2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde 12 nisanda devlette var. Nasıl yapılıyor ne oluyor bilmiyorum
Ben bugün girdim ikiliye devlette önce Dr ultrasonla nazal kemik ve boynuna bakıyor sonra kan almaya gönderiyor o kadar. kan sonuçları 1 hafta içinde çıkar o zaman gel dedi bir de gitmişken radyoloji ye çık detaylıya randevu al dedi hepsi bu

Merhaba kızlar normalde 13 olmam lazım 5 gün geri bebişim ama çok baş ağrısı çekiyorum ya hep uyuyorum baş ağrısından sizinde baş ağrınız var mı

Neden pekı sureklı bakmamak istiyorsun

Merhaba kızlar normalde 13 olmam lazım 5 gün geri bebişim ama çok baş ağrısı çekiyorum ya hep uyuyorum baş ağrısından sizinde baş ağrınız var mı
Ayni seyi ben yasiyorum ya her gun agriyo nerdeyse

Bugun doktoruma sordum, bol su ic dedi. Evet onceden 2 litre icerdim ama midem bulandigi icin 1litre en fazla oda gercekten maksimum icebiliyorum.
Mide bulantisi icin ilac verdi yarin alicam, yarindan itibaren 2 litreye cikicam insallah

Rabbım Şafi ismiyle tez vakıtte şifa versin inşallah bu mübarek Ramazan gününde

Görmüştüm bunu canım hatta benim de favorilerimde
Park yatağa karar verirsek kesinlikle değerlendireceğim seçeneklerden biri
Güle güle kullan sen de huzurlu uykular uyusun içinde minnoş
Teşekkürler canım

Selam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsini
Ben Eskişehirliyim eşim Antakyalı ama iş için Tokatta yaşıyoruz

Detaylıya mhrsden almıyoruz mu o zaman. İnşallah temiz çıkar

Aynı şeyleri bende yaşıyorum. En ufak seste başım çok ağrıyor. Sürekli uyuyorum bu yüzden gündüz çok iyi beslenemiyorum. Eşimle sahura kalkıyorum yemek yiyorum bu yüzden.

Evet hepsi oyle malesef. Susmak en guzeli. Allah bilsin demek lazim. Diger turlusu kendi huzurumuz kaçıyor baska birsey olmuyor
Ben yüzüne karşı çok bir şey demiyorum ama evlatları arasında da ayrımcılık çok yapıyor milleti birbirine düşürüyor o huyunu hiç sevmiyorum. Kalabalık bir yere gelin gitmek gerçekten zulüm.

Bnde su içemiyorum malesef buz gibi su anca icebilirim bu sefer usuttum boğaz ağrısı felan çektim çok kötü 1 litre bile su içmiyorum belki

Aynı şeyleri bende yaşıyorum. En ufak seste başım çok ağrıyor. Sürekli uyuyorum bu yüzden gündüz çok iyi beslenemiyorum. Eşimle sahura kalkıyorum yemek yiyorum bu yüzden.
Ayy bide 2 çocuk var bnde daha kötü oluyor 2 çocuğum var ikisindede böyle şeyler yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…