Fiyatlar az çok aynı zaten çok fark yok.. inşallah canımİyiymiş bana dr önerdi bi yeri pek bi araştırmadım da açıkçası bugün izinliydim başka zamanım da yoktu. Aslında sonra araştırsaydım dedim ama verdik gitti artıkSağlık olsun. Bize de 12 gün dedi sonuç için. Güzel haberler alalım inşallah
Ben devlet hastanesinde yaptırdım 1 ay 40 günü bulur dediler 15 gün sonra çıktıMerhaba canım. Ben de bırakmadan önce pıhtılaşma testi yaptırayım dedim ama uzun sürecekmiş ya sonucu, sizin ne kadar sürede çıktı? Benim 1 ay sonra ancak çıkacak
O zaman güzel haberler alalım inşallahValla yaptırdım gitti bileişimden dolayı özel sigortam var hiç dr ücreti vermiyorum ona sayayım dedim artık
Ben kendimi yorarsam oluyor ancak canim diger turlu belirtilerim yok denecek kadar azKızlar selam, 12. haftada hala kasık ve alt karın ağrısı çeken var mı? Çok kötüyüm bugün
Benim cumartesi enfeksiyon çıkmıştı idrarda o gün çok fena karın ağrısı çektim. İlaç verdi dr ertesi gün geçti. Beraberinde sarı akıntı da vardı ondan dolayı tahlil vermiştim. İstersen bi baktırKızlar selam, 12. haftada hala kasık ve alt karın ağrısı çeken var mı? Çok kötüyüm bugün
Ben artık yazmaktan yoruldum ama sanırım 9 Ay böyle geçecek
Ben kendimi yorarsam oluyor ancak canim diger turlu belirtilerim yok denecek kadar az
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. BitanesinizBenim cumartesi enfeksiyon çıkmıştı idrarda o gün çok fena karın ağrısı çektim. İlaç verdi dr ertesi gün geçti. Beraberinde sarı akıntı da vardı ondan dolayı tahlil vermiştim. İstersen bi baktır
Bu arada bol su da iç canım, inşallah geçer tahlile gerek kalmazKızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. Bitanesiniz
Bol su icmeye calis birde yediklerin gaz yapjyorda olabilir bakKızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. Bitanesiniz
Dur hele bı kız oldugu kesınlessın buluruz ısımEsila
Zehra
Benimde 0,28 cıktı bikaç hafta önce verdiğimde sınırdaydı tam. Dr 17.haftada bidaha bakalım dedi. Endişe edecek bişey değil canım doktorum aciliyeti yok dedi. Yine bakmak ister muhtemelenKızlar 12+5 im bugün dr kan idrar testi istedi
Tshıma aylık olarak bakılıyor hiç sorun yoktu en son 3 martta 1.75
Bugün ilk kez düşük çıktı 0.23
Bir ay içinde 1.75 den 0.23 e düşmesi normal mi?
Yarın sonuçlarımı göstereceğim ama endişelendim bilginiz var mı ne yapıyorlar düzeltmek için?
Ebrucan sen oruç tutarken hiç kontrole gittinmi ya ne kilo aldığımı hissediyorum ne karnımda sertlik normal mi normalde bende cinsiyet için biraz daha erteleyecektim randevuyu ama oruç tuttuğum için sağlığını göreyim dedim çarşamba kontrol var nasipseBen artık yazmaktan yoruldum ama sanırım 9 Ay böyle geçecek
Yaptıranlardan öyle duydum ben söylüyorlar diye. Belki dediğin gibi yapıyorlardırCinsiyet çıkıyormuş ama Türkiyede onun paylaşılması yasakmış öyle dedi. Dr ile paylaşırız diye de sıkıştırdı araya ben de doktordan öğrenirim artık
Ay benım doguma giderken gozuken sagda ve solda uc er tane catlak vardı dogumdan sonra geldım dus falan karnıma bı baktım komple tum karnım mor catlak cok korkmustum oyle gorunceYa bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelimben de bio oil aldım arada sürüyorum.
Kızz benimki çok edepli çıktı göstermiyorAy benım doguma giderken gozuken sagda ve solda uc er tane catlak vardı dogumdan sonra geldım dus falan karnıma bı baktım komple tum karnım mor catlak cok korkmustum oyle gorunce
Biraz dinlen geçmezse doktoruna danış canım. Bende normaldir diye nerdeyse 2 hafta oturup kalkarken beni çok zorlayan bi ağrı çektim. Heralde büyüyor diye normaldir dedim. Sona baktım artıyo sanki yürürken de olmaya başlayınca dr sordum ağrı normal değil gel bakalım dedi. Gittim kasılmalarımın olduğunu gördük. Bebeğin kesesi büzülüp büzülüp açılıyordu. Progestan başladı şuan hiç yok ağrım çok şükür. Ama dinlenmekte önemli. Bilgilendirme amaçlı anlattım tecrübesiz olunca bazı şeyleri normaldir diye atlayabilirz dikkat etmek iyi gözlemlemek lazımKızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. Bitanesiniz
İçimi rahatlattın çok sağol, bebekte zeka geriliğine yol açarmış vs okudum canım sıkılmıştıBenimde 0,28 cıktı bikaç hafta önce verdiğimde sınırdaydı tam. Dr 17.haftada bidaha bakalım dedi. Endişe edecek bişey değil canım doktorum aciliyeti yok dedi. Yine bakmak ister muhtemelen
Çok yakın değerlerimiz düşün ta 17.haftada tekrar bakalım dedi ki doktorum çok inceleyen atlamayan bi doktor. Güvenirim kendisine. İçin rahat olsun. Yine de dr arama imkanın varsa en azından telefonda danış daha da rahatlarsınİçimi rahatlattın çok sağol, bebekte zeka geriliğine yol açarmış vs okudum canım sıkılmıştı
Erken daha hele normalKızz benimki çok edepli çıktı göstermiyorKız herhalde utanıyor sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?