldım şuan.inş bidaha ki kontrollerimize öğreniriz sanıyorum
İyidir canım inşallah gidince için rahatlar üzülmeAnladim kuzum ne diyim iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?