2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba canım. Ben de bırakmadan önce pıhtılaşma testi yaptırayım dedim ama uzun sürecekmiş ya sonucu, sizin ne kadar sürede çıktı? Benim 1 ay sonra ancak çıkacak
Merhaba canım ben özelde yaptırdım 10 günde cıktı devlet hastanesi 1 ay demişti dediğin gibi

Sağol canım. Evet bizim vucudumuzda var olan birşey gebelikle pıhtılaşma olmadı bizde. Hareketsiz kalmamamız lazım özellikle son aylarda. Herseyin hayırlısı. Cinsiyeti merak ediyormusun :) az kaldı öğreniriz belki :)

bende sabaha almaya calısıyorum ısımı bolmeyecek saatlere ama devletten alıyorum zaten zor buluyorum napabılırım yanı

bu ararlar yogun gercekten cok bunalıyorum ya onlar konussunlar anca konusurlar zaten , yuzume devamlı eksık devam tempo dıye konusurlar arkamdan o olmasa naparız herseyı cekıp cevırıyor dıye överler yuzume gelır gomerler cıns cıns konusurlar Rabbım bana eylüle kadar sabır versın

Patron milleti hepsi aynı şimdiden böyle yapıyorlarki sürekli izin almasınlar. Benimkide aynı umursamıyorum çok zorlarsa doktor izni yasal hak ve gitmek zorundayım diyeceğim. İstemesse çıkarsın versin tazminatımı alırım işssizlik maaşımıda. Çalışmayı düşünürsem bebiş doğduktan sonra yine iş bakarım. Çalışmak istedikten sonra iş çok bize.

ya ben de ürün yorumlarında falan böyle yorumlar gördüm emin olamamıştım vallahi. yağ formu tamamen emilip kıyafete falan geçme durumu olmuyormuş. Ona bakayım ben. Sağol kuzum
Canım zeytinyağını ne zaman sürüyosun peki? bekletip duş mu alıyosun yoksa kalıyor mu. Aslında her şeyin en doğalı en faydalısıdır kanısındayım ben, hindistan cevizi yağı-zeytinyağı vs muhtemelen daha etkili yağlardır ama çalışıyoruz malum kıyafete bulaşması kokması vs gibi eksilerinden dolayı çok yanaşamıyorum..
Ay bacak kalça konusunda çok doğru söylüyosun. Ben bir de kiloyu ilk kalçadan alan biriyim
Çok doğru söylüyosun canım. Ben de çevremde çok denk geldim ama işte biz önlem alalım olursa da yapacak bir şey yok :)
Ay bakayım canım çok teşekkür ederiimm

ayrılacağım zaten doğumdan sonra , bebekten sonra calısmayı dusunmuyorum son gunlerım dayanırım sıkıntı degıl ama anlık gunluk modumu dusuruyolar

ayrılacağım zaten doğumdan sonra , bebekten sonra calısmayı dusunmuyorum son gunlerım dayanırım sıkıntı degıl ama anlık gunluk modumu dusuruyolar
İş yerini düşünememeye çalıştığım günlerdeyim bende düşündükçe sinirleniyorum

İşim masabası ama saat bası hareketim vardır son aylarda sıcakta napıcaz bilmiyorum valla ya sorma cok merak ediyorum bayram öncesi öğreniriz inşallah

Sen hep erkek dedin sadece en son nuba göre bakamıyorum ben kız gibi sanki dedin ama daha net değil tahmin dedi doktor bilmiyorum sence değişir mi
tabıkı ıhtımal var ama perınatolog dedın bılemedım cıkıntıyı net gozlemleyebılır bu haftada

Kalıyor, ardından duş almıyorum. Hatta tam tersine - iki günde bir duş aldığım için duştan sonra sürüyorum.
Duştan çıkınca, biraz kurulandıktan sonra iç çamaşırlarımı giyiyorum ve göğüs altından itibaren ayak bileceğime kadar zeytinyağını sürüyorum. Sonra hemen giyinmiyorum. 15-20 dakika öyle geziyorum fjfj Ama beklememe rağmen yağın nemi duruyor tabi ki. Her halükarda atlet giydiğim zaman o nemi illaki biraz çekiyor. Yine de vücudun nemli kaldığını hissediyorum.
Bende senin gibi düşünüyordum, vücuduma zarar verirse , kıyafete yapış yapış olursa vs diye.Ama ne kokuyor, ne de leke yapıyor. Hatta inanır mısın, bacaklarım falan daha da bir güzelleşti ve inanılmaz rahatlık veriyor, yumuşak.
Ben bio-oil'de alacağım. Ancak o da yağ.
Yani nemin kıyafete değmesi her koşulda olacaktır.
Kremler vücutta hemen nemini kaybediyor, onlar kısa sürede kurur düşünürsen ama çatlağı önlemek için de nem gerekiyor..

Bir kere benim dediğim şekilde dene. Sonra karar verirsin

Ben şimdilik iki günde bir bu şekilde ilerliyorum. Sonra farklı ürünleri de ilave edip, günlük devam edeceğim

İşim masabası ama saat bası hareketim vardır son aylarda sıcakta napıcaz bilmiyorum valla ya sorma cok merak ediyorum bayram öncesi öğreniriz inşallah
ay ben hep oturuyorum cok zor oluyor arada kalkayım dıyorum aklıma gelmıyor bıle bel agrısı cok oluyor o zamanda oturmaktan

Ay ne adi insanlar yaa. Hoş bizimkiler de bana bu konuda laf çarptı birkaç kez. Güne başlarken ya da gün sonunda randevu olmuyor mu, cumartesi günleri çalışmıyorlar mı bilmem ne. he deyip geçiyorum mecbur. Sen de üzme tatlı canını izin vermek zorundalar.

Ay hadi bakalım ben bu hafta sonu bir yağlanayım merak ettim şimdi iyice
Bio-oiller iyi emiliyormuş ama okuduğum kadarıyla. Bulaşmıyor diyolar ne kadar doğru bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…