Ay ne güzel rehber olmuş kuzu çok teşekkürler
Öncelikle amiinnn sağlıkla büyüyüp gelişsinler doğsunlar minnak minnak gülsünlerben baktım durum pek ıc acıcı değilcogu seyı ya atmısım ya dagıtmısım zaten ılk uc aylık donemde cok kuyafetı yoktu sonrası ıcın daha cok varda ılk uc ay ıcın 7-8 body cıktı cogusu beklemekten sararmıs çamaşır suyuna basıcam dıyımde surda kalp kırızı gecırenler olsun cıkarmı sence bende cınsıyetı beklıyorum ona gore dalıcam hem ne dalmak zor tutuyorum kendımı benımde araları 4yaş 9-10 ay olacak Rabbim nasip ederse aminn
Isle.ilgili sorun cikti is arkadasim bana sesini yukseltiyor canm skldi donmucem buraya ne isim var oturayim evdesana naptılar askım anlat rahatlarsın
Ya ne guzel net olmak cok guzel ısımlerPapatyamaviss kuzum yalnız değilsin inan patronların hepsi böyle çok nadir denk gelir insan gibi insan. Rabbim güç kuvvet versin inşallah tüm çalışanlara iyi insanlarla karşılaştırsın göz açıp kapayana dek gelecek sonbahar inşallah sonra rahatsın bebeğinle keyfine bakarsın he he de geç hiç takılma bile
Yaaa bu arada biz de artık kesin olarak isimlere karar verdik dün akşamerkek olursa Barbaros kız olursa Helen
(benim anne tarafımdan büyük büyük annemin adı. Annemin anneannesi yani benim anneannemin adı da Sofia idi ama onu yazması okuması daha güç diye Helen i koyacağız
Barbaros isminin hikayesi de eşimden onun için çok anlamı olan birinin adı o yüzden)
Çok şükür kuzum :)Ay ne güzel rehber olmuş kuzu çok teşekkürler
Bu arada ikili test sonucum çıktııı, temiiiz çok şükür
çok hosuma gıtmeyenlerı vermısım bıraz eltıme vermısım kaka olaylarında hep attım bısey kalmamısÖncel
Öncelikle amiinnn sağlıkla büyüyüp gelişsinler doğsunlar minnak minnak gülsünlerbende de küçük Bi hurçta var canım 3 4 alt üst takım bolca çorap (çorap hastalığı var bende onları vermemişim kimseye ) iki tane yelek 3 tane battaniye bu kadarcık bende vermişim hep sanki Bi daha yapmayacak gibi Allah tan yatağı falan daha kullanıyor utanmasam onu da verecekmişim
bende aynı sorunu yasamasıtım oğlumda , ama 32 haftaya kadar dayan gitsin bosver cocuguna bır sey daha fazla alırsın gereksız insanlar için üzme kendini bende hemen şangır şungur ağlarım bide çok kötü bir huyIsle.ilgili sorun cikti is arkadasim bana sesini yukseltiyor canm skldi donmucem buraya ne isim var oturayim evde
Al birini vur ötekine kuzum böyleler napcannnnBir de benim eski patronumu görmeliydin... seninkiler de aratmıyor değil ya neysehiç takma bebeğim
Uzun zaman geçtiği için olabilir zamanla geçer..yanma falan varsa enfeksiyon da olabilirKızlar bir şey soracağım..
Doktorum bana 3 ay ilişki yok demişti. Sözünü dinledik 3 ay bir şey yapmadık. 3 ay sonra geçenlerde ilişkiye girdik. Fakat sonrasında bende ağrı oldu. Şimdi de birazcık idrara sıkışsam ağrıyor. Ay sizce normal midir..
Canım sıkıldı bir daha yanaşmayacağım herife...
Benim ilk doktorum keseyi görene kadar yasaklamıştı. Her şey normal olursa ilişkide sıkıntı yok dedi. Arada bizim ilişkimiz oldu ve ben farklı, kötü bir şey hissetmedim. Bu yüzden ilişkiden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Idrara çok sıkışık uyandığımda hafif bir ağrı bende de oluyor sabahları.Kızlar bir şey soracağım..
Doktorum bana 3 ay ilişki yok demişti. Sözünü dinledik 3 ay bir şey yapmadık. 3 ay sonra geçenlerde ilişkiye girdik. Fakat sonrasında bende ağrı oldu. Şimdi de birazcık idrara sıkışsam ağrıyor. Ay sizce normal midir..
Biz dukkani kapattikKızlar bir şey soracağım..
