2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay hadi bakalım ben bu hafta sonu bir yağlanayım merak ettim şimdi iyice
Bio-oiller iyi emiliyormuş ama okuduğum kadarıyla. Bulaşmıyor diyolar ne kadar doğru bilmem
Ben kullanıyorum biooil öyle yapış yapış bi bulaş hissi yaşamadım canım güzel emiyo sabaha kalkınca bile nemliliği hissediyosun

Uzun zaman geçtiği için olabilir zamanla geçer..yanma falan varsa enfeksiyon da olabilir
Yanma yok çok şükür canım. Hani sıkışırsın da ağrı olur ya onun gibi. Gerçi bugün ayaklarım üşüdü onun da etkisi olabilir..
benim o kadar zaman sonra ilk kez oldu ya ondan herhalde. Takip edeceğim bakalım geçmezse doktora soracağım.
Biz dukkani kapattik
Ay ben de kapatsaymışım keşke bilsem hiç bulaşmazdım
Ben korkuyorum iliskiden o yüzden bu dönemde istemiyorum herkesin kendi tercihi tabi ki bu doğal bir süreç doktorunuz uygun gördüyse sorun olmaz inşallah
Doktor 3 ay sonra haftada bir olabilir demişti. Start verelim dedik de pişman oldum

İş yerini düşünememeye çalıştığım günlerdeyim bende düşündükçe sinirleniyorum
Bende çok sinirleniyorum serviste 8 kişi var nöbet tutan 2 nöbetçi 2 mesaici şeklinde çalışıyoruz 1i izin alınca 7 kişi kalıyor bugün nöbetten çıktım.
Yarın mesaideyim ertesi gün nöbetçiyim yani gebeyim sürekli hastanedeyim haftada 56 saat çalışıyorum ve son bir haftadır gerçekten çok yoruluyorum dün gece nöbette karnım ağrımaya başladı sabah eve geldim öğlene kadar yattım şimdi de uzanıyorum ağrı hala var yorgunluktan mı olur acaba ?
Yani 12 hafta daha nasıl nöbet tutacağım ben bilmiyorum

Benim ilk gebeliğimde de 3 ay yasaktı bunda serbest. Hatta özeldeki doktorum kahverengi leke olduğunda 10 gün temiz gezdikten sonra normal düzenine dönebilirsin dedi. Acaba kendini kasıyor olabilir misin bişey olur mu tedirginliği ile o da etkileyebilir. Eşi aşağıdaydı benim bebeğimin kanama oldu 1 ay sonra tekrar start verdi doktor cinsellikle Bi alakası yok ama 1 ay dinlenmeye alalım dedi devlet hastanesindeki doktorumda.

Canım bende aynı durumdayım tüp bebek olduğu için 3 ay dokunamadık bribirimize geçenlerde bizde işte denedik bende ağrı yanma oldu ilk idrarımdada yanma oldu ama sonra geçti şuan iyiyim uzun süre vajina kendi halinde takıldığı için bi darlaşma oluyo mecbur bi şekilde genişletcez yanaşmaya devam

Biz doktor ilk öğrendiğimiz andan itibaren normal devam edebilirsiniz yasak yok dedi.Bizde başlarda korkudan haftada 2 10 günde 2 oldu şimdi yapmaya niyetleniyoruz ama kv depremzede ve uzun süre bizde evde küçük sık yapmaya vakit bulamıyoruz
Bence alakalı olmayabilir rahim büyüdüğü için mesaneyi baskılıyor sanırım bende idrara sıkışınca ağrı olmaya başladı 1-2 haftadır.Kendini takip et ilişkiden bir kaç gün sonra bile ağrı varsa mesane baskılandığındandır.

Bana ihracat ithalat deme bende gumrukte calisiyorum ithalat biriminde yildim artik stresinden yaa
Kız ben bu ısımden once uc ay gumrukte çalıştım ıllahlah ettırdı benı ihracat birimindeydım ama yıne ben suanda da ıhracat yapıyoruz sadece

Aslında ben lekelenmem kanama olmadıgı surece ılışkı kesılmesı taraftarı degılım ha sık olmayabılır ona okey ama akışı cok bozmamak gerekiyor gibi doğal olanı yanı bıde bayadır yapmamıssınız olması normal bırde prezervatifsiz yapmasanız iyi olur menı de yakabılıyor

Benim de önce çok önermiyorum ilişkiyi 2 haftada 1 yapın demişti. Sonra kahverengi lekelenmem olunca 3 ay yasak dedi.

