2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Belki de dinlenmek daha iyi gelecek aslındauzun raporlarla da bu süreci geçirebilirsiniz özelden alıp 3 ay heyet
Mın bes aya ıhtıyacım var 32 olsa bıle . Kı bugünden sonra yuz yuze bakamayız hıcbırı ıle sgkyada sıkayet ettım gızlılık yok ismim gözüküyor olmaz o iş malesef, hayat planlar yaparken başına gelenlerdir diye boşa dememişler zorlanıcaz bi müddet napalım

Hakkini sonuna kadar ara elden para vererek ve mobbingle onlar suçlular avukatla görüş ihtar çekmeyi unutma ama zaten avukat söyleyecektir vardır bu serde de bir hayır bebeğine odaklan saglikliymis çok şükür böyle insanlar var ve olmaya da devam edecek maalesef kendini uzme insallah adalet tecelli edecektir rabbim darda koymaz senj kuzum

Bebiş bereketiyle gelir derler. Hakkını alır bi süre dinlenirsin yeter ki bebeğin etkilenmesin. Yarın da sen çok karışma avukata bırak stres olma daha fazla. Bize demesi kolay tabi yaşarken bunu yapmak zor ama bebişin için sakin kalman lazım. Allah'tan bulsunlar. Benim eşim de işsiz bi süredir iş arıyor bir şekilde geçiniliyor. Allah başka dert vermesin canım

Bir de 10 saat çalıştığını söylemiştin onu da sor avukata fazla mesai için de dava açabilirsen onu da açarsın.

Ustuste alınca çıkarırlardo demek istedim ama nasip bosver üzülme daha fazla leken gelmiş bak dinlen

Ben de dahil olmak istiyorum nasılolacak ?
Yaş 41 1.çocuk 18 ekim nasipse

Sgk şikayeti isimi gizli olarak degerlendirir diye biliyorum canım yani işverene söyleyemez... senin elinde maaşını elden aldığına dair kanıt var ise o çok işine yarar.. mail, imza vb bisi bulabilir misin?

Sgk şikayeti isimi gizli olarak degerlendirir diye biliyorum canım yani işverene söyleyemez... senin elinde maaşını elden aldığına dair kanıt var ise o çok işine yarar.. mail, imza vb bisi bulabilir misin?
Direk dekont var ilk başlarda resmı hayrı resmi hesaptan olmak uzere ıkı sefer de atıyordu son zamanlarda eldene dondu dekont var yanı bes ay fln rahat

Olanda hayır vardır bitanem. Belki de bebeğin ve senin için böylesi daha hayırlı. İnşallah bu bi dönüm noktası olur bundan sonra ki her şey hayalinden daha güzel olur

Olanda hayır vardır bitanem. Belki de bebeğin ve senin için böylesi daha hayırlı. İnşallah bu bi dönüm noktası olur bundan sonra ki her şey hayalinden daha güzel olur
Var demekki Rabbim’in bir bildiği kuzum kabullenıcez tevekkül edicez umarım herşey güzel olur

Çok üzüldüm yaşadıklarına Allah büyük bu halinde seni böyle üzerleri gerçekten ben başlarına gelecek olandan korktum çünkü kimsenin ahi kimsede kalmaz lütfen kendine dikkat et sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran benim tavsiyem birkaç gün bu stresi yaşama gerekirse avukatın ve eşin muhattap olsun ve ne kadar az bilirsen o kadar az stres olursun bu günlerde...bebeğin bu stresi yaşamasın inşallah çok daha iyi işler çıkacak karşına bu kapının kapanmasinda hayır vardır çok şükür sen iyi ol, oğlun,bebeğin,ailen sağlıklı olun en önemlisi bu

Papatyamaviss bugün olanlara çok üzüldüm canım gerçekten rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın böyle insanlıktan nasibini almamış vicdansız merhamet yoksunu insanlara hiç tahammülüm yok yıllarca sen iyi bile dayanışmanın.
Her şerde vardır bir hayır maddi olarak zorlayacaksın belki ama sonu iyi olacak belki öyle düşün.
Ben bu depremden sonra o kadar inanıyorum ki buna çünkü benim eşim hataylı ben 2021 ağustosta evlendim eylülde hataya tayin istedim eşimin tayini olmuyor onu eş durumu ile çekelim diye 3 ay yeni evli eşimden ayrı çalıştım ben hatayda o tokatta velhasıl tayin olmadı bu sonra bu kış kredi çekip hataydan ev alalım yaza gideriz dedik evi de alamadık engeller çıktı.Şimdi hatayda ilk yıl kiraladığımız bu yıl da almak istediğimiz ev çöktü düşün her iki durumda da sıkıntıda olacaktık belki hayatta bile olmayacaktık.
İşlerimiz olmadı tayin çıkmadı diye çok üzülmüştük ama şimdi diyoruz ki iyiki çıkmamış bende bu felaketten sonra bir şey olmuyorsa onda bir hayır vardır kendimi üzmeyelim artık diyorum.

Sende zor bir gün geçirmişsin bak ne güzel ailenizee bir prenses de katılıyor kendini gereksiz insanlar için üzme bebeğini sıkıntıya sokma eminim her şerde bir hayır vardır
Tekrar tebrik ederim hem oğlan hem kız annesi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…