İlki erkekti ve öyle rahattım ki sonuna kadar konforlu bi hamilelikti. Bu ikinci beni çok zorladı 12. Haftamdayım hala mide bulantısı uyku halsizlik var. Bi de bulantı ilacına rağmen. Kesin kız diyordum ki bugün erkek olduğunu öğrenmemle şok oldum. 37 yaşındayım. Yaştan dolayı 2li test yaptırsam risk yüksek çıkacaktı. Kafam karılacaktı.7 bin lira eksiden çektim hemen yaptırdım şu kan testini. En azından kafam rahat olsun dedim.Perşembe kan verdim salı sonuçlandı diye mesaj geldi. Ama ben sonuçların gelmesini bekledim bugüne kadar arasam doktorumu öğrenecekmişim.Diger cocukla bu hamilelikde fark varmi? Kizda nasil gecerse erkekte tam tersi gecermiş. Cinsiyyet farki hamilelik farki oluyormuş
Rabbım şifalar versin inşallah allahim korusunpazartesiden beri ağlamaktan çok kötü oldum arkadaşlar ,8 yaşındaki oğlum öpücük hastalığına yakalandı.şimdi hastanede yatıyor ,hastalık direk organları etkiliyormuş,bulaşıcıymış.karaciğer enzimlerini yükseltti.beni yanında bırakmadılar bebeğede geçer diyelütfen dua edin sağ salim sağlığına kavuşsun evine geri dönsün.bugün bebeğin kontrolü vardı.maşallah iyidi.ikili tarama testi verdik.boyun inceliği ve burun kemiği iyi dedi doktor.cinsiyeti tahminen kız gibi ama kesin değil kimseye söylemeyin daha dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.kan ilacı ve vitamin ilacı verdi.hamilenin duası kabul olur derler mehmet akifim inşallah sağlığına kavuşur
Benim kadar zatıf mıymış acaba :) ben 41le hamile kaldım 164 boyum. 54le doğuma girdim. 40+2 de suyu azaldığı için sezaryene alındım. Benim de karnım epey aşağıdaydı. Ama doğası yoktu almasalarBenim de Ekim sonu görüyor doğum sata göre kuzum ama erken gelmeye karar verirse ya da belki planlı sezaryen olursa gelişim durumuna göre erken gelebilir
Annem de benim gibi hamileliklerinde hep aşırı zayıfmış hamileyken de çok kilo almamış bebekler bir anda ağırlaşıp aşağı düşüyordu erken doğurdum o yüzden sizi sen de muhtemelen öyle olacaksın. 10-15 gün erken doğurursun kesin diyoröyle olursa tam ekim ortası olacak bakalım kısmet hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar da bi
Ayyy o günler gelecek mi yaaşu an bana zaman hiiiiiiç geçmiyor yerimde sayıyor gibiyim
Benim halalarım iyidir canım çok şükür. Bi istediğimizi 2 etmezler onlardan yana sıkıntı yok. Ama babannem tam bir kaynana yani gelmiş 95 yaşına elinde olsa hala yapacak kaynanalık ama artık takan yok yapamıyorAyyy benimkilerin kızları da aynı (halalar)
Annem vefat etti 2 sene önce. Şimdi sanırsın hiç zarar ziyanları olmamış gibi bi iyi olmaya çalışmalar falan. Allaha yakın bana uzak olsunlar aman
Amin canım en kısa zamanda sağlıkla gelir evine inşallah oğluşun. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimpazartesiden beri ağlamaktan çok kötü oldum arkadaşlar ,8 yaşındaki oğlum öpücük hastalığına yakalandı.şimdi hastanede yatıyor ,hastalık direk organları etkiliyormuş,bulaşıcıymış.karaciğer enzimlerini yükseltti.beni yanında bırakmadılar bebeğede geçer diyelütfen dua edin sağ salim sağlığına kavuşsun evine geri dönsün.bugün bebeğin kontrolü vardı.maşallah iyidi.ikili tarama testi verdik.boyun inceliği ve burun kemiği iyi dedi doktor.cinsiyeti tahminen kız gibi ama kesin değil kimseye söylemeyin daha dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.kan ilacı ve vitamin ilacı verdi.hamilenin duası kabul olur derler mehmet akifim inşallah sağlığına kavuşur
Bana fetal dna sonucunu önce doktorunuzla paylaşırız o sorun yok paylaşın derse sizle paylaşırız demişti. Sorun yoktur takma kafanaKizlar nipt test sonucu çıkan var mi? Benim sonucum çıkmış aradılar ama duymamisim yarın ben Arıcam pazartesi vermiştim bu kadar erken çıkması şaşırttı iki hafta yazıyor heryerde..aklıma takıldı şimdi...
aminn inşallahhRabbım şifalar versin inşallah allahim korusun
Bende pek bilmiyorum canım hayırlısı inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBenimde 12 nisanda devlette var. Nasıl yapılıyor ne oluyor bilmiyorum
Ben hamileyken bile hiç 50 kilo olmadım der tam kaç kiloydu bilmiyorum ama doğuma giderken de 50 kilonun altındaydı demekBenim kadar zatıf mıymış acaba :) ben 41le hamile kaldım 164 boyum. 54le doğuma girdim. 40+2 de suyu azaldığı için sezaryene alındım. Benim de karnım epey aşağıdaydı. Ama doğası yoktu almasalar
Ben sali gunu yapicam insallah nipt testiKizlar nipt test sonucu çıkan var mi? Benim sonucum çıkmış aradılar ama duymamisim yarın ben Arıcam pazartesi vermiştim bu kadar erken çıkması şaşırttı iki hafta yazıyor heryerde..aklıma takıldı şimdi...
