2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Papatyamaviss kuzum yalnız değilsin inan patronların hepsi böyle çok nadir denk gelir insan gibi insan. Rabbim güç kuvvet versin inşallah tüm çalışanlara iyi insanlarla karşılaştırsın göz açıp kapayana dek gelecek sonbahar inşallah sonra rahatsın bebeğinle keyfine bakarsın he he de geç hiç takılma bile

Yaaa bu arada biz de artık kesin olarak isimlere karar verdik dün akşam erkek olursa Barbaros kız olursa Helen

(benim anne tarafımdan büyük büyük annemin adı. Annemin anneannesi yani benim anneannemin adı da Sofia idi ama onu yazması okuması daha güç diye Helen i koyacağız
Barbaros isminin hikayesi de eşimden onun için çok anlamı olan birinin adı o yüzden)

Öncel
Öncelikle amiinnn sağlıkla büyüyüp gelişsinler doğsunlar minnak minnak gülsünler bende de küçük Bi hurçta var canım 3 4 alt üst takım bolca çorap (çorap hastalığı var bende onları vermemişim kimseye ) iki tane yelek 3 tane battaniye bu kadarcık bende vermişim hep sanki Bi daha yapmayacak gibi Allah tan yatağı falan daha kullanıyor utanmasam onu da verecekmişim

Ya ne guzel net olmak cok guzel ısımler
Valla napcan kuzum oyleler gerçekten , oğlumda çalıştığım yerin patronu çok anlayışlıydı ıstersen gunde ıkı saat calıs ısını yap sonra dınlen hıc sorun değil derdi ah ah , adam ingiltere okumus yasamıs gelmıs kafa yapısı bakıs acısının farklı oldugu o kadar belliydi ki :)

çok hosuma gıtmeyenlerı vermısım bıraz eltıme vermısım kaka olaylarında hep attım bısey kalmamıs eltimden de dönenler olur elbet
Aminn sağlıkla gelsinler miniklerimiz

Isle.ilgili sorun cikti is arkadasim bana sesini yukseltiyor canm skldi donmucem buraya ne isim var oturayim evde
bende aynı sorunu yasamasıtım oğlumda , ama 32 haftaya kadar dayan gitsin bosver cocuguna bır sey daha fazla alırsın gereksız insanlar için üzme kendini bende hemen şangır şungur ağlarım bide çok kötü bir huy

Kızlar bir şey soracağım..
Doktorum bana 3 ay ilişki yok demişti. Sözünü dinledik 3 ay bir şey yapmadık. 3 ay sonra geçenlerde ilişkiye girdik. Fakat sonrasında bende ağrı oldu. Şimdi de birazcık idrara sıkışsam ağrıyor. Ay sizce normal midir..
Canım sıkıldı bir daha yanaşmayacağım herife...

Uzun zaman geçtiği için olabilir zamanla geçer..yanma falan varsa enfeksiyon da olabilir

Benim ilk doktorum keseyi görene kadar yasaklamıştı. Her şey normal olursa ilişkide sıkıntı yok dedi. Arada bizim ilişkimiz oldu ve ben farklı, kötü bir şey hissetmedim. Bu yüzden ilişkiden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Idrara çok sıkışık uyandığımda hafif bir ağrı bende de oluyor sabahları.

Biz dukkani kapattik

Hiiç umursama madem yaktın gemileri. Sinir olsunlar sen umursamadıkça. Maaş veriyorlar diye kendilerinde her hakkı görüyorlar sanki hayrına veriyormuş gibi.

İşte o yüzden önemli iyi insanla karşılaşmak Allah en başta da evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın
Ben de patron ve patron ailesi illetinden yaka silktiğim için bir daha düşünmüyorum gidip bir şirkette falan çalışmayı
Freelance devam edip kendi işimi kuracağım fındığım biraz büyüsün de şimdilik önceliğim o. o büyürken ben de ufak ufak temelini atarım kreşe başlama yaşına girince de işimi kurarım Allah’ın izniyle
Alışkın olunca çalışmadan da durulmuyor ev güzel ama bir yerden sonra sıkıyor belki çocukla sıkılmaya vakit bulamam orası ayrı tabii

çok hosuma gıtmeyenlerı vermısım bıraz eltıme vermısım kaka olaylarında hep attım bısey kalmamıs eltimden de dönenler olur elbet
Aminn sağlıkla gelsinler miniklerimiz
Bizde yeni yakın küçük bebişi olan yok ben yeniden alıcam kızımda rahat etmiştim baya teyzemde kız kardeşimde vermişlerdi küçülenleri. Neyse yaa çocuk kısmetiyle gelir şimdiden başlarsak doğuma yetiştiririz eksikleri

Kuzum sen ne is yapiyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…