2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Direk dekont var ilk başlarda resmı hayrı resmi hesaptan olmak uzere ıkı sefer de atıyordu son zamanlarda eldene dondu dekont var yanı bes ay fln rahat
o zaman kolaylıkla dava açar avukat.. benim düşüncem biraz iş yavaslat ama devam et, ara ara da rapor alman mümkün ise o şekilde haftanı tamamla, avantajin daha çok olur gibi geliyor.. bu kadar mobing ile çalışmak çok zor gercektende..

Ben 50 kg ile gebe kaldım hala 50 kg çıkıyorum hiç kilo almadım geçen kontrolde doktorum çok iyi dedi.
Bir tanıdık gebe kaldığını öğrenir öğrenmez diyetisyene başladı ilk aylardan kilo bile verdi şimdi 22 hafta hala diyetisyene devam ediyor bence başlayabilirsin şimdi.

Kızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Valla ben hiç bir şey hissetmedim ikisi de olabilir dedik hatta gönlümüzden hep kız geçti ama oğlumuz olacak

Maşallah ne güzel devam etmiş senin haftaya kontrol var yine az ye diye baskı yaparsa hemen diyetisyen arasiricam.. şimdi iyi ama yazın ben meyve duskunuyum kendimi kesin tutamam..

Yaaa çok üzüldüm keşke hiç yaşanmasaydı. Ama işte bilemiyoruz belki böylesi daha iyi olacak senin ve bebeğin için. Bazen çok kötü gözüken şeyler aslında bizim hayrımıza olabiliyor. Tabi ki hakkını ara ama sadece üzülme Ya nasip

Bir de 10 saat çalıştığını söylemiştin onu da sor avukata fazla mesai için de dava açabilirsen onu da açarsın.

Ustuste alınca çıkarırlardo demek istedim ama nasip bosver üzülme daha fazla leken gelmiş bak dinlen

Valla keske olmasaydı ben dayanıyordum dayanırdımda ama bunu bılerek yaptılar adım gıbı emınım bak saat bu oldu ne arayan var ne soran onlarla daha yuzyuze bakamam esyalarımı bıle nasıl alıcam bılmıyorum suratlarını bıle gormek ıstemıyorum

AŞkım keşke bir de 10 gün rapor patlatsaydın yoluk kadına , terbiyesiz ahlaksız bunlar. Bebeğine bişey olsa Allah korusun bu vebali nasıl kaldıracak boşver belki sana kalsa ayrılamazdın ordan. Her şerde bir hayır vardır

Ne bok yerlerse yesınler özlemım sımdı goruyorum maıllerıne vırus bulasmıs delı gıbı dolanıyolar bu daha başlangıc onlar ıcın Allah büyük

Aşkım valla bildirim gelmedi bana. Bunu da senin sayfana girip son yazdığın yorumlara tek tek bakarak buldum. Birincisi bırak ne halleri varsa görsünler. Alsın iş yerini başına çalsın hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Her şeyde bir hayır vardır. Oh kurtuldun öyle yerden öyle düşün. Kızın olacağını da hissediyorum demiştim minnoş prenses gelecek sana her şeyi unutturacak Allah’ın izniyle. Canım kankam üzülme ben yanındayım Allah var, ailen var boş ver

Kızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Günaydın canım gittin mi kontrolüne? Hüzel haberlerle gel Valla bana hep erkek gibi geliyordu herkes de erkek dedi, burda da Papatyamaviss dahil herkes keseyi erkek yorumladı ama kız geliyor

Oyle seyler ıste kanka malesef

Günaydın canım gittin mi kontrolüne? Hüzel haberlerle gel Valla bana hep erkek gibi geliyordu herkes de erkek dedi, burda da Papatyamaviss dahil herkes keseyi erkek yorumladı ama kız geliyor
Cumartesi günü benim kontrolüm çok heyecanlıyım geçmiyor günler hele soğuma 195 gün kalmış eşime diyorum ki hapis yatsam geçerdi geçmiyor günler

Cumartesi günü benim kontrolüm çok heyecanlıyım geçmiyor günler hele soğuma 195 gün kalmış eşime diyorum ki hapis yatsam geçerdi geçmiyor günler
Ayy pardon ben yarın gibi okudum nedense işte anla kafa nasıl gidik aynen valla 1 gün var aramızda hele bebişler bi hareketlensin daha kolay geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…