o zaman kolaylıkla dava açar avukat.. benim düşüncem biraz iş yavaslat ama devam et, ara ara da rapor alman mümkün ise o şekilde haftanı tamamla, avantajin daha çok olur gibi geliyor.. bu kadar mobing ile çalışmak çok zor gercektende..Direk dekont var ilk başlarda resmı hayrı resmi hesaptan olmak uzere ıkı sefer de atıyordu son zamanlarda eldene dondu dekont var yanı bes ay fln rahat
Ben 50 kg ile gebe kaldım hala 50 kg çıkıyorum hiç kilo almadım geçen kontrolde doktorum çok iyi dedi.Kızlar ortalama olarak kaç kg aldınız bu 10 14 haftalik zamanda?
Ben 72 kg ile hamile kaldım şimdi 10+4 haftada 72.6 yim.. doktorum çok yeme dedi, karbonhidrati kesmen lazım, Fast food zaten önermiyorum dikkat et dedi vurguyla..
Diyetisyen yardımına kaç aydan sonra başlamak uygun olur?
Hayırlı olsun canım bence söylüyorlarsa doğru çıkıyor geneldeCinsiyet tahmini yaptı doktorumuz bu arada erkek dedi 16 da tekrar bakalım hatirlat dedi ağrı enfeksiyon telaşıyla yazamadim
Valla ben hiç bir şey hissetmedim ikisi de olabilir dedik hatta gönlümüzden hep kız geçti ama oğlumuz olacakKızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Sanırım. Bugün su içmeye başlayayım bakalım belki düzelirBir enfeksiyon daha desene
Merhaba beni de alırmısınız Yaş 29 23 Ekim doğum nasipseBen de dahil olmak istiyorum nasılolacak ?
Yaş 41 1.çocuk 18 ekim nasipse
Maşallah ne güzel devam etmiş seninBen 50 kg ile gebe kaldım hala 50 kg çıkıyorum hiç kilo almadım geçen kontrolde doktorum çok iyi dedi.
Bir tanıdık gebe kaldığını öğrenir öğrenmez diyetisyene başladı ilk aylardan kilo bile verdi şimdi 22 hafta hala diyetisyene devam ediyor bence başlayabilirsin şimdi.
Yaaa çok üzüldüm keşke hiç yaşanmasaydı. Ama işte bilemiyoruz belki böylesi daha iyi olacak senin ve bebeğin için. Bazen çok kötü gözüken şeyler aslında bizim hayrımıza olabiliyor. Tabi ki hakkını ara ama sadece üzülmeBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle fnd_50
Hayırlısı olsun inşallah canimmHayırlı olsun canım bence söylüyorlarsa doğru çıkıyor genelde
Hakkini sonuna kadar ara elden para vererek ve mobbingle onlar suçlular avukatla görüş ihtar çekmeyi unutma ama zaten avukat söyleyecektir vardır bu serde de bir hayır bebeğine odaklan saglikliymis çok şükür böyle insanlar var ve olmaya da devam edecek maalesef kendini uzme insallah adalet tecelli edecektir rabbim darda koymaz senj kuzum
Bebiş bereketiyle gelir derler. Hakkını alır bi süre dinlenirsin yeter ki bebeğin etkilenmesin. Yarın da sen çok karışma avukata bırak stres olma daha fazla. Bize demesi kolay tabi yaşarken bunu yapmak zor ama bebişin için sakin kalman lazım. Allah'tan bulsunlar. Benim eşim de işsiz bi süredir iş arıyor bir şekilde geçiniliyor. Allah başka dert vermesin canım
Bir de 10 saat çalıştığını söylemiştin onu da sor avukata fazla mesai için de dava açabilirsen onu da açarsın.
Ustuste alınca çıkarırlardo demek istedim ama nasip bosver üzülme daha fazla leken gelmiş bak dinlen
Çok üzüldüm yaşadıklarına Allah büyük bu halinde seni böyle üzerleri gerçekten ben başlarına gelecek olandan korktum çünkü kimsenin ahi kimsede kalmazlütfen kendine dikkat et sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran benim tavsiyem birkaç gün bu stresi yaşama gerekirse avukatın ve eşin muhattap olsun ve ne kadar az bilirsen o kadar az stres olursun bu günlerde...bebeğin bu stresi yaşamasın inşallah çok daha iyi işler çıkacak karşına bu kapının kapanmasinda hayır vardır çok şükür sen iyi ol, oğlun,bebeğin,ailen sağlıklı olun en önemlisi bu
Papatyamaviss bugün olanlara çok üzüldüm canım gerçekten rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın böyle insanlıktan nasibini almamış vicdansız merhamet yoksunu insanlara hiç tahammülüm yok yıllarca sen iyi bile dayanışmanın.
Her şerde vardır bir hayır maddi olarak zorlayacaksın belki ama sonu iyi olacak belki öyle düşün.
