- 5 Nisan 2023
- 6
- 5
- 1
- 32
Merhaba gruba nasıl katılabilirimSenınde cınsıyetın bellı mı oldu yoksa
Amin aşkım
Ben de erkek hissediyorum ama dün ikili tarama için detaylı ultrasonda Dr %100 emin olmamakla birlikte kız dediKızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Bız baya karsılıklı atıstık donemem artık malesef eşim falanda devreye girdi hayırlısı boyleymıs napayımAh kuzum ya sikma canini hepsi ayni dunde ben oyleydim. Hala bas agrisindan olmek uzereyim. Benimkide sabret 2 ay kala kenarda oturursun diyor. Hepsinden nefret ediyorumbebisle ilgili cinsiyet soylemesine de sevindim hadi bakalimm
Çok üzüldüm çok kazdım patronuna hamile kadına yapılacak iş değilBız baya karsılıklı atıstık donemem artık malesef eşim falanda devreye girdi hayırlısı boyleymıs napayımBakalım net deseler daha cok hosuma gıdecek
Geçmiş olsun canım. Ne biçim ne çirkef insanlarmış. Üzme kendini lütfen beş para etmez insanlar için. Bebeğin tahmini için de çok sevindim güzel haber almışsın hepsinden değerli. Tadını çıkar hakkını da yasal olarak her türlü araBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Çok geçmiş olsun canım Rabbım böyle bir zamanda darda koyanı unutmaz umarım tüm haklarını alırsın çok geçmiş olsin dinlen güzelce. Prenses de hayırlı olsun çok sevindimBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler alalım hepGeçmiş olsun canım. Ne biçim ne çirkef insanlarmış. Üzme kendini lütfen beş para etmez insanlar için. Bebeğin tahmini için de çok sevindim güzel haber almışsın hepsinden değerli. Tadını çıkar hakkını da yasal olarak her türlü ara
ebru_can_ebru sana da geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olmamasına sevindim. Erkeklerimiz çoğalıyor sanki. sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah
Bır avukat ıse donsun kendını cıkarttırmaya baksın dedı ama dayanamam kıdem tazm ıcın dava acıcaz yarın ihtar cekıcez , teşekkür ederim kuzum aminÇok üzüldüm çok kazdım patronuna hamile kadına yapılacak iş değilAllah hakkını kimsede koymasın kuzum hayırlısı böyleymiş devam etsen bu stresle daha zor olacaktı senin için hakkında hayırlısı olsun bundan sonra
Cinsiyet tahminine de çok sevindiminşallah değişmez
Sagolasın kuzum cok şükürGeçmiş olsun canım. Ne biçim ne çirkef insanlarmış. Üzme kendini lütfen beş para etmez insanlar için. Bebeğin tahmini için de çok sevindim güzel haber almışsın hepsinden değerli. Tadını çıkar hakkını da yasal olarak her türlü ara
ebru_can_ebru sana da geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olmamasına sevindim. Erkeklerimiz çoğalıyor sanki. sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah
Amın kuzum bu haftadan sonra değişirmi bılemedım boştu ama bacak arası bakalım nasipÇok geçmiş olsun canım Rabbım böyle bir zamanda darda koyanı unutmaz umarım tüm haklarını alırsın çok geçmiş olsin dinlen güzelce. Prenses de hayırlı olsun çok sevindim
Enfeksiyon dedi kuzum ilaç yazdı. Erkek dedi gösterdi bana da bakalım ya nasipAmın kuzum bu haftadan sonra değişirmi bılemedım boştu ama bacak arası bakalım nasipsanada gecmıs olsun noldu cınsıyet mi öğrendin
Geçmiş olsun bana verdiği tek kullanımlık monurol diye bi ilaçtı tek seferde rahatlattı. İnşallah geçer hemenCanlarım enfeksiyon yine ilaç yazdı doktor eskiden bilmezdim ben enfeksiyonu bu gebeligim de çok oluyor
Çok çok geçmiş olsun herşey içinBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
İnşallah canım bende rahatlarım çünkü yoruldum bu ağrıdan Allah başka dert vermesin buna şükür diyorumGeçmiş olsun bana verdiği tek kullanımlık monurol diye bi ilaçtı tek seferde rahatlattı. İnşallah geçer hemen
Bir enfeksiyon daha deseneBu arada idrarda eritrosit görülmüş
Hayırlısı buymuş demek ki iyi yapmışsın şikayet etmekle sana vermemek için uğraştıkları primin kaç katını ceza ödesinler görsünler nasılmış hak yemek.Bugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Aminİnşallah canım bende rahatlarım çünkü yoruldum bu ağrıdan Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum
Evet canım bir de hormonal büyük oranda tekrarlar korkma dedi aslında ev yapımı sirke icebilsem oda iyi geliyorAminCumartesi akşam benim de karnım çok kötü sancımıştı haklısın zor oluyor insan tedirgin de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?