2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
en iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.
Ayy sorma benimkide oyleymis Allah rahmet eylesin. Annem yogurda aseriyormus dusun

en iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.
Öyle babanne bende de var canım. Evlendikleri günden itibaren bundan 5-6 yıl öncesine kadar bizimle yaşıyordu bir de. Kızlarının eşleri vefat etti sonra onlar yanına aldı. Onlar bile anneme hak veriyor

Öyle babanne bende de var canım. Evlendikleri günden itibaren bundan 5-6 yıl öncesine kadar bizimle yaşıyordu bir de. Kızlarının eşleri vefat etti sonra onlar yanına aldı. Onlar bile anneme hak veriyor
Ayyy benimkilerin kızları da aynı (halalar)
Annem vefat etti 2 sene önce. Şimdi sanırsın hiç zarar ziyanları olmamış gibi bi iyi olmaya çalışmalar falan. Allaha yakın bana uzak olsunlar aman

Bayağı yakın çıkmış bizimkiler yaştan dolayı sanırım. Ben de sıkıntı olacağını düşünmüyorum ense kalınlığı falan ince dedi. Allah’ın takdiri artık. İnşallah sıkıntısız sağsalim doğarlar. Sonucunu bekliyorum ben de

Selamlar kızlar
Sürekli bakmamaya karar verdim ama bugün doktora gittik 12.+3 olmuşuz ense kalınlığı iyiymiş ikili tarama yaptırma dedi yaşım 35 olduğundan fetal dna yaptıracağız 10 gün sonrada cinsiyet öğreneceğiz inş :)
Allah isteyen herkese nasip etsin

O parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normal

Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsin
Teşekkür ederim benim de en ufak tedirginlikte eşim tepki veriyor kötü düşünme diye o yüzden sadece iyiyi düşünüyorum bu ara

Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Yemek falan konusunda sorar yapar çağırır ama bizimki de çok duyarsız. Hiç demezler bu kadın dinlenecek mi yatacak mı ya da her gün bizi çekmek istiyor mu diye. İnsanın bazen kendini bile gözü görmek istemiyorken onların bu denli zırvalıkları fazla geliyor. Herşey yiğidoların hatırına valla yoksa çekilecek dert değiller

Yaştan dolayı herkesten istiyorlar sanırım. Ücretleri de çok fazla ama yapacak birşey yok. Sonucu güzel olsun yeter

Paylaşırım tabi ki. Sağlıkla gelsinler inşallah

Evet vallahi sorma simdi cay iciyoruz gitselerde uyusam diyorum

Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Benim kayınvalidem de öyle ne yazık ki. Eşim annesinin huyunu biliyor çok şükür. Benim annem de tam tersi çok çalışkan insan. Onlar köyde yaşıyor. Yazın köye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim kayınvalidem gezdi tozdu ben evde yemek yapıp onu bekledim, gel şuraya gidelim bile demedi kimseyi tanımıyordum. Kayınpederim vefat etmiş bunun rahatlığı var sanırım kadında. Anneme gidince beni arardı ne zaman gelip alalım diye. Beni özlediğinden değilde amele lazım.

Evet hepsi oyle malesef. Susmak en guzeli. Allah bilsin demek lazim. Diger turlusu kendi huzurumuz kaçıyor baska birsey olmuyor

pazartesiden beri ağlamaktan çok kötü oldum arkadaşlar ,8 yaşındaki oğlum öpücük hastalığına yakalandı.şimdi hastanede yatıyor ,hastalık direk organları etkiliyormuş,bulaşıcıymış.karaciğer enzimlerini yükseltti.beni yanında bırakmadılar bebeğede geçer diyelütfen dua edin sağ salim sağlığına kavuşsun evine geri dönsün.bugün bebeğin kontrolü vardı.maşallah iyidi.ikili tarama testi verdik.boyun inceliği ve burun kemiği iyi dedi doktor.cinsiyeti tahminen kız gibi ama kesin değil kimseye söylemeyin daha dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.kan ilacı ve vitamin ilacı verdi.hamilenin duası kabul olur derler mehmet akifim inşallah sağlığına kavuşur

Bende öyle diye diye kızım 3 yaşına geldi zaman bir geçiyor ki inanamazsin
Yiğido mu yoksa Sivas'ı misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…