2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Fiyatlar az çok aynı zaten çok fark yok.. inşallah canım

Merhaba canım. Ben de bırakmadan önce pıhtılaşma testi yaptırayım dedim ama uzun sürecekmiş ya sonucu, sizin ne kadar sürede çıktı? Benim 1 ay sonra ancak çıkacak
Ben devlet hastanesinde yaptırdım 1 ay 40 günü bulur dediler 15 gün sonra çıktı

Kızlar selam, 12. haftada hala kasık ve alt karın ağrısı çeken var mı? Çok kötüyüm bugün
Benim cumartesi enfeksiyon çıkmıştı idrarda o gün çok fena karın ağrısı çektim. İlaç verdi dr ertesi gün geçti. Beraberinde sarı akıntı da vardı ondan dolayı tahlil vermiştim. İstersen bi baktır

Kızlar böyle birşey kullanan oldu mu önceki hamileliklerinde bana bi arkadaş önerdi çok iyi oluyor dedi hem beli hem karnı destekliyormuş. Karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-03-21-29-55-688-edit_trendyol.com.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben artık yazmaktan yoruldum ama sanırım 9 Ay böyle geçecek

Ben kendimi yorarsam oluyor ancak canim diger turlu belirtilerim yok denecek kadar az

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. Bitanesiniz

Benimde 0,28 cıktı bikaç hafta önce verdiğimde sınırdaydı tam. Dr 17.haftada bidaha bakalım dedi. Endişe edecek bişey değil canım doktorum aciliyeti yok dedi. Yine bakmak ister muhtemelen

Ben artık yazmaktan yoruldum ama sanırım 9 Ay böyle geçecek
Ebrucan sen oruç tutarken hiç kontrole gittinmi ya ne kilo aldığımı hissediyorum ne karnımda sertlik normal mi normalde bende cinsiyet için biraz daha erteleyecektim randevuyu ama oruç tuttuğum için sağlığını göreyim dedim çarşamba kontrol var nasipse

Ya bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelim ben de bio oil aldım arada sürüyorum.
Ay benım doguma giderken gozuken sagda ve solda uc er tane catlak vardı dogumdan sonra geldım dus falan karnıma bı baktım komple tum karnım mor catlak cok korkmustum oyle gorunce

Kızlar merhaba, ben bugün e bebekten bagi neonun bebek arabasını aldım. 6552TL idi mağazada. Kullanışlı ve hafif o ağır travel sistemler gibi değil. Çift yönlü kullanılabiliyor, puset ayrı olarak takılıyor. Tek elle kapatılabiliyor. Tutma yeri ayarlanabiliyor. İçinde tulum örtüsü, yağmurluğu ve puset için adaptörleri var. E bebekte her 500tl ye 100tl hediye çeki kampanyası vardı. Biriken 1300tl ilede bebek arabasına uygun puset alacağım. fotoğrafınıda ekliyorum. Yatağının uzunluğu kraft kanz gibi modellere göre bi tık daha kısa ama benim için çok da önemli değil. 2 yaşa kadar idare eder diye düşünüyorum. Sonrada bastonlardan alırım. Sırf büyük olacak diye kendime 2 yıl eziyet etmek istemedim. Diğer travel sistemler hem çok ağır hemde iki elle bile kapatması zor.

Eklentiler

• Screenshot_20230403_214052_Chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben iyisi mi yarına kadar iyi bir dinleneyim, yarın da devam ederse bir idrar tahlili vereyim. Bitanesiniz
Biraz dinlen geçmezse doktoruna danış canım. Bende normaldir diye nerdeyse 2 hafta oturup kalkarken beni çok zorlayan bi ağrı çektim. Heralde büyüyor diye normaldir dedim. Sona baktım artıyo sanki yürürken de olmaya başlayınca dr sordum ağrı normal değil gel bakalım dedi. Gittim kasılmalarımın olduğunu gördük. Bebeğin kesesi büzülüp büzülüp açılıyordu. Progestan başladı şuan hiç yok ağrım çok şükür. Ama dinlenmekte önemli. Bilgilendirme amaçlı anlattım tecrübesiz olunca bazı şeyleri normaldir diye atlayabilirz dikkat etmek iyi gözlemlemek lazım

Benimde 0,28 cıktı bikaç hafta önce verdiğimde sınırdaydı tam. Dr 17.haftada bidaha bakalım dedi. Endişe edecek bişey değil canım doktorum aciliyeti yok dedi. Yine bakmak ister muhtemelen
İçimi rahatlattın çok sağol, bebekte zeka geriliğine yol açarmış vs okudum canım sıkılmıştı

İçimi rahatlattın çok sağol, bebekte zeka geriliğine yol açarmış vs okudum canım sıkılmıştı
Çok yakın değerlerimiz düşün ta 17.haftada tekrar bakalım dedi ki doktorum çok inceleyen atlamayan bi doktor. Güvenirim kendisine. İçin rahat olsun. Yine de dr arama imkanın varsa en azından telefonda danış daha da rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…