2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
hepsı aynı desene

Benim ikinci ama 5 sene geçti elimdekilere Bi döküp bakıcam cinsiyeti öğrenemeyince hiçbişey yapamıyorum ki
ben baktım durum pek ıc acıcı değil cogu seyı ya atmısım ya dagıtmısım zaten ılk uc aylık donemde cok kuyafetı yoktu sonrası ıcın daha cok varda ılk uc ay ıcın 7-8 body cıktı cogusu beklemekten sararmıs çamaşır suyuna basıcam dıyımde surda kalp kırızı gecırenler olsun cıkarmı sence bende cınsıyetı beklıyorum ona gore dalıcam hem ne dalmak zor tutuyorum kendımı benımde araları 4yaş 9-10 ay olacak Rabbim nasip ederse aminn

ay ben hep oturuyorum cok zor oluyor arada kalkayım dıyorum aklıma gelmıyor bıle bel agrısı cok oluyor o zamanda oturmaktan
Evde olsam kendime 1 saatlik yürüyüs planlarım. Cıkar dısarı gezer gelirim. Sende öyle yap hergün değil ama haftada 3 4 gün iyidir. Hareketsizlikte kötü kan dolasımı lazım oraya dikkat et canım

bende sabaha almaya calısıyorum ısımı bolmeyecek saatlere ama devletten alıyorum zaten zor buluyorum napabılırım yanı
Tabi canım haklısın, hamile kalınca işverenler mutsuz oluyor zam mı bile daha az yapıyor.. yıllarca şahit oldum malesef bu düzene.. çok yazık gerçekten..

Evde olsam kendime 1 saatlik yürüyüs planlarım. Cıkar dısarı gezer gelirim. Sende öyle yap hergün değil ama haftada 3 4 gün iyidir. Hareketsizlikte kötü kan dolasımı lazım oraya dikkat et canım
askım aksam yemekten kalkmamız aksam 9 oluyor pertım cıkıyor zaten o saatten sonra yuruyus zor havalar ısınınca haftasonları parktı oıknıktı olur anca

İşim masabası ama saat bası hareketim vardır son aylarda sıcakta napıcaz bilmiyorum valla ya sorma cok merak ediyorum bayram öncesi öğreniriz inşallah
AYNEN VALLA SON AYLAR ELBİSE GİYİCEZ RAHAT KIYAFETLER. SICAKTAN NEFES ALABİLİRİZ İNŞALLAH. :) İNŞALLAH VALLA AYIN 18 İNDE İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE ÖĞRENİRİM BELKİ :)

askım aksam yemekten kalkmamız aksam 9 oluyor pertım cıkıyor zaten o saatten sonra yuruyus zor havalar ısınınca haftasonları parktı oıknıktı olur anca
Kuzum sende çalışıyorsun evet ne ara ne yapıcagımı sasırıyorum ben bide hamileliğin verdiği uykuda geldimi tamamm..
Çalışmayan biri olsaydım öle yapardım gündüzleri muhtemelen.
Yazın evet daha bi hareketli oluruz diye düşünüyorum ama suan için böyle
Şuan düşünüyorum ne yemek yapsam diye hepimizin sorunu hayır birde şunu yapıyım diyorum Aman kim uğraşcak iki saat diyip vazgeçiyorum

AYNEN VALLA SON AYLAR ELBİSE GİYİCEZ RAHAT KIYAFETLER. SICAKTAN NEFES ALABİLİRİZ İNŞALLAH. :) İNŞALLAH VALLA AYIN 18 İNDE İKİLİ TESTE GİDİCEM BENDE ÖĞRENİRİM BELKİ :)
Ay inşallah Kaç haftalıksın canım şimdi

ayrılacağım zaten doğumdan sonra , bebekten sonra calısmayı dusunmuyorum son gunlerım dayanırım sıkıntı degıl ama anlık gunluk modumu dusuruyolar
ÇOK HAKLISIN VALLA AYNIYIZ BENDE 11 YILDIR ÇALIŞTIĞIM YER O KADAR SOĞUDUMKİ ÇIKARSALARDA NEFES ALSAM GÖRMESEM YÜZLERİNİ DİYORUM. ŞİMDİLİK İDARE EDİYORUM TAZMİNAT VE İŞSİZLİK İÇİN VS.

+1 de bebemın pesınde kosturuyorum

10 seneden sorna kendınde ayrılsan hak kazanıyorsun dıye bılıyorum kuzum dogum zamanı ızınler herseyını kullan sonra bakarsın durumunuz el verecekse bebegınle vakıt gecırmekte ıyı gelebılır :)

Bir de benim eski patronumu görmeliydin... seninkiler de aratmıyor değil ya neyse hiç takma bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…