Basta okurken kesin kiz diye dusundum ve ben şok)))) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bendede ilk kizim oldu o kadar rahatdimki. Bu hamileliyimde azicik zorlaniyorum. Ama yinede kusma falan yok mide rahatsizligi ve bazen bulanti o kadar. Benim icin cinsiyyetin onemi yok saglikla gelsin insallah. Ama merak ediyorum azicik ucundan))))İlki erkekti ve öyle rahattım ki sonuna kadar konforlu bi hamilelikti. Bu ikinci beni çok zorladı 12. Haftamdayım hala mide bulantısı uyku halsizlik var. Bi de bulantı ilacına rağmen. Kesin kız diyordum ki bugün erkek olduğunu öğrenmemle şok oldum. 37 yaşındayım. Yaştan dolayı 2li test yaptırsam risk yüksek çıkacaktı. Kafam karılacaktı.7 bin lira eksiden çektim hemen yaptırdım şu kan testini. En azından kafam rahat olsun dedim.Perşembe kan verdim salı sonuçlandı diye mesaj geldi. Ama ben sonuçların gelmesini bekledim bugüne kadar arasam doktorumu öğrenecekmişim.
bu ara hep kız haberi alıyoruz demişti dr. Beni es geçti :)
Biraz göbek biraz bebek canımYok ya nerdeeeamaan neyse. Bu arada gobusun cikti mi ya benim cikti ama gobek mi bebek mi bilemedim
Çok şükür canım masallajKizlar doktor kontrolunden ciktim
Hersey yolunda cok sukur
Cinsiyeti bilmiyorum, tahminde istemedim. Sali gunu nipt test yapicam 2 haftaya cikar insallah
Ayrica yorgunlugum icin demir verdi vitamine devam bulanti icin ilac verdi tiroid icin ilaca gerek yok dedi.
Allah ım Ya Şafii ismi ile şifa versin inşallah canım aklına geldikçe Ya Şafii de Allah ım yavruna sağlık sıhhat versin bir an önce iyileşsin inşaAllahpazartesiden beri ağlamaktan çok kötü oldum arkadaşlar ,8 yaşındaki oğlum öpücük hastalığına yakalandı.şimdi hastanede yatıyor ,hastalık direk organları etkiliyormuş,bulaşıcıymış.karaciğer enzimlerini yükseltti.beni yanında bırakmadılar bebeğede geçer diyelütfen dua edin sağ salim sağlığına kavuşsun evine geri dönsün.bugün bebeğin kontrolü vardı.maşallah iyidi.ikili tarama testi verdik.boyun inceliği ve burun kemiği iyi dedi doktor.cinsiyeti tahminen kız gibi ama kesin değil kimseye söylemeyin daha dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.kan ilacı ve vitamin ilacı verdi.hamilenin duası kabul olur derler mehmet akifim inşallah sağlığına kavuşur
Yok kıızz Mersin liyimBende öyle diye diye kızım 3 yaşına geldi zaman bir geçiyor ki inanamazsin
Yiğido mu yoksa Sivas'ı misin sen
Yaş hepimizin başına dert olmuşİlki erkekti ve öyle rahattım ki sonuna kadar konforlu bi hamilelikti. Bu ikinci beni çok zorladı 12. Haftamdayım hala mide bulantısı uyku halsizlik var. Bi de bulantı ilacına rağmen. Kesin kız diyordum ki bugün erkek olduğunu öğrenmemle şok oldum. 37 yaşındayım. Yaştan dolayı 2li test yaptırsam risk yüksek çıkacaktı. Kafam karılacaktı.7 bin lira eksiden çektim hemen yaptırdım şu kan testini. En azından kafam rahat olsun dedim.Perşembe kan verdim salı sonuçlandı diye mesaj geldi. Ama ben sonuçların gelmesini bekledim bugüne kadar arasam doktorumu öğrenecekmişim.
bu ara hep kız haberi alıyoruz demişti dr. Beni es geçti :)
Canım ben 12. Haftada ilacı bıraktım. Bıraktığım hafta biraz zorlandım tekrar başlamayı düşündüm ama başlamadım.bir hafta zorluk çektikten sonraki hafta daha iyi hissetmeye başladım. 13. Haftadayim çok şükür bulantı kusma bitti. Halsizlik devam ediyor sadece bir kaç haftaya onu da atlatırim inşallah. Seninde az kaldı az daha sabır inşallah daha kolay atlatırsınBulantılar tiksinmeler öğürmeler kusmamak için bin takla atlamalar hala devam maalesefkeşke geçti diyebilseydim ama buradaki arkadaşlarımızın çoğunun 11. Haftada azaldı ben de bekliyorum belki haftaya ben de rahatlarım biraz da olsa
Koku hassasiyeti gelip gidiyor. Normalde eşim gelip öpmek elimi tutmak falan istiyordu kovalıyordum adamı kokuyorsun ne olur öte git diye
Dün de çaktırmadan gelip öptü aaa bir şey demedin dedi cidden fark etmedim dün mesela normalde arkamdan gizlice gelip öpmeye falan çalışınca on metre öteden kokusunu alıp gelmeeeee diye bağırıyordum
Bugün de öyle aşırı değil gibi ama yarın ne olur hiç bilmem yine adamı çuvala koyup atmak isteyebilirimyazık bize hüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?