Ne kadarlıktı gittiğinizde ?Selam kontrolden çıktım bi çıkıntı var ama emin olamadım kıza da benziyor dedi 2 hafta sonra net olur dedibacaklarını da baya baya açmıştı yaramaz
12+4Ne kadarlıktı gittiğinizde ?
Kuzey Ataerkek olursa da ata mı yoksaaa ana nıckname
Selam canım ben bi tur mikrodalgada döndürüyorum öyle olunca. Birşey olur mu bilmiyorum ama içim rahat etmiyorKızlar selamlar, şimdi ben her gün bir haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum ama bazen acelem oluyor biraz az pişmiş oluyo. Arada öyle olması sıkıntı olur mu ya bilemedim.
Klasik patron tripleri bari şu özel durumda özel anda kapayın çenenizi de insanı sinir etmeyin ya yok illa bişe diyip huzur kaçırcaklar...Kızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
Erkek olan gelmıs dıyorkı bugun hastane randevularımı belırttım sımdıden neden önceden soylemedınız dıye laf sokuyordu hep sımdıde onceden soyledım , lutfen hastane randevularınızı haftasonuna alın zaten calısma saatlerımız cok kısıtlı (10 saat calısıyorum) kayıp yasıyoruz ıs acısından dedı resmen ben sok
Ozele gıtmıyorum ben dedım devlet takıplıyım sıkıntı oldugu ıcın acıl durumda ozele gıttim sadece tamam o zaman giderseniz yine haftasonuna alın dıyor x bey ozele gıtmeyecgım devlet takıplı olacagım yanı hep haftaıcı gıdecegım dıyorum. Hala aynı seylerı sayıyor esıde hamıle kalmıs bılıyormus o hep haftasonu gıtmıs ısını aksatmamıs . Velhasıl kelam zaten sıkıntılarımız vardı benım acımdan ozellıkle davranış bıcımlerı soylemlerı olarak bunu bu sekılde demelerı bana asırı gıcık geldı
Gerçekten insanlık yoksunu oluyor kimisi. Devam edecek misin doğum sonrası eğer çıkarırlarsa çıkarsınlar moduna girdiysen boşver bildiğini yap. Keyfimize izin almıyoruz yaKızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
Erkek olan gelmıs dıyorkı bugun hastane randevularımı belırttım sımdıden neden önceden soylemedınız dıye laf sokuyordu hep sımdıde onceden soyledım , lutfen hastane randevularınızı haftasonuna alın zaten calısma saatlerımız cok kısıtlı (10 saat calısıyorum) kayıp yasıyoruz ıs acısından dedı resmen ben sok
Ozele gıtmıyorum ben dedım devlet takıplıyım sıkıntı oldugu ıcın acıl durumda ozele gıttim sadece tamam o zaman giderseniz yine haftasonuna alın dıyor x bey ozele gıtmeyecgım devlet takıplı olacagım yanı hep haftaıcı gıdecegım dıyorum. Hala aynı seylerı sayıyor esıde hamıle kalmıs bılıyormus o hep haftasonu gıtmıs ısını aksatmamıs . Velhasıl kelam zaten sıkıntılarımız vardı benım acımdan ozellıkle davranış bıcımlerı soylemlerı olarak bunu bu sekılde demelerı bana asırı gıcık geldı
Ay beniö eski patronlara benziyorlar sanki. Onlar da karı kocaydı. Valla bu senin hakkın he de geç. Mecbur sana izin vermeye olmadı şikayet edersin. Gıcık oluyorum şöyle insanlara ya. Sıfır anlayışKızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
Mikrodalgam yok ama a piştiğini soyunca farkettiğim için artık Allah’a emanet diyip yiyorum hiç yememek böyle yemekten daha mı iyi bu durumda acaba.Selam canım ben bi tur mikrodalgada döndürüyorum öyle olunca. Birşey olur mu bilmiyorum ama içim rahat etmiyor
Kanunen hamilelik kontrolunuz yapmaya hakkiniz yokmu?Kızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
kacırıyolar harbıden kacırıyolar en sonuna konusmanın bıde saglık tabı onemlı herseyden dıyıp kaoatıyolar konuyuKlasik patron tripleri bari şu özel durumda özel anda kapayın çenenizi de insanı sinir etmeyin ya yok illa bişe diyip huzur kaçırcaklar...
