2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ortalama olarak kaç kg aldınız bu 10 14 haftalik zamanda?

Ben 72 kg ile hamile kaldım şimdi 10+4 haftada 72.6 yim.. doktorum çok yeme dedi, karbonhidrati kesmen lazım, Fast food zaten önermiyorum dikkat et dedi vurguyla..
Diyetisyen yardımına kaç aydan sonra başlamak uygun olur?

Günaydın şimdi tartıldım 3kg almışım..ben hiç dikkat etmedim canım ne çektiyse yedim bilmiyorum kullandığım ilaçlardan ödem var mıdır...diyetisyen bende düşünüyorum ama bir taraftanda hamileyim ne istersem yesem mi diyede düşünüyorum

Ben ithalat ihracat allah ne verdiyse yapiyorum. Esek olunca iste binen cok oluyor
Cok streslı ıs ya hangı sehırdeydın bizim burda abıdık kubıdık seyler cok olmuyor mobılyalar ev esyaları inegöldeyım ben mobilyanın baskentı gümrükte de en degısık ihracat makıne parcaları ve helvacı alının helvaları ıdı ithalat da genelde tekstıl var

3 Aya 3 kg normal gibi geldi bana.. tiroid ilaci mi kullanıyorsun canım?
Valla yemek ve yememek arasındayım bende 1 yıl önce 90 kg idim zorla 72 ye düştüm ve hamile kaldım.. kilo vermek çok zor diye de hep hatirimda..

Bende 73.5 cıvarı ıle basladım , 71.6 cıkıyordum en son gecen hafta guzel gayet ılk uc ayı mumkunse 4 ayı kılo almadan bitirmek onemlı cunku ondan sonra dehşet hızlı alınıyor

Abartmadan dozunda yemeye calısırsan cok sorun olmaz tatlıyı ıkı tabak degılde yarım kase yesen mesela ben bayadır tatlı ve tatlı seyler yemıyorum dun kucuk bı kek aldım oyle cıkolata kaplamalı falanda degıl duz kek Allahım nasıl tatlı nasıl tatlı geldı anlatamam 21 gün şekersiz dıyetı varya sonra canın tatlı cekmıyormus falan bebem bana onu yaptı herhalde

Evet hasimoto hipotiroidiyim euthyrox 150mg kullanıyorum..ayrıca tüp bebek ilaclarinida yeni bıraktım estrofem vs..2saatte bir bişey yemek istiyorum..ben haftalardır evdeyim yatıyorum birde bugün hayırlısı ile başlıyorum ise bakalım biraz hareket iyi gelir diye umuyorum..

Evet tüp bebek ilaçları da zaten ödem yapıyor.. baya şisiyor insan.. hayırlı olsun işe gidince biraz hareket ile düzene girer eminim ki

Bende 73.5 cıvarı ıle basladım , 71.6 cıkıyordum en son gecen hafta guzel gayet ılk uc ayı mumkunse 4 ayı kılo almadan bitirmek onemlı cunku ondan sonra dehşet hızlı alınıyor
Bende ondan korkuyorum... Ben ailemin yanındayım dikkat ediyorum şimdilik, ama eve gidince eşim ile napacagiz bilmiyorum.. oda 135 kg.. zaten son kontrolde o da geldi doktor onu görünce az ye dedi.. ama eşim üzerine alinmiyor bana karışıyor sürekli şimdi evimize gidene kadar dikkat etsem yeter gibi..

Ben de 2 buçuk kg aldım sanırım,54 ten 56 bucuga çıktm

Benim de 4.20 de randevum var,randevu günleri heyecanlı oluyorum. Fakat hala gebelik olayına adapte olmuş değilim. 2. Çocuk olacak hala hala kaç hafta oldu tam anlamıyla sevinemiyorum bile.

Evet tüp bebek ilaçları da zaten ödem yapıyor.. baya şisiyor insan.. hayırlı olsun işe gidince biraz hareket ile düzene girer eminim ki
Biraz yürüyüş katmak istiyorum aslında ama bir hafta ise alışma ondan sonra hafif yürüyüşlere başlamak istiyorum bebegede iyi gelir...ah ah hamile kalmadan önce ne hayaller vardı hamile yogası yapicaktim falan ama şimdi korkuyorum yerimden kalkmaya kanamalar olunca travma gibi oldu..ben ise gideyim,yatayım,hafif yürüyüş yapayım Yeter çok bile

Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarimiza hersey onlar için

ben oglumda 20 haftaya kadar 3 kılo aldım , kalan 13 kıloyu 3bucuk ayda aldım dıceklerım bu kadar ama bunda da oyle olursa yandım o zamanlar zayıftım 76 kılo ıle doguma gıttım suan normalım 70 lerde zaten , 1 sene onceye kadar 59-60 kıloydum bır senede 10 kılo aldım malesef

Benim de 4.20 de randevum var,randevu günleri heyecanlı oluyorum. Fakat hala gebelik olayına adapte olmuş değilim. 2. Çocuk olacak hala hala kaç hafta oldu tam anlamıyla sevinemiyorum bile.
telaşen daha cok bır cocuk daha var ev var calısıyorsan iş var gibi gibi benımde ıkıncı cocuk 4 yasında oğlum :) bugunde randevum var heyecanlıyım :)

Mesai arkadaşlarım yardımcı olmuyor mu çok kötü olmuş ya seni anlayabiliyorum yorucu dahiliye servisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…