Afiyet olsun ballarAhhh canım kronik o artık bende öyleyim kızımla kahvaltı yapıyoruz şimdi. İlaç iyi geldi ağrım azaldı şükür
Bir aya daha dinç olacağız havalar da ısınır misAfiyet olsun ballarbugünler de geçicek enerjimiz gelicek inşallah
Günaydınn.. Sabah sabah hastaneye gittik gözlerden.. Gözlerde alerji kirpik diplerinde enfeksiyon varmış. Çok şükür başka Bi sıkıntı yokGünaydınlar güzel anneler nasılsınız
Çok geçmiş olsun canım benim bizde de alerji sık oluyor kızımda malesefGünaydınn.. Sabah sabah hastaneye gittik gözlerden.. Gözlerde alerji kirpik diplerinde enfeksiyon varmış. Çok şükür başka Bi sıkıntı yoksen nasılsın nasıl gidiyor
Canım öncelikle ikea dan buna benzer beşik aldım bunlar kısa süreli kullanım için bebek dönmeye başladığı an korumalık alman lazım zaten o aydan sonra üst kademeli normal beşik kullanabilirsin o zaman yok parasına sattım hatta . Ben park besikden çok memnun kaldım ölçüleri de iyi kızım 3 yaşına kadar yattı somdi montesori aldık odasına yani çok güzel duruyorlar ama kullanışlı mi bilemedim.Kızlaaar özellikle de tecrübeli anneler
Anne yanı olarak bu beşik nasıl sizce? Kullanışlı mı? Anne yanı beşikler dokuz aydan sonra kullanılmıyor diyorlar bunu daha ileri zamanlara kadar kullanabilir miyim?
Saol canım size de geçmiş olsun.. Gözümün beyazında değişik bişeyler olmuş yanma kaşıntı batma olmaya başladı. Bugün doktor 2 damla verdi bakalım 15 gün sonra tekrar çağırdı umarım düzelir bahar geldiği içinde olabilir normalde de alerjik bir bünyem varÇok geçmiş olsun canım benim bizde de alerji sık oluyor kızımda malesef
Canım bu hem mıntessori yatağı hem park beşik haline geliyormuş birden fazla kullanım şekli var dönüşebilen bir yatak o yüzden iyi olur mu dedim ama ölçü işini çok bilmiyorum işte küçük gibi sanki bunda da belirli bir aydan sonra rahat edemez gibi geldiCanım öncelikle ikea dan buna benzer beşik aldım bunlar kısa süreli kullanım için bebek dönmeye başladığı an korumalık alman lazım zaten o aydan sonra üst kademeli normal beşik kullanabilirsin o zaman yok parasına sattım hatta . Ben park besikden çok memnun kaldım ölçüleri de iyi kızım 3 yaşına kadar yattı somdi montesori aldık odasına yani çok güzel duruyorlar ama kullanışlı mi bilemedim.
Kankam üzülme lütfen üç beş kelime yazmışsın canının sıkkınlığından…Oyle seyler ıste kanka malesef
Benimkide öyle hepben bile tahminde bulundum da bakalım söylemezse özelde öğrenirim artık kuzum bu yatis ve keyfe göre erkek gibi gecen gittigimizdede böyle sırt üstü uzanmış yatıyordu bakalım nasip
Gercekten cok saskınım napcam nasıl olcak ne edıcez bundan sonra ne olucak tepkıler ne olcak şikayet ettım faln herkese kotulucekler iş aramak ıstesem zaten hamıleyım bulamam sonrasına sıkıntı ben sadece Allah’a havale edıyorum. Daha sabah bugun buyun maıllerıne vırus bulasmıs herkese gıdıyormus, bunlar daha benı uzmelerının hakkımı yemelerının bı kısmıKankam üzülme lütfen üç beş kelime yazmışsın canının sıkkınlığından…
Hele o son ay varya birak gunleri saatler gecmiyoCumartesi günü benim kontrolüm çok heyecanlıyım geçmiyor günler hele soğuma 195 gün kalmış eşime diyorum ki hapis yatsam geçerdi geçmiyor günler
Yıne cok uzun yatamaz gıbı boyu kısa bıyerden sonra cok haraketlenıyolar ama guzelmıs tabıkı ben suan anne yanım olmasaydı dırek park yatak alırdım oğlumda oldugu ıcın odasına gecıremem hemen bırbırlerını rahatsız ederler uyanmalar sık olduğu için yıne park besık bakıcam mecburenKızlaaar özellikle de tecrübeli anneler
Anne yanı olarak bu beşik nasıl sizce? Kullanışlı mı? Anne yanı beşikler dokuz aydan sonra kullanılmıyor diyorlar bunu daha ileri zamanlara kadar kullanabilir miyim?
Canım öncelikle ikea dan buna benzer beşik aldım bunlar kısa süreli kullanım için bebek dönmeye başladığı an korumalık alman lazım zaten o aydan sonra üst kademeli normal beşik kullanabilirsin o zaman yok parasına sattım hatta . Ben park besikden çok memnun kaldım ölçüleri de iyi kızım 3 yaşına kadar yattı somdi montesori aldık odasına yani çok güzel duruyorlar ama kullanışlı mi bilemedim.
Biraz belirsizim kuzum ıyıyım ama
İnşallah geçer canım tam mevsim gecisiSaol canım size de geçmiş olsun.. Gözümün beyazında değişik bişeyler olmuş yanma kaşıntı batma olmaya başladı. Bugün doktor 2 damla verdi bakalım 15 gün sonra tekrar çağırdı umarım düzelir bahar geldiği içinde olabilir normalde de alerjik bir bünyem var
Bilmiyorum ben kızımı yeni ayırdım odasına kardeşi doğmadan alıştı şükür. Bence kullanışlı değil kısa süreli parçalar bunlar ekonomik olarak parası etkilemekte al ama ben asla tercih etmem özellikle ahsap zaten anne yani 0 4 ay demek genelde montesori olsa da bir işe yaramaz şu an bizim ki 100 200 aldığımız ölçü çok önemliCanım bu hem mıntessori yatağı hem park beşik haline geliyormuş birden fazla kullanım şekli var dönüşebilen bir yatak o yüzden iyi olur mu dedim ama ölçü işini çok bilmiyorum işte küçük gibi sanki bunda da belirli bir aydan sonra rahat edemez gibi geldi
Yatak mevzusu kafamı çok karıştırıyor ilk başta anne yanı kullanacağım ama planım bir buçuk yaşına kadar falan yanımda yatırmak hemen odasına yollamak istemiyorum güvenli bağlamanın gerçekleştiğine emin olana kadar yanımızda kalması taraftarıyım ama çok da aklı ermeden de odasına geçmeli bence çünkü sonra aklı erince zor olur bana öyle olmuştu beş yaşına kadar annemle babam yanında yatırdı sonra kardeşim oldu diye odama postaladılar senelerce travma yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?