Ben bugün girdim ikiliye devlette önce Dr ultrasonla nazal kemik ve boynuna bakıyor sonra kan almaya gönderiyor o kadar. kan sonuçları 1 hafta içinde çıkar o zaman gel dedi bir de gitmişken radyoloji ye çık detaylıya randevu al dedi hepsi buBenimde 12 nisanda devlette var. Nasıl yapılıyor ne oluyor bilmiyorum
ALLah canını sağ etsin napalım :))Yaştan dolayı herkesten istiyorlar sanırım. Ücretleri de çok fazla ama yapacak birşey yok. Sonucu güzel olsun yeter
Benimde göbus çıktı 12 haftaya girdim. Tuhaf geliyor dimiYok ya nerdeeeamaan neyse. Bu arada gobusun cikti mi ya benim cikti ama gobek mi bebek mi bilemedim
Hahahahah tamam canımYok kıızz Mersin liyimama kocamı her türlü sevgi dili ile sevebiliyorum.. Yiğido, koç, dekişş, bal, deli var mı sizde farklı sevgi sözcüğü
Neden pekı sureklı bakmamak istiyorsunSelamlar kızlar
Sürekli bakmamaya karar verdim ama bugün doktora gittik 12.+3 olmuşuz ense kalınlığı iyiymiş ikili tarama yaptırma dedi yaşım 35 olduğundan fetal dna yaptıracağız 10 gün sonrada cinsiyet öğreneceğiz inş :)
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sagol canim Allah razi olsunÇok şükür canım masallaj
Ayni seyi ben yasiyorum ya her gun agriyo nerdeyseMerhaba kızlar normalde 13 olmam lazım 5 gün geri bebişim ama çok baş ağrısı çekiyorum ya hep uyuyorum baş ağrısından sizinde baş ağrınız var mı
Rabbım Şafi ismiyle tez vakıtte şifa versin inşallah bu mübarek Ramazan günündepazartesiden beri ağlamaktan çok kötü oldum arkadaşlar ,8 yaşındaki oğlum öpücük hastalığına yakalandı.şimdi hastanede yatıyor ,hastalık direk organları etkiliyormuş,bulaşıcıymış.karaciğer enzimlerini yükseltti.beni yanında bırakmadılar bebeğede geçer diyelütfen dua edin sağ salim sağlığına kavuşsun evine geri dönsün.bugün bebeğin kontrolü vardı.maşallah iyidi.ikili tarama testi verdik.boyun inceliği ve burun kemiği iyi dedi doktor.cinsiyeti tahminen kız gibi ama kesin değil kimseye söylemeyin daha dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.kan ilacı ve vitamin ilacı verdi.hamilenin duası kabul olur derler mehmet akifim inşallah sağlığına kavuşur
Teşekkürler canımGörmüştüm bunu canım hatta benim de favorilerimde
Park yatağa karar verirsek kesinlikle değerlendireceğim seçeneklerden biri
Güle güle kullan sen de huzurlu uykular uyusun içinde minnoş️
Selam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsinihatery geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin.
Kızlarr birileri Yiğido demiş Sivas demiş bende memleketleri merak ettim. Ben de bir yiğidin harman olduğu yerdenim de.(sivas) eşimde Rizeli sizler nerelisiniz??
Hemşehrim sarılalım bende Sivashatery geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin.
Kızlarr birileri Yiğido demiş Sivas demiş bende memleketleri merak ettim. Ben de bir yiğidin harman olduğu yerdenim de.(sivas) eşimde Rizeli sizler nerelisiniz??
Eşimde tokatlıSelam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsini
Ben Eskişehirliyim eşim Antakyalı ama iş için Tokatta yaşıyoruz
Detaylıya mhrsden almıyoruz mu o zaman. İnşallah temiz çıkarBen bugün girdim ikiliye devlette önce Dr ultrasonla nazal kemik ve boynuna bakıyor sonra kan almaya gönderiyor o kadar. kan sonuçları 1 hafta içinde çıkar o zaman gel dedi bir de gitmişken radyoloji ye çık detaylıya randevu al dedi hepsi bu
Bende sivaslıyım. İnşallah akraba falan değilizdirHemşehrim sarılalım bende Sivas
Aynı şeyleri bende yaşıyorum. En ufak seste başım çok ağrıyor. Sürekli uyuyorum bu yüzden gündüz çok iyi beslenemiyorum. Eşimle sahura kalkıyorum yemek yiyorum bu yüzden.Merhaba kızlar normalde 13 olmam lazım 5 gün geri bebişim ama çok baş ağrısı çekiyorum ya hep uyuyorum baş ağrısından sizinde baş ağrınız var mı
Ben yüzüne karşı çok bir şey demiyorum ama evlatları arasında da ayrımcılık çok yapıyor milleti birbirine düşürüyor o huyunu hiç sevmiyorum. Kalabalık bir yere gelin gitmek gerçekten zulüm.Evet hepsi oyle malesef. Susmak en guzeli. Allah bilsin demek lazim. Diger turlusu kendi huzurumuz kaçıyor baska birsey olmuyor
Bnde su içemiyorum malesef buz gibi su anca icebilirim bu sefer usuttum boğaz ağrısı felan çektim çok kötü 1 litre bile su içmiyorum belkiAyni seyi ben yasiyorum ya her gun agriyo nerdeyse
Bugun doktoruma sordum, bol su ic dedi. Evet onceden 2 litre icerdim ama midem bulandigi icin 1litre en fazla oda gercekten maksimum icebiliyorum.
Mide bulantisi icin ilac verdi yarin alicam, yarindan itibaren 2 litreye cikicam insallah
Ayy bide 2 çocuk var bnde daha kötü oluyor 2 çocuğum var ikisindede böyle şeyler yaşamadımAynı şeyleri bende yaşıyorum. En ufak seste başım çok ağrıyor. Sürekli uyuyorum bu yüzden gündüz çok iyi beslenemiyorum. Eşimle sahura kalkıyorum yemek yiyorum bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?