Canim isyerinde gerginlik gercekten buyuk bi stres. Ben 2. Gebelikde 20 haftaya kadar dayandim dayandim artik patlama yasadim panik atak gecirmisim megersem ben bunu anlamadim bile doktorum soyleyene kadar. Ondan sonra asla ise geri donmedim. Cikisimi istedim. Aradan 3 yil gecti hala is hayatina donmeye cesaret edemiyorum dusun artik. Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme stres yapma hersey olacagina varir belkide boylesi daha hayirlidir bilemezsinBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Allah sabır versin canım yardımcın olsun inşallah. İnsanların bu kadar acımasız düşüncesiz ve kaba oluşuna hala şaşırıyorum mevkii sahibi olunca herşeyin sahibi sanıyorlar kendilerini. Allah ıslah etsin sana yapılan haksızlıklar karşılarından gelsin hem çalışanın hakkı olanı vermeyip hemde hamile bir kadını bu denli üzdükleri için onlarda üzülsünBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler alalım hepbu sene sanırım biraz erkek senesi gibi
Hayırlı olsun çok sevindim. Darısı basimaEnfeksiyon dedi kuzum ilaç yazdı. Erkek dedi gösterdi bana da bakalım ya nasip
Cok üzüldüm. Rabbim o kadinin yaptiklarinin fazlasini ondan çıkaracaktır. Umarım ihtar çekince bütün haklarını oderlerde uzun sürmez. Olduki vermedi bir sorun oldu. Ertesi ay başka biryerde 1 aylik giriş çıkış yapıp işsizlik maaşını alirsin.Bugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Canım seni yıldırmaya çalışıyorlar bence işi bırakman için. Yerinde olsam direnirdim pişkinliğe vurup. İsterlerse kendileri kovsunlar. Sırf doğum iznini vermemek için yaptıkları şaklabanlıklara bak. Çok geçmiş olsunBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Amin amin inşallah Rabbım.herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun çok sevindim. Darısı basima
Ne güzel aslında doğumdan sonra kullanmistim ama alayım buna da teşekkür ederimEnfeksiyon olan arkadaşlar geçmiş olsun. Dut suyu da iyi gelir hem lezzetli hem doğal hem şifa kaynağı bilgilendirme yapmak istedim
Canım benim ya benim kadınlar kulubu acılmadı bir süre şimdi girebildim aklım sendeydi hamile kadını ağlatmış ya Allahım görüyor önüne illa çıkar. Ağlama artıkBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Evet öyleymiş. İşte ilk zamanlar oyalamak içinGardropstan 600 tlye aldım ıkıncı el . Sıfırı 1500 tl ebebkte canım ama bunlar max 6-8 ay kullanılıyor o yuzden ben ıkıncı el tercıh ettım sonrasında da satarım muhtemelen
Ben tutmasamda aniden birikiyoBenim doktorum ıdrarini sakın tutma demişti, çok sıkışınca rahatsız ediyor gerçekten
Ben oğlumda da hıc bırakmadım ılk uc ay daha az olmakla bırlıkte sonrasındada aktıf devam ettı aslındamenı acılmaya faydası oldugu ıcın oğlumda 35. Haftalara kadar prezervatif kullandık sonra bıraktım. Suyum gelmeden oncekı gece cıft dıkıs ılıskımız olmustu muhtemelen o tetıkledı yanı bence evet faydası var ılk bebıste orgazmın bebege zararlı olacağını dusundugum ıcın kendımı o konuda cok kasmıstım sadece , bırde belırlı malum poz. Gobek yuzunden uygun olmadıgı ıcınde etkısı olmus olabılır ama sonradan öğrendım ki orgazm zarar vermek yerıne mutluluk hormanları cok fazla salgılandıgı ıcın bebegede iyi geliyormus Bende o yuzden elverdıgınce bu konu hakkında rahat olmaya calısıyorum tabiki eskisi gibi bir cinsel hayat olması soz konusu degıl , ama sevgı sevısmek karı kocalık bunlara ıyı geldiği şekilde devamlılığın olması ilişkinin dinamiği içinde iyi birşey
Ay ne güzel rahatlatıyosunuz insanı sizi yerimOluyormuş doğuma faydası kolaylaştırıyor diyorlar. kızıma hamileyken son aylar geldi diye ilişkiyi bırakma demişti hem sağlık ocağındaki takibimi yapan ebe hem özeldeki doktor hemde devlet hastanesindeki doktor. 3ü de aynı şeyi söyleyince bizde kesmedik valla
Belki de canım. Ben ilişki sonrası olunca ona yordum direktSıkışmış gibi olan ağrı geceleri oluyo bende kasıklarımda oluyo ama cidden sıkışmış oluyorum2 kere wc ye kalkar oldum sonrasında da rahatlamanın verdiği hafif bi ağrı oluyo geçiyo. İdrarımı çok sıkıştırmamaya dikkat ediyorum o zaman acımıyo hiç. Belki seninde bilmeden idrar sıkışman oluyo olabilir
Canım benim ya üzme kendini lütfenn. Hem sana hem bebeğine yazık. Bırak insanlar ne söylerse söylesin kendi ahlaksızlıklarını asla görmezler, senin hakkına göz dikerler. Sorsan adillerdir..Bugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Hiiç umursama madem yaktın gemileri. Sinir olsunlar sen umursamadıkça. Maaş veriyorlar diye kendilerinde her hakkı görüyorlar sanki hayrına veriyormuş gibi.
