- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
hepsı aynı deseneAy ne adi insanlar yaa. Hoş bizimkiler de bana bu konuda laf çarptı birkaç kez. Güne başlarken ya da gün sonunda randevu olmuyor mu, cumartesi günleri çalışmıyorlar mı bilmem ne. he deyip geçiyorum mecbur. Sen de üzme tatlı canını izin vermek zorundalar.
ben baktım durum pek ıc acıcı değilBenim ikinci ama 5 sene geçtielimdekilere Bi döküp bakıcam cinsiyeti öğrenemeyince hiçbişey yapamıyorum ki
Ne zamandı kontrolün doktor bugün bana tahminde bulundu ama değişir mi bilmiyorum ki bendeBenim ikinci ama 5 sene geçtielimdekilere Bi döküp bakıcam cinsiyeti öğrenemeyince hiçbişey yapamıyorum ki
Öyle valla kuşumhepsı aynı desene
Evde olsam kendime 1 saatlik yürüyüs planlarım. Cıkar dısarı gezer gelirim. Sende öyle yap hergün değil ama haftada 3 4 gün iyidir. Hareketsizlikte kötü kan dolasımı lazım oraya dikkat et canımay ben hep oturuyorum cok zor oluyor arada kalkayım dıyorum aklıma gelmıyor bıle bel agrısı cok oluyor o zamanda oturmaktan
Tabi canım haklısın, hamile kalınca işverenler mutsuz oluyor zam mı bile daha az yapıyor.. yıllarca şahit oldum malesef bu düzene.. çok yazık gerçekten..bende sabaha almaya calısıyorum ısımı bolmeyecek saatlere ama devletten alıyorum zaten zor buluyorum napabılırım yanı
askım aksam yemekten kalkmamız aksam 9 oluyor pertım cıkıyor zaten o saatten sonra yuruyus zor havalar ısınınca haftasonları parktı oıknıktı olur ancaEvde olsam kendime 1 saatlik yürüyüs planlarım. Cıkar dısarı gezer gelirim. Sende öyle yap hergün değil ama haftada 3 4 gün iyidir. Hareketsizlikte kötü kan dolasımı lazım oraya dikkat et canım
Yaa ne guzel. Simdi okuyabildim yazdiklarini da bugun bende iste agladim. Cok gerdiler beni nefret ediyorum hepsindenAn itibari ile randevumu arife gününe alarak atabildiğim kadar ileri attımDevakus
Özele de yarın gıdıyorum , cok heyecanlıyımmm
AYNEN VALLA SON AYLAR ELBİSE GİYİCEZ RAHAT KIYAFETLER. SICAKTAN NEFES ALABİLİRİZ İNŞALLAH. :) İNŞALLAH VALLA AYIN 18 İNDE İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE ÖĞRENİRİM BELKİ :)İşim masabası ama saat bası hareketim vardır son aylarda sıcakta napıcaz bilmiyorum vallaya sorma cok merak ediyorum bayram öncesi öğreniriz inşallah
Kuzum sende çalışıyorsun evet ne ara ne yapıcagımı sasırıyorum ben bide hamileliğin verdiği uykuda geldimi tamamm..askım aksam yemekten kalkmamız aksam 9 oluyor pertım cıkıyor zaten o saatten sonra yuruyus zor havalar ısınınca haftasonları parktı oıknıktı olur anca
Ay inşallahAYNEN VALLA SON AYLAR ELBİSE GİYİCEZ RAHAT KIYAFETLER. SICAKTAN NEFES ALABİLİRİZ İNŞALLAH. :) İNŞALLAH VALLA AYIN 18 İNDE İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE ÖĞRENİRİM BELKİ :)
sana naptılar askım anlat rahatlarsınYaa ne guzel. Simdi okuyabildim yazdiklarini da bugun bende iste agladim. Cok gerdiler beni nefret ediyorum hepsinden
ÇOK HAKLISIN VALLA AYNIYIZ BENDE 11 YILDIR ÇALIŞTIĞIM YER O KADAR SOĞUDUMKİ ÇIKARSALARDA NEFES ALSAM GÖRMESEM YÜZLERİNİ DİYORUM. ŞİMDİLİK İDARE EDİYORUM TAZMİNAT VE İŞSİZLİK İÇİN VS.ayrılacağım zaten doğumdan sonra , bebekten sonra calısmayı dusunmuyorum son gunlerım dayanırım sıkıntı degıl ama anlık gunluk modumu dusuruyolar
+1 de bebemın pesınde kosturuyorumKuzum sende çalışıyorsun evet ne ara ne yapıcagımı sasırıyorum ben bide hamileliğin verdiği uykuda geldimi tamamm..
Çalışmayan biri olsaydım öle yapardım gündüzleri muhtemelen.
Yazın evet daha bi hareketli oluruz diye düşünüyorum ama suan için böyle
Şuan düşünüyorum ne yemek yapsam diye hepimizin sorunu hayır birde şunu yapıyım diyorum Aman kim uğraşcak iki saat diyip vazgeçiyorum
10+6 canim seninle aynıyız gün olarakAy inşallahKaç haftalıksın canım şimdi
10 seneden sorna kendınde ayrılsan hak kazanıyorsun dıye bılıyorum kuzum dogum zamanı ızınler herseyını kullan sonra bakarsın durumunuz el verecekse bebegınle vakıt gecırmekte ıyı gelebılır :)ÇOK HAKLISIN VALLA AYNIYIZ BENDE 11 YILDIR ÇALIŞTIĞIM YER O KADAR SOĞUDUMKİ ÇIKARSALARDA NEFES ALSAM GÖRMESEM YÜZLERİNİ DİYORUM. ŞİMDİLİK İDARE EDİYORUM TAZMİNAT VE İŞSİZLİK İÇİN VS.
Bir de benim eski patronumu görmeliydin... seninkiler de aratmıyor değil ya neyseKızlar ya benım patronlarla basım belada valla calısma ortamında resmen mobbıng var İki patronum var karı koca ıkısıde bırbırınden huylu
Erkek olan gelmıs dıyorkı bugun hastane randevularımı belırttım sımdıden neden önceden soylemedınız dıye laf sokuyordu hep sımdıde onceden soyledım , lutfen hastane randevularınızı haftasonuna alın zaten calısma saatlerımız cok kısıtlı (10 saat calısıyorum) kayıp yasıyoruz ıs acısından dedı resmen ben sok
Ozele gıtmıyorum ben dedım devlet takıplıyım sıkıntı oldugu ıcın acıl durumda ozele gıttim sadece tamam o zaman giderseniz yine haftasonuna alın dıyor x bey ozele gıtmeyecgım devlet takıplı olacagım yanı hep haftaıcı gıdecegım dıyorum. Hala aynı seylerı sayıyor esıde hamıle kalmıs bılıyormus o hep haftasonu gıtmıs ısını aksatmamıs . Velhasıl kelam zaten sıkıntılarımız vardı benım acımdan ozellıkle davranış bıcımlerı soylemlerı olarak bunu bu sekılde demelerı bana asırı gıcık geldı
Dün gittim erken dediNe zamandı kontrolün doktor bugün bana tahminde bulundu ama değişir mi bilmiyorum ki bendePapatyamaviss çok güzel liste hazırlamış anasayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?