ben zaten zor dayanıyordum , kımyasal gecırdıgım bır ay kadın olanla buyuk kavga ettım o hafta asırı uzuldum agladım.O gun dank ettı cıkacaktım bı sekılde cozduk 3-4 aydır o kavganın eserlerı devam edıyordu ama bıttı artık farkındayım yıne basladı cunku kadın olan erkek hep boyleydı mutlu degıldım zaten hamıle kalırım da ıse gıremem dıye sıkıyordum dısımı sımdı kaldım cok sukur dogum paramıda alıp defolup gıdecegım zaten burdan sonra naparsa yapsınlar. zam bıle yapamadılar adam akıllı beleşe calısıyorum yenı mezun kızla aramda bes yuzlıra fark var ben olmasam ısler cop kızada ben ogretıyorum ısı ılk ıs deneyımı ama okadar emek vermısım hakkım olanı alamıyorum. bıde ustune psıkolojık baskıGerçekten insanlık yoksunu oluyor kimisi. Devam edecek misin doğum sonrası eğer çıkarırlarsa çıkarsınlar moduna girdiysen boşver bildiğini yap. Keyfimize izin almıyoruz ya
ızın verecek mecbur tabı o da bılıyor , bu konusmanın mantıgı ne pekı ne dıye yanı anlayısmı daha neler dıcegını der sonrada sağlık en onemlı olan tabı gerekırse yapcak bısey yok.Bigun oglum ateslı gece 1-2 dınmıyor sabah 6 da mesaj attım ben bugun gelemeyecegım dıye daha onceden haber verın bu durumları dıyor anı gelısen bısey ıcın bıle sımdıde daha onceden haber verdım yıne buldu lagaluga yapacak bısey cınslerAy beniö eski patronlara benziyorlar sanki. Onlar da karı kocaydı. Valla bu senin hakkın he de geç. Mecbur sana izin vermeye olmadı şikayet edersin. Gıcık oluyorum şöyle insanlara ya. Sıfır anlayış
ozellerde haftasonu 13 e kadar calısma oluyor kuzum her ozeldeKanunen hamilelik kontrolunuz yapmaya hakkiniz yokmu?
Ayrica haftasonu rdvu olmasida buranin hafta sonlari ölü ülke oldugunu bikere daha anlatti bana
Aynen öyle bir yerden başlmamız gerek alıncak çok sey varÖğrensekte ufaktan alışverişe başlasakherşey çok güzel gözüm kalıyor alamadıkça birde erken daha diyip duruyorlar
İçim gidiyor gördükçe aldıklarınızdan yazın da unuttuğumuz bişey olursa bizde alalımAynen öyle bir yerden başlmamız gerek alıncak çok sey var
Aaa instagramdan cevap verilip çağırıp ilgilenirse çok iyi gerçekten öyle doktor bulmak zordur bende devletteyim ya ikilimi burda yaptırıyım dedim özele para vermiyim boş yere kızarsa doktorum kovmaz inşallahhe kuzum adam kovmazsa inşallah gecen sefer bı hafta sonra gıttıgımde daha yenı bakmıstık sana neden geldın dedııstemeye ıstemeye baktı resmen
Gecen gittiğimde de agız burun kıvırdı devlet hastanesınde de gıtmıssınız testlerını yaptırmıssınız zaten dıyorrr , sankı sana gelmekte mecburum kıl kaptım D: bu doktorum ben oglumda 6 aylık hamıleydım randevuya gıttıgım gun tez ıcın hastaneden ayrıldıgını ogrendımlaf arasında onuda caktırdım belkı oda benden hoslanmıyor
Devlete yenı bı doktor gelmıs genc yenı jenarasyondan ınstagram sayfası falan var bı kac soru sordum cevapladı mhrsden randevu alın gelın falan dedı hosuma gıttı ınsallah yuz yuzede tutar enerjımmmm amınnn