İşte o yüzden önemli iyi insanla karşılaşmak Allah en başta da evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın
Ben de patron ve patron ailesi illetinden yaka silktiğim için bir daha düşünmüyorum gidip bir şirkette falan çalışmayı
Freelance devam edip kendi işimi kuracağım fındığım biraz büyüsün de şimdilik önceliğim o.o büyürken ben de ufak ufak temelini atarım kreşe başlama yaşına girince de işimi kurarım Allah’ın izniyle
Alışkın olunca çalışmadan da durulmuyor ev güzel ama bir yerden sonra sıkıyorbelki çocukla sıkılmaya vakit bulamam orası ayrı tabii
Bizde yeni yakın küçük bebişi olan yok ben yeniden alıcam kızımda rahat etmiştim baya teyzemde kız kardeşimde vermişlerdi küçülenleri. Neyse yaa çocuk kısmetiyle gelir şimdiden başlarsak doğuma yetiştiririz eksikleri
Enfeksiyon dedi kuzum ilaç yazdı. Erkek dedi gösterdi bana da bakalım ya nasip
Çok çok geçmiş olsun herşey için
Hayırlısı buymuş demek ki iyi yapmışsın şikayet etmekle sana vermemek için uğraştıkları primin kaç katını ceza ödesinler görsünler nasılmış hak yemek.
Canim isyerinde gerginlik gercekten buyuk bi stres. Ben 2. Gebelikde 20 haftaya kadar dayandim dayandim artik patlama yasadim panik atak gecirmisim megersem ben bunu anlamadim bile doktorum soyleyene kadar. Ondan sonra asla ise geri donmedim. Cikisimi istedim. Aradan 3 yil gecti hala is hayatina donmeye cesaret edemiyorum dusun artik. Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme stres yapma hersey olacagina varir belkide boylesi daha hayirlidir bilemezsin
Bak kiz istiyodun oda dogruysa kizin olacak buna sevinmelisin. Umarim hersey yolundadir bebis ve senin sagligin falan :)
Allah sabır versin canım yardımcın olsun inşallah. İnsanların bu kadar acımasız düşüncesiz ve kaba oluşuna hala şaşırıyorum mevkii sahibi olunca herşeyin sahibi sanıyorlar kendilerini. Allah ıslah etsin sana yapılan haksızlıklar karşılarından gelsin hem çalışanın hakkı olanı vermeyip hemde hamile bir kadını bu denli üzdükleri için onlarda üzülsün
Cok üzüldüm. Rabbim o kadinin yaptiklarinin fazlasini ondan çıkaracaktır. Umarım ihtar çekince bütün haklarını oderlerde uzun sürmez. Olduki vermedi bir sorun oldu. Ertesi ay başka biryerde 1 aylik giriş çıkış yapıp işsizlik maaşını alirsin.
