Kimse fazla mesai nöbet istemiyor kişi sayısı da fazla olunca çok çalışıyoruzMesai arkadaşlarım yardımcı olmuyor mu çok kötü olmuş ya seni anlayabiliyorum yorucu dahiliye servisi
ben oglumda 20 haftaya kadar 3 kılo aldım , kalan 13 kıloyu 3bucuk ayda aldım dıceklerım bu kadarama bunda da oyle olursa yandım o zamanlar zayıftım 76 kılo ıle doguma gıttım suan normalım 70 lerde zaten , 1 sene onceye kadar 59-60 kıloydum bır senede 10 kılo aldım malesef
Kesın olmayanlar var 15 cıvarı olsun oyle eklerız net olur dedım ben kesın oldugunu dudunen etıketlesın benı eklıyım kımse etıketlemedı
Bı on daha alsan ıyı benım gozumdeGünaydın bebeyim :) Senin randevunu bekliyorum bana da haber ver gözümden kaçmasın :) Ben de ilk gebeliğimde toplamda 25 kg aldım. İkincide 15 kg. Bunda daha 5 ay yeni bitti 9 kg aldım görünüyor... Gidişatım çok iyi değil gibi sanki
Çok zayıf kalmışsın canımKan ile gebeliği öğrendiğim gün 46.5 civarında geliyordum. Şimdi aç karnına 51 geliyorum.
Benimde öyle oldu, kendim kedime nazar degdirdim bence.. hiç bulantı olmadı ama son iki gündür baya kötüyüm..Kızlar benim 12.hafta doldu midem bulanmaua başladı aktif şekilde niye böyle oldu ya
Ama 14 haftada neredeyse 5 kilo aldım.Çok zayıf kalmışsın canımzayıflar doğumdan sonra hızlıca kilo veriyor valla şans gerçekten.
Başladın mı yağ sürmeye? Bio oil alayım diyordum inşallah işe yararAma 14 haftada neredeyse 5 kilo aldım.
Hızlı aldım sanki.
Çatlaklardan korkuyorum
Şimdilik göğüs altından - ayak bileğine kadar zeytinyağı sürüyorum. Ancak düzenli değil. Genelde iki günde bir duş alırım. Duştan sonra yapıyorum, çok rahatlatıyor hem.Başladın mı yağ sürmeye? Bio oil alayım diyordum inşallah işe yarar
Kan ilacı yapar hemen bırakın yan etkisini söyleyin baş.grup yazarKızlar size bir şey sormak istiyorum. Doktor bana bu ilaçlarını yazdı
Gynoferrosanol
D vit
Regenesis omega 3
5 gündür kullanıyorum . Ama inanılmaz ishal yaptı . Resmen tansiyonum düşüyor . Kullanan var mı ?
en baslarda bu sekılde gıdebılırsın tabı ama 5.aydan sonra mutlaka hergun sonlara dogru sabah aksam belkı devam edılmelı ben 33 haftamda sakaryaya gıttgımde yanıma almayı unutmusum 3-5 gun surmesem bısey olmaz dedım ıkı uc gun sonra catlakla uyandım mınıcıktı sonra sursemde yurudu gıttıŞimdilik göğüs altından - ayak bileğine kadar zeytinyağı sürüyorum. Ancak düzenli değil. Genelde iki günde bir duş alırım. Duştan sonra yapıyorum, çok rahatlatıyor hem.Önceden tuhaf geliyordu kulağa ama hoşuma gitti uygulayınca.
Bende bio-oil alacağım. Ancak zeytinyağına da devam edeceğim.
Bir şeye bağlı kalmadan , birkaç çeşit şeyler ile ilerleyeyim diyorum. Hangisi işe yarar bilemediğimden :/
Çok mantıklı ahahElimde cıcek cıkolata gıdem
Yok artık benim 11+2 ultrasona göre doktor tahmınde bulunabıldıÇok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyoroysaki bayramdan sonra belli olmazmi yanlışmıyım aman sağlıklı olsunda 20 gün sonra çağırdı yine ama ben biraz daha geç gideceğim bu sefer oructan dolayı merak etmiştim iyi mi diye çok şükür hepimizim genişleri sağlıklı gelsin
Ay çok iyi bende böyle birşey istiyorum sen bebek arabası ne kulllanıyorsun canımBebısımızın ilk eşyası
Yinede sen çok yorulmamaya çalış nöbetteyken kolla kendiniKimse fazla mesai nöbet istemiyor kişi sayısı da fazla olunca çok çalışıyoruz
en baslarda bu sekılde gıdebılırsın tabı ama 5.aydan sonra mutlaka hergun sonlara dogru sabah aksam belkı devam edılmelı ben 33 haftamda sakaryaya gıttgımde yanıma almayı unutmusum 3-5 gun surmesem bısey olmaz dedım ıkı uc gun sonra catlakla uyandım mınıcıktı sonra sursemde yurudu gıttıbenım gorunurde 5-6 orta uzunlukta catlagımm vardı dogumdan once karnım ınınce bebek cıkınca bı anda tum karnmın catladıgını gordum benım ıcın sok bı durumdu cok aglamıstım ama degmezmıs sonrasında rengıde gıttı kuculdude kılo da verdım spor yaptım hıc bellı bıle olmuyordu
Çok mantıklı ahah
Yok artık benim 11+2 ultrasona göre doktor tahmınde bulunabıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?