2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun

Ah kuzum ya sikma canini hepsi ayni dunde ben oyleydim. Hala bas agrisindan olmek uzereyim. Benimkide sabret 2 ay kala kenarda oturursun diyor. Hepsinden nefret ediyorum bebisle ilgili cinsiyet soylemesine de sevindim hadi bakalimm
Bız baya karsılıklı atıstık donemem artık malesef eşim falanda devreye girdi hayırlısı boyleymıs napayım Bakalım net deseler daha cok hosuma gıdecek

Bız baya karsılıklı atıstık donemem artık malesef eşim falanda devreye girdi hayırlısı boyleymıs napayım Bakalım net deseler daha cok hosuma gıdecek
Çok üzüldüm çok kazdım patronuna hamile kadına yapılacak iş değil Allah hakkını kimsede koymasın kuzum hayırlısı böyleymiş devam etsen bu stresle daha zor olacaktı senin için hakkında hayırlısı olsun bundan sonra
Cinsiyet tahminine de çok sevindim inşallah değişmez

Geçmiş olsun canım. Ne biçim ne çirkef insanlarmış. Üzme kendini lütfen beş para etmez insanlar için. Bebeğin tahmini için de çok sevindim güzel haber almışsın hepsinden değerli. Tadını çıkar hakkını da yasal olarak her türlü ara

ebru_can_ebru sana da geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olmamasına sevindim. Erkeklerimiz çoğalıyor sanki. sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah

Çok geçmiş olsun canım Rabbım böyle bir zamanda darda koyanı unutmaz umarım tüm haklarını alırsın çok geçmiş olsin dinlen güzelce. Prenses de hayırlı olsun çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler alalım hep bu sene sanırım biraz erkek senesi gibi

Bır avukat ıse donsun kendını cıkarttırmaya baksın dedı ama dayanamam kıdem tazm ıcın dava acıcaz yarın ihtar cekıcez , teşekkür ederim kuzum amin

Sagolasın kuzum cok şükür

Çok geçmiş olsun canım Rabbım böyle bir zamanda darda koyanı unutmaz umarım tüm haklarını alırsın çok geçmiş olsin dinlen güzelce. Prenses de hayırlı olsun çok sevindim
Amın kuzum bu haftadan sonra değişirmi bılemedım boştu ama bacak arası bakalım nasip sanada gecmıs olsun noldu cınsıyet mi öğrendin

Çok çok geçmiş olsun herşey için

Hayırlısı buymuş demek ki iyi yapmışsın şikayet etmekle sana vermemek için uğraştıkları primin kaç katını ceza ödesinler görsünler nasılmış hak yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…