Hiiç umursama madem yaktın gemileri. Sinir olsunlar sen umursamadıkça. Maaş veriyorlar diye kendilerinde her hakkı görüyorlar sanki hayrına veriyormuş gibi.kacırıyolar harbıden kacırıyolar en sonuna konusmanın bıde saglık tabı onemlı herseyden dıyıp kaoatıyolar konuyu
ben zaten zor dayanıyordum , kımyasal gecırdıgım bır ay kadın olanla buyuk kavga ettım o hafta asırı uzuldum agladım.O gun dank ettı cıkacaktım bı sekılde cozduk 3-4 aydır o kavganın eserlerı devam edıyordu ama bıttı artık farkındayım yıne basladı cunku kadın olan erkek hep boyleydı mutlu degıldım zaten hamıle kalırım da ıse gıremem dıye sıkıyordum dısımı sımdı kaldım cok sukur dogum paramıda alıp defolup gıdecegım zaten burdan sonra naparsa yapsınlar. zam bıle yapamadılar adam akıllı beleşe calısıyorum yenı mezun kızla aramda bes yuzlıra fark var ben olmasam ısler cop kızada ben ogretıyorum ısı ılk ıs deneyımı ama okadar emek vermısım hakkım olanı alamıyorum. bıde ustune psıkolojık baskı
kadın asırı takıntılı esıde ama kadın efsane boyutta pıreyı deve yapıp cok guzel psıkolojımıze edıyor. Buyuk harf le cumleye baslamamısız dıye bıle hatalar cok var cok hata yapıyorsunuz dıye baslayan bı kadın cumleye ne dıyım Rabbım bana az daha sabır versınn
ızın verecek mecbur tabı o da bılıyor , bu konusmanın mantıgı ne pekı ne dıye yanı anlayısmı daha neler dıcegını der sonrada sağlık en onemlı olan tabı gerekırse yapcak bısey yok.Bigun oglum ateslı gece 1-2 dınmıyor sabah 6 da mesaj attım ben bugun gelemeyecegım dıye daha onceden haber verın bu durumları dıyor anı gelısen bısey ıcın bıle sımdıde daha onceden haber verdım yıne buldu lagaluga yapacak bısey cınsler
ozellerde haftasonu 13 e kadar calısma oluyor kuzum her ozelde
ama devlet hastanesınde olmuyor bende devlet takıplıyım dogumumu orda yapmak ıstıyorum yanı dedıgı zor ama oda zorluyor
İşte o yüzden önemli iyi insanla karşılaşmak Allah en başta da evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsınYa ne guzel net olmak cok guzel ısımler
Valla napcan kuzum oyleler gerçekten , oğlumda çalıştığım yerin patronu çok anlayışlıydı ıstersen gunde ıkı saat calıs ısını yap sonra dınlen hıc sorun değil derdi ah ah , adam ingiltere okumus yasamıs gelmıs kafa yapısı bakıs acısının farklı oldugu o kadar belliydi ki :)
Bizde yeni yakın küçük bebişi olan yok ben yeniden alıcam kızımda rahat etmiştim baya teyzemde kız kardeşimde vermişlerdi küçülenleri. Neyse yaa çocuk kısmetiyle gelir şimdiden başlarsak doğuma yetiştiririz eksikleriçok hosuma gıtmeyenlerı vermısım bıraz eltıme vermısım kaka olaylarında hep attım bısey kalmamıseltimden de dönenler olur elbet
Aminn sağlıkla gelsinler miniklerimiz
Kuzum sen ne is yapiyodunkacırıyolar harbıden kacırıyolar en sonuna konusmanın bıde saglık tabı onemlı herseyden dıyıp kaoatıyolar konuyu
ben zaten zor dayanıyordum , kımyasal gecırdıgım bır ay kadın olanla buyuk kavga ettım o hafta asırı uzuldum agladım.O gun dank ettı cıkacaktım bı sekılde cozduk 3-4 aydır o kavganın eserlerı devam edıyordu ama bıttı artık farkındayım yıne basladı cunku kadın olan erkek hep boyleydı mutlu degıldım zaten hamıle kalırım da ıse gıremem dıye sıkıyordum dısımı sımdı kaldım cok sukur dogum paramıda alıp defolup gıdecegım zaten burdan sonra naparsa yapsınlar. zam bıle yapamadılar adam akıllı beleşe calısıyorum yenı mezun kızla aramda bes yuzlıra fark var ben olmasam ısler cop kızada ben ogretıyorum ısı ılk ıs deneyımı ama okadar emek vermısım hakkım olanı alamıyorum. bıde ustune psıkolojık baskı
kadın asırı takıntılı esıde ama kadın efsane boyutta pıreyı deve yapıp cok guzel psıkolojımıze edıyor. Buyuk harf le cumleye baslamamısız dıye bıle hatalar cok var cok hata yapıyorsunuz dıye baslayan bı kadın cumleye ne dıyım Rabbım bana az daha sabır versınn
ızın verecek mecbur tabı o da bılıyor , bu konusmanın mantıgı ne pekı ne dıye yanı anlayısmı daha neler dıcegını der sonrada sağlık en onemlı olan tabı gerekırse yapcak bısey yok.Bigun oglum ateslı gece 1-2 dınmıyor sabah 6 da mesaj attım ben bugun gelemeyecegım dıye daha onceden haber verın bu durumları dıyor anı gelısen bısey ıcın bıle sımdıde daha onceden haber verdım yıne buldu lagaluga yapacak bısey cınsler
ozellerde haftasonu 13 e kadar calısma oluyor kuzum her ozelde
ama devlet hastanesınde olmuyor bende devlet takıplıyım dogumumu orda yapmak ıstıyorum yanı dedıgı zor ama oda zorluyor
Kuzum vivense usulu calısan bı fırmada ihracat operasyon sorumlusuyumKuzum sen ne is yapiyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?