Canım seni yıldırmaya çalışıyorlar bence işi bırakman için. Yerinde olsam direnirdim pişkinliğe vurup. İsterlerse kendileri kovsunlar. Sırf doğum iznini vermemek için yaptıkları şaklabanlıklara bak. Çok geçmiş olsun
Bi kız daha geldi grubumuza demek buna da çok sevindimSağlıkla kucağına al inşallah
Canım benim ya benim kadınlar kulubu acılmadı bir süre şimdi girebildim aklım sendeydi hamile kadını ağlatmış ya Allahım görüyor önüne illa çıkar. Ağlama artıkhakkını alamadığın yerde kalma zaten boşver hayırlısı böyleymiş sadece kötü olmuş
Kızlar hepınıze tesekkur ederım avukatta aynı secenegı sundu dayansın ıs yapmasın sallasın onlar çıkarttsın ama yasananlardan sonra onlar benı hem cıkartmaz hemde canıma okur bu dedıklerım yuzde 5 i , uyudum uyandım gozlerımı acamıyorum resmen agrıdan. Malesef gunlerdır gelmeyen lekem gordumkı yıne gelmış. Onları Allah’a havale edıyorum. Sgk işini yapar umarım da cezalarını yerler , hemde hakkımı verırler. Ama onlara yazıklar olsun tum emeklerıme senelerdır orda bıseneyı goren elamanları yok dayanamıyor kımse oyle dıyım. Allah sorsun. Asıl olay yarın kopacak bakalım görsünler günleriniCanım benim ya üzme kendini lütfenn. Hem sana hem bebeğine yazık. Bırak insanlar ne söylerse söylesin kendi ahlaksızlıklarını asla görmezler, senin hakkına göz dikerler. Sorsan adillerdir..
Hamile kadını böylesine üzüyolar ya Allah sorar ya.
İnşallah daha fazla canın sıkılmadan kurtulursun oradan.
Çok şükür canımKızlar hepınıze tesekkur ederım avukatta aynı secenegı sundu dayansın ıs yapmasın sallasın onlar çıkarttsın ama yasananlardan sonra onlar benı hem cıkartmaz hemde canıma okur bu dedıklerım yuzde 5 i , uyudum uyandım gozlerımı acamıyorum resmen agrıdan. Malesef gunlerdır gelmeyen lekem gordumkı yıne gelmış. Onları Allah’a havale edıyorum. Sgk işini yapar umarım da cezalarını yerler , hemde hakkımı verırler. Ama onlara yazıklar olsun tum emeklerıme senelerdır orda bıseneyı goren elamanları yok dayanamıyor kımse oyle dıyım. Allah sorsun. Asıl olay yarın kopacak bakalım görsünler günlerini
Bebiş içinse teşekkür ederim kızlarım netleşene kadar yıne havalara ucmuyorum ama ıcımde baharlar actı bugun o ağlama ıle kalp atısını duydum ya , oğlum geldi sarıldı öptü ya sağlık versin Rabbim her iki evladımada çok şükür
Belki de dinlenmek daha iyi gelecek aslındauzun raporlarla da bu süreci geçirebilirsiniz özelden alıp 3 ay heyetKızlar hepınıze tesekkur ederım avukatta aynı secenegı sundu dayansın ıs yapmasın sallasın onlar çıkarttsın ama yasananlardan sonra onlar benı hem cıkartmaz hemde canıma okur bu dedıklerım yuzde 5 i , uyudum uyandım gozlerımı acamıyorum resmen agrıdan. Malesef gunlerdır gelmeyen lekem gordumkı yıne gelmış. Onları Allah’a havale edıyorum. Sgk işini yapar umarım da cezalarını yerler , hemde hakkımı verırler. Ama onlara yazıklar olsun tum emeklerıme senelerdır orda bıseneyı goren elamanları yok dayanamıyor kımse oyle dıyım. Allah sorsun. Asıl olay yarın kopacak bakalım görsünler günlerini
Bebiş içinse teşekkür ederim kızlarım netleşene kadar yıne havalara ucmuyorum ama ıcımde baharlar actı bugun o ağlama ıle kalp atısını duydum ya , oğlum geldi sarıldı öptü ya sağlık versin Rabbim her iki evladımada çok şükür
Kuzum geçmiş olsun onu sordum ben doktora bugün normal korkma dedi bebek yer değiştirdiğinde oluyormusBugün kaşık ağrım arttı doktora gideceğim sanırım
Ama için rahat edecekse git tabiÇok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?