Biraz dinlen geçmezse doktoruna danış canım. Bende normaldir diye nerdeyse 2 hafta oturup kalkarken beni çok zorlayan bi ağrı çektim. Heralde büyüyor diye normaldir dedim. Sona baktım artıyo sanki yürürken de olmaya başlayınca dr sordum ağrı normal değil gel bakalım dedi. Gittim kasılmalarımın olduğunu gördük. Bebeğin kesesi büzülüp büzülüp açılıyordu. Progestan başladı şuan hiç yok ağrım çok şükür. Ama dinlenmekte önemli. Bilgilendirme amaçlı anlattım tecrübesiz olunca bazı şeyleri normaldir diye atlayabilirz dikkat etmek iyi gözlemlemek lazım
Canım çookk sağol. Ne güzel anlatmışsın çok geçmiş olsun daha iyi hissetmene çok sevindim. Yarın sabah hala ağrı hissedersem mutlaka bi çaresini arayacağım. Bugün yürürken de çok zorladı çünkü ama bu ara çok hareketsizim ve bugün ilk defa bi tık fazla yürüdüm ondan oldu diye yordum.
Canım çookk sağol. Ne güzel anlatmışsın çok geçmiş olsun daha iyi hissetmene çok sevindim. Yarın sabah hala ağrı hissedersem mutlaka bi çaresini arayacağım. Bugün yürürken de çok zorladı çünkü ama bu ara çok hareketsizim ve bugün ilk defa bi tık fazla yürüdüm ondan oldu diye yordum.
Ya totosunu dönmüyor bi de dr laf arası tombik dedi zaten bana Biraz yapılı olduğunuz için o yapıların ardından görüyoruz dedi bi de bebeğin eşi diye gösterdi o da önünde net görünmüyor tahminimiz oluyor ama netleşmeden söylemek istemiyoruz dedi
Ebrucan sen oruç tutarken hiç kontrole gittinmi ya ne kilo aldığımı hissediyorum ne karnımda sertlik normal mi normalde bende cinsiyet için biraz daha erteleyecektim randevuyu ama oruç tuttuğum için sağlığını göreyim dedim çarşamba kontrol var nasipse
Ya totosunu dönmüyor bi de dr laf arası tombik dedi zaten bana Biraz yapılı olduğunuz için o yapıların ardından görüyoruz dedi bi de bebeğin eşi diye gösterdi o da önünde net görünmüyor tahminimiz oluyor ama netleşmeden söylemek istemiyoruz dedi
Diş eti kanamaları bende de oluyor ki hiç olmazdı. Özellikle bikaç gündür durduk yere bile kanıyor fırçalarken pıtır pıtır hepsi dipten kanıyo üzülüyorum
Ben merak edip biraz araştırdım da cinsiyete göre bebeği aldırmaya kalkanlar olabildiği için diye birşeyler okudum. Düşününce mantıksız da gelmedi illa erkek çocuk diyenler hala var maalesef. Eğer o yüzdense haklılar yoksa başka bi mantıklı açıklaması da yok sanki
Yaa aynı haftada gibiyiz bizim ki de kız gibi dedi ama kesin değil o sebeple böyle renkler aldım şuan. inş bidaha ki kontrollerimize öğreniriz sanıyorum
Yaa aynı haftada gibiyiz bizim ki de kız gibi dedi ama kesin değil o sebeple böyle renkler aldım şuan. inş bidaha ki kontrollerimize öğreniriz sanıyorum