2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynısı bende de var sizin geçti mi
Ben 9 haftalığım uzun zamandır eşim bana kokuyor sürekli uzak duruyorum ondan
Ne zaman düzelir ya çok üzülüyorum böyle kalırsa diye

Ne güzel hormonların biraz da güzel yanı olsun Ama çok anlayışsızlarmış bir de işten geliyorsun kıyamaz insan
Ah kuzum evlendigimden beri bu boyle esim diyor kiziyorsan gelmesinler. Ne diyim ki ses etmiyorsam onun hatrina iste. Simdi kp gelir corba yok mu der kesin

Canım canım belki de gerçek Ekim annesi sensindir benim Eylül görünüyor seseryandan dolayı
Sezeryan kaç gün önce oluyordu. Benim ilk doğum normal için beklemek istiyorum herşey yolunda giderse. Annem doğumları çok kolay yapmış bana çektiysen rahat doğurursun diyor

Kizlar napiyosunuz kayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Ayy ne sinir, yorma kendini ya acıktılarsa hazırlasınlar. Ben bugün o kadar halsizim ki kendime bile hazırlayacak halim yok valla yatıyorum sabahtan beri.

Ayyyyy okudukça aynı ben
Evim de kokuyor evden soğudum
İşten eve dönmek istemiyorum o derece

O parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normal
Kizlar napiyosunuz kayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsin

Ayy ne sinir, yorma kendini ya acıktılarsa hazırlasınlar. Ben bugün o kadar halsizim ki kendime bile hazırlayacak halim yok valla yatıyorum sabahtan beri.
Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum

Sezeryan kaç gün önce oluyordu. Benim ilk doğum normal için beklemek istiyorum herşey yolunda giderse. Annem doğumları çok kolay yapmış bana çektiysen rahat doğurursun diyor
38 ortalama oluyor oda Eylül ortasına denk geliyor kızım erken doğduğu için insallaj zamanında doğar minnoşumuz

Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsin
Gurbette misin sen, zordur o ya. Allah yardımcın olsun canım. Benim de gitme ihtimalim vardı ama eşim gelmeyi tercih etti. Kayınvalidem de zaten kendisi gurbete gelin gitmiş o yüzden oğullarına kadın için zor olduğunu dermiş hep siz mutlu olun yeter uzakta olsanız da dayanırız diye. Eşim geldiği için iş konusunda sıkıntı çekti işten çıkması gerekti ama gitme fikri daha zor geldi bana.

Maşallah ben napardım bilmiyorum sinirden. Aslındq davette etmek istiyorum ama çok dolandığımda sırtım ciddi ağrıyo hiç cesaret edemiyorum

Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul ets

Maşallah ben napardım bilmiyorum sinirden. Aslındq davette etmek istiyorum ama çok dolandığımda sırtım ciddi ağrıyo hiç cesaret edemiyorum
Onceden sinir oluyordum. Ama suan esimin hatrina susuyorum. O benim aileme asiri iyi cunku. Birde sinir olsam kendime olcam bosverdim

Mecburen tayin oluyoruz canım gurbet zor cocukla ayrı zor sağlık olsin napalim diyorum

Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Ay evet benim ailemin de kusurları var tabii ki ama annem hiç habersiz veya eli boş gelmez, hep yedirip içirme derdindedir. Kv de yok Bir de gelip laf eder banyo paspasımın rengine kadar. Yabancı değil her geldiğinde hazırlık yapmama gerek yok diyordum ilk evlendiğimde ama sonra boy boy laflarını görünce hazırlıksız çağırmamaya hatta bazen reddetmeye başladım. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap kuzum laf ederse de sallama boşver. Tüm gün çalışmışsın bir de yemek hazırlıyorsun buna şükretsinler

Görmüştüm bunu canım hatta benim de favorilerimde
Park yatağa karar verirsek kesinlikle değerlendireceğim seçeneklerden biri
Güle güle kullan sen de huzurlu uykular uyusun içinde minnoş

Canım canım belki de gerçek Ekim annesi sensindir benim Eylül görünüyor seseryandan dolayı
Benim de Ekim sonu görüyor doğum sata göre kuzum ama erken gelmeye karar verirse ya da belki planlı sezaryen olursa gelişim durumuna göre erken gelebilir
Annem de benim gibi hamileliklerinde hep aşırı zayıfmış hamileyken de çok kilo almamış bebekler bir anda ağırlaşıp aşağı düşüyordu erken doğurdum o yüzden sizi sen de muhtemelen öyle olacaksın. 10-15 gün erken doğurursun kesin diyor öyle olursa tam ekim ortası olacak bakalım kısmet hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar da bi
Ayyy o günler gelecek mi yaa şu an bana zaman hiiiiiiç geçmiyor yerimde sayıyor gibiyim

Yok canim sukur neredeee midem bulaniyordu hic bisey yapamiyordum birkere gelinde yiyelim yemek demediler

Aynısı bende de var sizin geçti mi
Ben 9 haftalığım uzun zamandır eşim bana kokuyor sürekli uzak duruyorum ondan
Ne zaman düzelir ya çok üzülüyorum böyle kalırsa diye
Bulantılar tiksinmeler öğürmeler kusmamak için bin takla atlamalar hala devam maalesef keşke geçti diyebilseydim ama buradaki arkadaşlarımızın çoğunun 11. Haftada azaldı ben de bekliyorum belki haftaya ben de rahatlarım biraz da olsa
Koku hassasiyeti gelip gidiyor. Normalde eşim gelip öpmek elimi tutmak falan istiyordu kovalıyordum adamı kokuyorsun ne olur öte git diye
Dün de çaktırmadan gelip öptü aaa bir şey demedin dedi cidden fark etmedim dün mesela normalde arkamdan gizlice gelip öpmeye falan çalışınca on metre öteden kokusunu alıp gelmeeeee diye bağırıyordum
Bugün de öyle aşırı değil gibi ama yarın ne olur hiç bilmem yine adamı çuvala koyup atmak isteyebilirim yazık bize hüf

Onceden sinir oluyordum. Ama suan esimin hatrina susuyorum. O benim aileme asiri iyi cunku. Birde sinir olsam kendime olcam bosverdim
en iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…