Belki de kendimi kastım dediğin gibi. Oysa ki ben istemiştim ama ilişkiden keyif bile alamamıştım. İçten içe suçluluk duyduysam demek..
Ayy yalnız değilmişim. Bi benim başıma geldi sanmıştım benim de aynı ilk idrarda yanma olmuştu. Sonra yanma olmadı da hep ağrı oluyor çok sıkışmışım gibi. Bakalım zamana bırakayım bari
aa mesane baskılanması aşırı mantıklı geldi şu anda. İlişkinin ilk günleri devamlı ağrıyordu şimdi sadece idrar olduğunda ağrıyor. Ay geçsin artık
Canım sizin hiç bırakmamış olmanız ne güzel. Kv olmasaymış daha rahat olurmuş ama canı sağolsun
Aslında cinsel ilişkinin, kasılmaların vs bebeğe de iyi geldiğini okumuştum. Ayrıca nasip olursa normal doğum istiyorum ona da faydası oluyormuş(Ne kadar doğru bilmem). Ama böyle olunca soğudum biraz ister istemez…
Eşim bu konuda çok dikkatli sağolsun. Meni bebeğe gider rahatsız eder diye korkuyomuş prezervatif kullandık devam edersek kullanmaya devam ederiz.

Yarın kontrole gitcen mi

Ben oğlumda da hıc bırakmadım ılk uc ay daha az olmakla bırlıkte sonrasındada aktıf devam ettı aslında menı acılmaya faydası oldugu ıcın oğlumda 35. Haftalara kadar prezervatif kullandık sonra bıraktım. Suyum gelmeden oncekı gece cıft dıkıs ılıskımız olmustu muhtemelen o tetıkledı yanı bence evet faydası var ılk bebıste orgazmın bebege zararlı olacağını dusundugum ıcın kendımı o konuda cok kasmıstım sadece , bırde belırlı malum poz. Gobek yuzunden uygun olmadıgı ıcınde etkısı olmus olabılır ama sonradan öğrendım ki orgazm zarar vermek yerıne mutluluk hormanları cok fazla salgılandıgı ıcın bebegede iyi geliyormus Bende o yuzden elverdıgınce bu konu hakkında rahat olmaya calısıyorum tabiki eskisi gibi bir cinsel hayat olması soz konusu degıl , ama sevgı sevısmek karı kocalık bunlara ıyı geldiği şekilde devamlılığın olması ilişkinin dinamiği içinde iyi birşey

Oluyormuş doğuma faydası kolaylaştırıyor diyorlar. kızıma hamileyken son aylar geldi diye ilişkiyi bırakma demişti hem sağlık ocağındaki takibimi yapan ebe hem özeldeki doktor hemde devlet hastanesindeki doktor. 3ü de aynı şeyi söyleyince bizde kesmedik valla

Çok güzel yazmışsın birde ben şuna inanıyorum. Bizler hamile kalınca eşlerimiz bizim dünyamızın dışında kalıyorlar biz içimizde Bi canlı büyütüyoruz onlar kendilerini bu olaylardan uzakta hissediyorlar. Cinsellikte olmayınca bu boşluk daha da büyüyor. Doğumdan sonra da bu boşluğu kapatmak uzun zaman alıyor kimi zamanda kapanmıyor sonrası malum zaten çokta mutlu gitmeyen sıradanlaşan evlilikler. Tam bir Boğa burcu olarak cinsellik olmadan olmaz diyorum konuyu uzatmıyorum

Bense sana katılıyorum canım cinsellik ilişkide önemli bence iki tarafında tatmin olması mutlu olması demek ben gebelikten önce bir kaç gün yapmayınca gergin oluyordum şimdi mecburen sıklığı azaldı.Orgazm kesinlikle mutluluk cinsel ilişki bir evlilikte olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…