Günaydın bebeyim :) Senin randevunu bekliyorum bana da haber ver gözümden kaçmasın :) Ben de ilk gebeliğimde toplamda 25 kg aldım. İkincide 15 kg. Bunda daha 5 ay yeni bitti 9 kg aldım görünüyor... Gidişatım çok iyi değil gibi sanki
ben oglumda 20 haftaya kadar 3 kılo aldım , kalan 13 kıloyu 3bucuk ayda aldım dıceklerım bu kadar ama bunda da oyle olursa yandım o zamanlar zayıftım 76 kılo ıle doguma gıttım suan normalım 70 lerde zaten , 1 sene onceye kadar 59-60 kıloydum bır senede 10 kılo aldım malesef
Günaydın bebeyim :) Senin randevunu bekliyorum bana da haber ver gözümden kaçmasın :) Ben de ilk gebeliğimde toplamda 25 kg aldım. İkincide 15 kg. Bunda daha 5 ay yeni bitti 9 kg aldım görünüyor... Gidişatım çok iyi değil gibi sanki
Şimdilik göğüs altından - ayak bileğine kadar zeytinyağı sürüyorum. Ancak düzenli değil. Genelde iki günde bir duş alırım. Duştan sonra yapıyorum, çok rahatlatıyor hem. Önceden tuhaf geliyordu kulağa ama hoşuma gitti uygulayınca.
Bende bio-oil alacağım. Ancak zeytinyağına da devam edeceğim.
Bir şeye bağlı kalmadan , birkaç çeşit şeyler ile ilerleyeyim diyorum. Hangisi işe yarar bilemediğimden :/
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Doktor bana bu ilaçlarını yazdı
Gynoferrosanol
D vit
Regenesis omega 3
5 gündür kullanıyorum . Ama inanılmaz ishal yaptı . Resmen tansiyonum düşüyor . Kullanan var mı ?
Şimdilik göğüs altından - ayak bileğine kadar zeytinyağı sürüyorum. Ancak düzenli değil. Genelde iki günde bir duş alırım. Duştan sonra yapıyorum, çok rahatlatıyor hem. Önceden tuhaf geliyordu kulağa ama hoşuma gitti uygulayınca.
Bende bio-oil alacağım. Ancak zeytinyağına da devam edeceğim.
Bir şeye bağlı kalmadan , birkaç çeşit şeyler ile ilerleyeyim diyorum. Hangisi işe yarar bilemediğimden :/
en baslarda bu sekılde gıdebılırsın tabı ama 5.aydan sonra mutlaka hergun sonlara dogru sabah aksam belkı devam edılmelı ben 33 haftamda sakaryaya gıttgımde yanıma almayı unutmusum 3-5 gun surmesem bısey olmaz dedım ıkı uc gun sonra catlakla uyandım mınıcıktı sonra sursemde yurudu gıttı benım gorunurde 5-6 orta uzunlukta catlagımm vardı dogumdan once karnım ınınce bebek cıkınca bı anda tum karnmın catladıgını gordum benım ıcın sok bı durumdu cok aglamıstım ama degmezmıs sonrasında rengıde gıttı kuculdude kılo da verdım spor yaptım hıc bellı bıle olmuyordu
Çok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyor oysaki bayramdan sonra belli olmazmi yanlışmıyım aman sağlıklı olsunda 20 gün sonra çağırdı yine ama ben biraz daha geç gideceğim bu sefer oructan dolayı merak etmiştim iyi mi diye çok şükür hepimizim genişleri sağlıklı gelsin
en baslarda bu sekılde gıdebılırsın tabı ama 5.aydan sonra mutlaka hergun sonlara dogru sabah aksam belkı devam edılmelı ben 33 haftamda sakaryaya gıttgımde yanıma almayı unutmusum 3-5 gun surmesem bısey olmaz dedım ıkı uc gun sonra catlakla uyandım mınıcıktı sonra sursemde yurudu gıttı benım gorunurde 5-6 orta uzunlukta catlagımm vardı dogumdan once karnım ınınce bebek cıkınca bı anda tum karnmın catladıgını gordum benım ıcın sok bı durumdu cok aglamıstım ama degmezmıs sonrasında rengıde gıttı kuculdude kılo da verdım spor yaptım hıc bellı bıle olmuyordu
Evet evet.
Şuan çok yeni olduğu için alıştırma yapıyorum 15. Haftada günlüğe döneceğim.
Ya benim korkum ne biliyor musun ..
Mutlaka hepimiz bu konuşmalara denk gelmişizdir ;
Benim çatlağım olmadı diyorlar. Eğer samimi biriyse , bir bakabilir miyim sıkıntı olmazsa diyorum
Bakıyorum ve var.
Yani illa ki olacak gibime geliyor çatlak.
Vücut estetiği bölümünde de karın germe ameliyatları yaptıranları falan okuyunca korkuyorum.
Umarım en az çatlak ile süreç biter.
Bir de dediğin gibi doğumdan sonra belli olur asıl çatlaklar..
çatlak meselesi cilt yapınızla alakalı. ben bir dönem aşırı kilo aldım ve hamile çatlağı gibi çatlaklarım oluşmuştu. yıllardır benimleler. bu süreçte de ne sürersem süreyim olacaklar. halalarımda böyle. annemde hiç yok mesela. cilt tipinizle alakalı. hiç olmayanda var haritaya dönen de.. ben haritayı kabullendim yapacak bişey yok :)
ben bile tahminde bulundum da bakalım söylemezse özelde öğrenirim artık kuzum bu yatis ve keyfe göre erkek gibi gecen gittigimizdede böyle sırt üstü uzanmış yatıyordu bakalım nasip
Bu arada decavit ve ferro sanol verdi kızlar normalde elevit verecekti istemedim bayerin olduğu için domuz katkısı varmış firmada bunu inkar etmiyormuş çünkü