2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sıkışmış gibi olan ağrı geceleri oluyo bende kasıklarımda oluyo ama cidden sıkışmış oluyorum 2 kere wc ye kalkar oldum sonrasında da rahatlamanın verdiği hafif bi ağrı oluyo geçiyo. İdrarımı çok sıkıştırmamaya dikkat ediyorum o zaman acımıyo hiç. Belki seninde bilmeden idrar sıkışman oluyo olabilir

Yaa çok güzel güle güle sağlıkla kullanın ne kadara ve nerden aldın bazen bende almayı düşünüyorum
Gardropstan 600 tlye aldım ıkıncı el . Sıfırı 1500 tl ebebkte canım ama bunlar max 6-8 ay kullanılıyor o yuzden ben ıkıncı el tercıh ettım sonrasında da satarım muhtemelen

Haberlerını beklıyorum kuzum
Çok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyor oysaki bayramdan sonra belli olmazmi yanlışmıyım aman sağlıklı olsunda 20 gün sonra çağırdı yine ama ben biraz daha geç gideceğim bu sefer oructan dolayı merak etmiştim iyi mi diye çok şükür hepimizim genişleri sağlıklı gelsin

Benim doktorum ıdrarini sakın tutma demişti, çok sıkışınca rahatsız ediyor gerçekten

Valla öyle diyorlar kızımda son aya kadar devam ettik.asıl son ay önemliydi eşim bir türlü yanaşmadı istemedi.çocuk da gelmedi sezeryan olduk mecbur artık bu saatten sonra istese de ben yanaşmam

Devlete mi gittin canım onlar söylemiyor

Kan ile gebeliği öğrendiğim gün 46.5 civarında geliyordum. Şimdi aç karnına 51 geliyorum.

Hojaamm sen hıc soyleme dogumda oğrenelım deseydin

Kızlar benim 12.hafta doldu midem bulanmaua başladı aktif şekilde niye böyle oldu ya

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Doktor bana bu ilaçlarını yazdı
Gynoferrosanol
D vit
Regenesis omega 3
5 gündür kullanıyorum . Ama inanılmaz ishal yaptı . Resmen tansiyonum düşüyor . Kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…