2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Umarım bişey yoktur canım dikkat et kendine Çok mu yoruyorsun kendini ayakta falan mı kalıyorsun..

Geçmiş olsun canım bana dinlenmek ve kendimi sıcak tutmak çok iyi gelmişti için rahat edecekse ama mutlaka görün doktoruna
Canlarım enfeksiyon yine ilaç yazdı doktor eskiden bilmezdim ben enfeksiyonu bu gebeligim de çok oluyor

Ne dedi doktor canim

Canlarım enfeksiyon yine ilaç yazdı doktor eskiden bilmezdim ben enfeksiyonu bu gebeligim de çok oluyor
Geçmiş olsun canım. Gün içinde limonlu su içmeye çalış enfeksiyona iyi geliyor demişti özeldeki doktor. Lavaboya tiksinerek girersem bende de oluyor her yerde lavaboya gidemiyorum zaten gittiğim yerde de eğer en ufak midem bulansa akşama ağrım oluyor Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ayy kıyamam fitil mi verdi? Ben 6-7 haftalık civarı çok kötü mantar olmuştum krem ve fitil çok iyi gelmişti
Ay bir süredir giremedim siteye şükür geldi. Geçen haftalarda fitil kullandim şimdi idrar yoluna toz verdi canlar limonlu su da içerim inşallah

telaşen daha cok bır cocuk daha var ev var calısıyorsan iş var gibi gibi benımde ıkıncı cocuk 4 yasında oğlum :) bugunde randevum var heyecanlıyım :)
Oğlum 5 yaşında,onlara yetebilir miyim,benim şuan önceliğim oğlum ve onun şartları malesef eminim doğduğunda diğerine de aynı duyguları besleyecegim ama hazır buyutmusum,çocuk büyütmek de gözümde büyüyordu gerçi bu haftalar itibariyle biraz daha alıştım tabi:)

Annelik bu her ikisi için de sağlıklı endiselenmeler normal bence de. Sağlık olsun da her dönem geçiyor

Ben izmir canim. Firinlar ocaklar vs

Kızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek

Bugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın Devakus ebru_can_ebru pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle fnd_50

Ah kuzum ya sikma canini hepsi ayni dunde ben oyleydim. Hala bas agrisindan olmek uzereyim. Benimkide sabret 2 ay kala kenarda oturursun diyor. Hepsinden nefret ediyorum bebisle ilgili cinsiyet soylemesine de sevindim hadi bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…