- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 18
- 35
Aynısı bende de var sizin geçti miEvet sorma
Ben parfüm de sıktırmıyorum sentetik kokular da mahvediyor beni çünkü adam sabah akşam duşta zaten kendisi de hijyen takıntılı biri sürekli duş aldığı için teri bile kötü kokmaz eşimin normalde ama şu an duştan çıkıp gelse bile burnuma inek gibi kokuyor ya tövbe yarabbim
Totomu dönerek uyuyorum sürekli ki kokusu burnuma gelmesin adamcağız ağlayacak artık gözleri doluyor niye böyle yapıyosun bana diye çocuk istediğine isteyeceğine pişman oldu bence
Ah kuzum evlendigimden beri bu boyleNe güzel hormonların biraz da güzel yanı olsunAma çok anlayışsızlarmış bir de işten geliyorsun kıyamaz insan
Sezeryan kaç gün önce oluyordu. Benim ilk doğum normal için beklemek istiyorum herşey yolunda giderse. Annem doğumları çok kolay yapmış bana çektiysen rahat doğurursun diyorCanım canım belki de gerçek Ekim annesi sensindirbenim Eylül görünüyor seseryandan dolayı
Ayy ne sinir, yorma kendini ya acıktılarsa hazırlasınlar. Ben bugün o kadar halsizim ki kendime bile hazırlayacak halim yok valla yatıyorum sabahtan beri.Kizlar napiyosunuzkayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Ayyyyy okudukça aynı benAy sorma off yemek kokusu
Aynen canım şu an ben bulantı ve halsizlik yüzünden ful yatıyorum maalesef haftalardır temizlik yemek çamaşır her şey onda. Yemek yaparken mutfağın ve benim bulunduğum odanın kapısını sıkı sıkı kapatıyor ki koku gelmesin pişen yemeğin kokusunu alırsam asla yiyemiyorum çünküyesem bile çıkarıyorum sonradan
Önceden söylenir dururdum iki kişiyiz bu evin işi niye hiç bitmiyor ya diye şimdi valla arıyorum sağlıklı bir şekilde ayakta durup iş yapabildiğim günleri. Evi bile göresim yok evden eşyalardan evdeki kokudan her şeyden tiksindim
O parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normalBizim de bugün ikilimiz vardı şükür bir sıkıntı görülmedi sadece bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi bana net bir açıklama yapmadı ama.kanaman olmuşmuydu diye sordu 6. Haftada olmuştu dedim tamam dedi bir şey söylemedi üstünde çok durmadım çünkü büyüdükçe parlamalar kayboluyor diye biliyorum yanılıyor muyum ? inşallah öyle de olur.devlet olduğu için cinsiyet söylemedi bir de bir hafta büyük çıktı ultrasonda 13+4 çıktık. Regenesis multivitamin önerdi onu kullanacağım son olarak detaylı için randevu al şimdiden dedi yönlendirdi iyi ki dedi hallettim onu da. inşallah sağlıkla büyüsün bütün minikler
Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsinKizlar napiyosunuzkayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorumAyy ne sinir, yorma kendini ya acıktılarsa hazırlasınlar. Ben bugün o kadar halsizim ki kendime bile hazırlayacak halim yok valla yatıyorum sabahtan beri.