Ben bu depremden sonra o kadar inanıyorum ki buna çünkü benim eşim hataylı ben 2021 ağustosta evlendim eylülde hataya tayin istedim eşimin tayini olmuyor onu eş durumu ile çekelim diye 3 ay yeni evli eşimden ayrı çalıştım ben hatayda o tokatta velhasıl tayin olmadı bu sonra bu kış kredi çekip hataydan ev alalım yaza gideriz dedik evi de alamadık engeller çıktı.Şimdi hatayda ilk yıl kiraladığımız bu yıl da almak istediğimiz ev çöktü düşün her iki durumda da sıkıntıda olacaktık belki hayatta bile olmayacaktık.
İşlerimiz olmadı tayin çıkmadı diye çok üzülmüştük ama şimdi diyoruz ki iyiki çıkmamış bende bu felaketten sonra bir şey olmuyorsa onda bir hayır vardır kendimi üzmeyelim artık diyorum.
Sende zor bir gün geçirmişsin bak ne güzel ailenizee bir prenses de katılıyor kendini gereksiz insanlar için üzme bebeğini sıkıntıya sokma eminim her şerde bir hayır vardır
Tekrar tebrik ederim hem oğlan hem kız annesi olacaksın
Valla keske olmasaydı ben dayanıyordum dayanırdımda ama bunu bılerek yaptılar adım gıbı emınım bak saat bu oldu ne arayan var ne soran onlarla daha yuzyuze bakamam esyalarımı bıle nasıl alıcam bılmıyorum suratlarını bıle gormek ıstemıyorumYaaa çok üzüldüm keşke hiç yaşanmasaydı. Ama işte bilemiyoruz belki böylesi daha iyi olacak senin ve bebeğin için. Bazen çok kötü gözüken şeyler aslında bizim hayrımıza olabiliyor. Tabi ki hakkını ara ama sadece üzülmeYa nasip
Bugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle fnd_50
Ne bok yerlerse yesınler özlemım sımdı goruyorum maıllerıne vırus bulasmıs delı gıbı dolanıyolar bu daha başlangıc onlar ıcın Allah büyükAŞkım keşke bir de 10 gün rapor patlatsaydın yoluk kadına , terbiyesiz ahlaksız bunlar. Bebeğine bişey olsa Allah korusun bu vebali nasıl kaldıracak boşver belki sana kalsa ayrılamazdın ordan. Her şerde bir hayır vardır
Aşkım valla bildirim gelmedi bana. Bunu da senin sayfana girip son yazdığın yorumlara tek tek bakarak buldum. Birincisi bırak ne halleri varsa görsünler. Alsın iş yerini başına çalsın hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Her şeyde bir hayır vardır. Oh kurtuldun öyle yerden öyle düşün. Kızın olacağını da hissediyorum demiştim minnoş prenses gelecek sana her şeyi unutturacak Allah’ın izniyle. Canım kankam üzülme ben yanındayım Allah var, ailen var boş verBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru pozitifbiri @dra21 sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle fnd_50
Günaydın canım gittin mi kontrolüne? Hüzel haberlerle gelKızlar ya cinsiyeti az çok belli olanlar içine doğanlar mı çıktı ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Oyle seyler ıste kanka malesefAşkım valla bildirim gelmedi bana. Bunu da senin sayfana girip son yazdığın yorumlara tek tek bakarak buldum. Birincisi bırak ne halleri varsa görsünler. Alsın iş yerini başına çalsın hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Her şeyde bir hayır vardır. Oh kurtuldun öyle yerden öyle düşün. Kızın olacağını da hissediyorum demiştim minnoş prenses gelecek sana her şeyi unutturacak Allah’ın izniyle. Canım kankam üzülme ben yanındayım Allah var, ailen var boş ver
Günaydınn, 11 saatlik uykudan sonra hala halsiz yorgun bitiğim sen nasılsınGünaydınlar güzel anneler nasılsınız
Ahhh canım kronik o artık bende öyleyim kızımla kahvaltı yapıyoruz şimdi. İlaç iyi geldi ağrım azaldı şükürGünaydınn, 11 saatlik uykudan sonra hala halsiz yorgun bitiğim sen nasılsın
Cumartesi günü benim kontrolüm çok heyecanlıyım geçmiyor günler hele soğuma 195 gün kalmış eşime diyorum ki hapis yatsam geçerdi geçmiyor günlerGünaydın canım gittin mi kontrolüne? Hüzel haberlerle gelValla bana hep erkek gibi geliyordu herkes de erkek dedi, burda da Papatyamaviss dahil herkes keseyi erkek yorumladı ama kız geliyor
Ayy pardon ben yarın gibi okudum nedense işte anla kafa nasıl gidikCumartesi günü benim kontrolüm çok heyecanlıyım geçmiyor günler hele soğuma 195 gün kalmış eşime diyorum ki hapis yatsam geçerdi geçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?