ozaman parasını versinde sende her hafta sonu paşa gibi özele git. Ahlaksızlıktan oluyo bunlar yemin ederim. Boşver hiç kafana takma. Hamilesin hak talep etmeden istifa et çık git diye yapıyor heralde. Asla taviz verme kafana da takma bebeşini de üzmekacırıyolar harbıden kacırıyolar en sonuna konusmanın bıde saglık tabı onemlı herseyden dıyıp kaoatıyolar konuyu
ben zaten zor dayanıyordum , kımyasal gecırdıgım bır ay kadın olanla buyuk kavga ettım o hafta asırı uzuldum agladım.O gun dank ettı cıkacaktım bı sekılde cozduk 3-4 aydır o kavganın eserlerı devam edıyordu ama bıttı artık farkındayım yıne basladı cunku kadın olan erkek hep boyleydı mutlu degıldım zaten hamıle kalırım da ıse gıremem dıye sıkıyordum dısımı sımdı kaldım cok sukur dogum paramıda alıp defolup gıdecegım zaten burdan sonra naparsa yapsınlar. zam bıle yapamadılar adam akıllı beleşe calısıyorum yenı mezun kızla aramda bes yuzlıra fark var ben olmasam ısler cop kızada ben ogretıyorum ısı ılk ıs deneyımı ama okadar emek vermısım hakkım olanı alamıyorum. bıde ustune psıkolojık baskı
kadın asırı takıntılı esıde ama kadın efsane boyutta pıreyı deve yapıp cok guzel psıkolojımıze edıyor. Buyuk harf le cumleye baslamamısız dıye bıle hatalar cok var cok hata yapıyorsunuz dıye baslayan bı kadın cumleye ne dıyım Rabbım bana az daha sabır versınn
ızın verecek mecbur tabı o da bılıyor , bu konusmanın mantıgı ne pekı ne dıye yanı anlayısmı daha neler dıcegını der sonrada sağlık en onemlı olan tabı gerekırse yapcak bısey yok.Bigun oglum ateslı gece 1-2 dınmıyor sabah 6 da mesaj attım ben bugun gelemeyecegım dıye daha onceden haber verın bu durumları dıyor anı gelısen bısey ıcın bıle sımdıde daha onceden haber verdım yıne buldu lagaluga yapacak bısey cınsler
ozellerde haftasonu 13 e kadar calısma oluyor kuzum her ozelde
ama devlet hastanesınde olmuyor bende devlet takıplıyım dogumumu orda yapmak ıstıyorum yanı dedıgı zor ama oda zorluyor
Bende bugün ikili için kendi hastaneme gittim ultrasonla bakarken tahmin yapayım mı dedi yapın dedim erkek dedi ama daha ultrasona göre 11+2 çıkıyorum değişirmi bilmiyorum gittiğim doktorda perinatologBen cumartesi özele kendi doktoruma gitmiştim dünde çalıştığım hastanede devlette gittim o da direk erkek dedi.
Papatyamaviss listede bana cinsiyeti erkek olarak yazabilirsin canım
Evet zaten liste gibi bişey oluşturalım bence ben çok acemiyim ne yeğenim oldu ne bişeyİçim gidiyor gördükçe aldıklarınızdan yazın da unuttuğumuz bişey olursa bizde alalım
Aa geçmiş olsun kötü bi durum gerçektenDOĞUMA KADAR KULLANINCA O İKİ AYDA KULLANIRIZ HERŞEY SAĞLICAKLA İLERLESİNDE. AMA HER DOKTOR DOĞUM SONRASI DEVAM ET DEMİYOR. DAHA DÜN BİR TANIDIĞIMLA KONUŞTUM DOĞUMDAN 20 SONRA CİĞERLERİNE PIHTI ATMIŞ NEYSEKİ İLAÇLA TEDAVİSİ OLABİLMİŞ. ÇOK HASSAS BİR KONU PIHTILAŞMA TESTİNİ DOĞUMA YAKIN YİNE GÖSTER DOKTORUNA SANA KESİN BİR BİLGİ VERİR.
Kanunen doktor kontrollerin için izin vermek zorunda işveren canım.. biz eski firmamızda o.once yada sonra olarak ayarlamalarıni rica ediyorduk sadece.. zaten kimse işini aksatmaz.. çok zorlarsa bunun yasal bir hak olduğunu tekrar hatırlat bence..Kızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?