2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Diger cocukla bu hamilelikde fark varmi? Kizda nasil gecerse erkekte tam tersi gecermiş. Cinsiyyet farki hamilelik farki oluyormuş
İlki erkekti ve öyle rahattım ki sonuna kadar konforlu bi hamilelikti. Bu ikinci beni çok zorladı 12. Haftamdayım hala mide bulantısı uyku halsizlik var. Bi de bulantı ilacına rağmen. Kesin kız diyordum ki bugün erkek olduğunu öğrenmemle şok oldum. 37 yaşındayım. Yaştan dolayı 2li test yaptırsam risk yüksek çıkacaktı. Kafam karılacaktı.7 bin lira eksiden çektim hemen yaptırdım şu kan testini. En azından kafam rahat olsun dedim.Perşembe kan verdim salı sonuçlandı diye mesaj geldi. Ama ben sonuçların gelmesini bekledim bugüne kadar arasam doktorumu öğrenecekmişim.
bu ara hep kız haberi alıyoruz demişti dr. Beni es geçti :)

Rabbım şifalar versin inşallah allahim korusun

Benim kadar zatıf mıymış acaba :) ben 41le hamile kaldım 164 boyum. 54le doğuma girdim. 40+2 de suyu azaldığı için sezaryene alındım. Benim de karnım epey aşağıdaydı. Ama doğası yoktu almasalar

Ayyy benimkilerin kızları da aynı (halalar)
Annem vefat etti 2 sene önce. Şimdi sanırsın hiç zarar ziyanları olmamış gibi bi iyi olmaya çalışmalar falan. Allaha yakın bana uzak olsunlar aman
Benim halalarım iyidir canım çok şükür. Bi istediğimizi 2 etmezler onlardan yana sıkıntı yok. Ama babannem tam bir kaynana yani gelmiş 95 yaşına elinde olsa hala yapacak kaynanalık ama artık takan yok yapamıyor

Kizlar nipt test sonucu çıkan var mi? Benim sonucum çıkmış aradılar ama duymamisim yarın ben Arıcam pazartesi vermiştim bu kadar erken çıkması şaşırttı iki hafta yazıyor heryerde..aklıma takıldı şimdi...

Amin canım en kısa zamanda sağlıkla gelir evine inşallah oğluşun. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Bana fetal dna sonucunu önce doktorunuzla paylaşırız o sorun yok paylaşın derse sizle paylaşırız demişti. Sorun yoktur takma kafana

Benim kadar zatıf mıymış acaba :) ben 41le hamile kaldım 164 boyum. 54le doğuma girdim. 40+2 de suyu azaldığı için sezaryene alındım. Benim de karnım epey aşağıdaydı. Ama doğası yoktu almasalar
Ben hamileyken bile hiç 50 kilo olmadım der tam kaç kiloydu bilmiyorum ama doğuma giderken de 50 kilonun altındaydı demek şimdi 55 kilo mesela bu ona çok geliyor boyu benimle neredeyse aynı tabii menapozdan sonra bir iki santim kısalmaya başladı artık
Ben de en son 42,5 kilo çıktım doktorun tartısında boyum da 160 162 civarı ama muhtemelen daha da zayıflamışımdır ben de çünkü bu kiloyu gördükten sonra mide sorunlarım ayyuka çıktı artık doğru dürüst su bile içemiyorum tahminimce 41 e falan düşmüşümdür sonraki kontrolümde daha az çıkmazsa sevineceğim o derece
Biraz da bünye meselesi ve çocuğa da bağlı sanırım şimdiye dek benim hamileliğim de annemin ikinci hamileliği gibi zor geçiyor. Onun gibi ben de almak yerine kilo veriyorum şu an hamile olmadan önce 45 kiloydum. Doğum kısmı da ona benzeyecek mi zaman gösterecek

Ben sali gunu yapicam insallah nipt testi
2 haftada cikiyo sonuclar normalde

İkili teste 11 +5 de sadece usg girdim kan vermedim. O zaman cinsiyet tahmini yapmadı doktor 13+5 de erkek dedi sonra ki randevum 16. Haftada o zaman netlesiriz dedi bakalım haber veririm biri sormuştu alintim silinmiş

Basta okurken kesin kiz diye dusundum ve ben şok)))) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bendede ilk kizim oldu o kadar rahatdimki. Bu hamileliyimde azicik zorlaniyorum. Ama yinede kusma falan yok mide rahatsizligi ve bazen bulanti o kadar. Benim icin cinsiyyetin onemi yok saglikla gelsin insallah. Ama merak ediyorum azicik ucundan))))

Yok ya nerdeee amaan neyse. Bu arada gobusun cikti mi ya benim cikti ama gobek mi bebek mi bilemedim
Biraz göbek biraz bebek canım 12 haftada 3 kilo almışım evdeki tartı bozuk heralde hiç artmıyor görünüyorum Ayın 19unda özelde kontrol var kilo aldıysam küplere biner bende çok dikkat etmiyorum burnumun dikine gidiyorum anlayacağın

Çok şükür canım masallaj

Allah ım Ya Şafii ismi ile şifa versin inşallah canım aklına geldikçe Ya Şafii de Allah ım yavruna sağlık sıhhat versin bir an önce iyileşsin inşaAllah

Bende öyle diye diye kızım 3 yaşına geldi zaman bir geçiyor ki inanamazsin

Yiğido mu yoksa Sivas'ı misin sen
Yok kıızz Mersin liyim ama kocamı her türlü sevgi dili ile sevebiliyorum.. Yiğido, koç, dekişş, bal, deli var mı sizde farklı sevgi sözcüğü

Yaş hepimizin başına dert olmuşBende 37 yim. Yaş riski yüksek çıktı fetal dna önerdi dr içimiz rahat etsin dedik 8400 de biz verdik. Sonucu güzel olsun bebişler sağlıkla gelsin de yeter

Canım ben 12. Haftada ilacı bıraktım. Bıraktığım hafta biraz zorlandım tekrar başlamayı düşündüm ama başlamadım.bir hafta zorluk çektikten sonraki hafta daha iyi hissetmeye başladım. 13. Haftadayim çok şükür bulantı kusma bitti. Halsizlik devam ediyor sadece bir kaç haftaya onu da atlatırim inşallah. Seninde az kaldı az daha sabır inşallah daha kolay atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…