38 ortalama oluyor oda Eylül ortasına denk geliyor kızım erken doğduğu için insallaj zamanında doğar minnoşumuzSezeryan kaç gün önce oluyordu. Benim ilk doğum normal için beklemek istiyorum herşey yolunda giderse. Annem doğumları çok kolay yapmış bana çektiysen rahat doğurursun diyor
Gurbette misin sen, zordur o ya. Allah yardımcın olsun canım. Benim de gitme ihtimalim vardı ama eşim gelmeyi tercih etti. Kayınvalidem de zaten kendisi gurbete gelin gitmiş o yüzden oğullarına kadın için zor olduğunu dermiş hep siz mutlu olun yeter uzakta olsanız da dayanırız diye. Eşim geldiği için iş konusunda sıkıntı çekti işten çıkması gerekti ama gitme fikri daha zor geldi bana.O parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normal
Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsin
MaşallahKizlar napiyosunuzkayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
O parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normal
Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul ets
Onceden sinir oluyordum. Ama suan esimin hatrina susuyorum. O benim aileme asiri iyi cunku. Birde sinir olsam kendime olcam bosverdimMaşallahben napardım bilmiyorum sinirden. Aslındq davette etmek istiyorum ama çok dolandığımda sırtım ciddi ağrıyo hiç cesaret edemiyorum
Mecburen tayin oluyoruz canım gurbet zor cocukla ayrı zor sağlık olsin napalim diyorumGurbette misin sen, zordur o ya. Allah yardımcın olsun canım. Benim de gitme ihtimalim vardı ama eşim gelmeyi tercih etti. Kayınvalidem de zaten kendisi gurbete gelin gitmiş o yüzden oğullarına kadın için zor olduğunu dermiş hep siz mutlu olun yeter uzakta olsanız da dayanırız diye. Eşim geldiği için iş konusunda sıkıntı çekti işten çıkması gerekti ama gitme fikri daha zor geldi bana.
Ay evet benim ailemin de kusurları var tabii ki ama annem hiç habersiz veya eli boş gelmez, hep yedirip içirme derdindedir. Kv de yokBenim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Ay hadi inşallah güzel haberler ver mis gibiyim çiçek gibiyim ilaçsız bir gram bulantım yok deeeBenım bugun ılacım bıttı yarın ılacsız ılk gun olacak haber verecegım sana
Anladım, tabi sağlık olsun en sonunda istediğiniz yere çıkar da orda kalırsınız inşallahMecburen tayin oluyoruz canım gurbet zor cocukla ayrı zor sağlık olsin napalim diyorum
Görmüştüm bunu canım hatta benim de favorilerimdeCanım bende görsel olarak güzel buluyorum ama kullanım ve güvenlik açısından bana kullanışlı gelmiyor kenarı tahta olanlara her türlü bir korumalı sağlamak lazım bir de hareketli bir çocuk olursa kullanım ömrü 1 yaşa kadar bile olmayabilir.Chicco next me de çok güzel ama baya küçük ben beni yarı yolda bırakmayacak bir yatak istedim.Bende güvenli bağlanma olsun çocukla diye 18 aya kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum o yüzden geniş bi park yatak daha mantıklı geldi. https://www.hepsiburada.com/yoyko-e...cm-p-HBV00000PWFZY?url_src=and-product-detail
Bu park yatağı aldım.Odasını ayırınca da zaten montesseri alırım diye düşünüyorum.Bu da çantalı zaten katla koy ilerde kardeşi olursa ona kullanırız diye düşündüm.
Benim de Ekim sonu görüyor doğum sata göre kuzum ama erken gelmeye karar verirse ya da belki planlı sezaryen olursa gelişim durumuna göre erken gelebilirCanım canım belki de gerçek Ekim annesi sensindirbenim Eylül görünüyor seseryandan dolayı
Yok canim sukur neredeee midem bulaniyordu hic bisey yapamiyordum birkere gelinde yiyelim yemek demedilerAy evet benim ailemin de kusurları var tabii ki ama annem hiç habersiz veya eli boş gelmez, hep yedirip içirme derdindedir. Kv de yokBir de gelip laf eder banyo paspasımın rengine kadar. Yabancı değil her geldiğinde hazırlık yapmama gerek yok diyordum ilk evlendiğimde ama sonra boy boy laflarını görünce hazırlıksız çağırmamaya hatta bazen reddetmeye başladım. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap kuzum laf ederse de sallama boşver. Tüm gün çalışmışsın bir de yemek hazırlıyorsun buna şükretsinler
Bulantılar tiksinmeler öğürmeler kusmamak için bin takla atlamalar hala devam maalesefAynısı bende de var sizin geçti mi
Ben 9 haftalığım uzun zamandır eşim bana kokuyor sürekli uzak duruyorum ondan
Ne zaman düzelir ya çok üzülüyorum böyle kalırsa diye
en iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.Onceden sinir oluyordum. Ama suan esimin hatrina susuyorum. O benim aileme asiri iyi cunku. Birde sinir olsam kendime olcam bosverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?