Ayy sorma benimkide oyleymis Allah rahmet eylesin. Annem yogurda aseriyormus dusunen iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.
Öyle babanne bende de var canım. Evlendikleri günden itibaren bundan 5-6 yıl öncesine kadar bizimle yaşıyordu bir de. Kızlarının eşleri vefat etti sonra onlar yanına aldı. Onlar bile anneme hak veriyoren iyisini yapıyosun canım kendi ve bebeğinin iyiliği için. Bazı insanlar geline tam gelin muamelesi yapıyo yine de Allah beterinden korusun. Ayıptır söylemesi Kimse benim babanem kadar kaynana olamaz.
Amin, ayy kıyamam yaaa. Biz yine iyiyiz eskiler çok çekmiş yaa. Aman üzüldüm şimdi anneciklerimizeAyy sorma benimkide oyleymis Allah rahmet eylesin. Annem yogurda aseriyormus dusun
Ayyy benimkilerin kızları da aynı (halalar)Öyle babanne bende de var canım. Evlendikleri günden itibaren bundan 5-6 yıl öncesine kadar bizimle yaşıyordu bir de. Kızlarının eşleri vefat etti sonra onlar yanına aldı. Onlar bile anneme hak veriyor
Bayağı yakın çıkmış bizimkiler yaştan dolayı sanırım. Ben de sıkıntı olacağını düşünmüyorum ense kalınlığı falan ince dedi. Allah’ın takdiri artık. İnşallah sıkıntısız sağsalim doğarlar. Sonucunu bekliyorum ben deBen de 37 yaşındayım yaş riski 1:136 çıktı. Totalde 1:690 benim. Senin diğerleriyle kombine baya iyi gibi. Fetal dna demiş olabilir kanla bakılıyor ben yaptırdım sonucunu bekliyoruz birşey çıkacağını sanmıyorum ama içimiz rahat etsin dedik
Evet cok cekmisler annem anlatir cok cekmis cidden. Ama yine olene kadar annem bakti bebekler gibi. Simdi hala cekenler var gerci halimize sukurAmin, ayy kıyamam yaaa. Biz yine iyiyiz eskiler çok çekmiş yaa. Aman üzüldüm şimdi anneciklerimize
Teşekkür ederim benim de en ufak tedirginlikte eşim tepki veriyor kötü düşünme diye o yüzden sadece iyiyi düşünüyorum bu araO parlaklık geçer büyük ihtimalle bu haftalar da çok normal
Ah canım gurbette kimse olmaması daha kötü afiyet olsun Allah kabul etsin
Yemek falan konusunda sorar yapar çağırır ama bizimki de çok duyarsız. Hiç demezler bu kadın dinlenecek mi yatacak mı ya da her gün bizi çekmek istiyor mu diye. İnsanın bazen kendini bile gözü görmek istemiyorken onların bu denli zırvalıkları fazla geliyor. Herşey yiğidoların hatırına valla yoksa çekilecek dert değillerBenim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Yaştan dolayı herkesten istiyorlar sanırım. Ücretleri de çok fazla ama yapacak birşey yok. Sonucu güzel olsun yeterSelamlar kızlar
Sürekli bakmamaya karar verdim ama bugün doktora gittik 12.+3 olmuşuz ense kalınlığı iyiymiş ikili tarama yaptırma dedi yaşım 35 olduğundan fetal dna yaptıracağız 10 gün sonrada cinsiyet öğreneceğiz inş :)
Allah isteyen herkese nasip etsin
Paylaşırım tabi ki. Sağlıkla gelsinler inşallahBayağı yakın çıkmış bizimkiler yaştan dolayı sanırım. Ben de sıkıntı olacağını düşünmüyorum ense kalınlığı falan ince dedi. Allah’ın takdiri artık. İnşallah sıkıntısız sağsalim doğarlar. Sonucunu bekliyorum ben de
Evet vallahi sorma simdi cay iciyoruz gitselerde uyusam diyorumYemek falan konusunda sorar yapar çağırır ama bizimki de çok duyarsız. Hiç demezler bu kadın dinlenecek mi yatacak mı ya da her gün bizi çekmek istiyor mu diye. İnsanın bazen kendini bile gözü görmek istemiyorken onların bu denli zırvalıkları fazla geliyor. Herşey yiğidoların hatırına valla yoksa çekilecek dert değiller
Afiyet olsun canım bol bol esne belki anlarlarEvet vallahi sorma simdi cay iciyoruz gitselerde uyusam diyorum
Yok ya nerdeeeAfiyet olsun canım bol bol esne belki anlarlar
Benim kayınvalidem de öyle ne yazık ki. Eşim annesinin huyunu biliyor çok şükür. Benim annem de tam tersi çok çalışkan insan. Onlar köyde yaşıyor. Yazın köye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim kayınvalidem gezdi tozdu ben evde yemek yapıp onu bekledim, gel şuraya gidelim bile demedi kimseyi tanımıyordum. Kayınpederim vefat etmiş bunun rahatlığı var sanırım kadında. Anneme gidince beni arardı ne zaman gelip alalım diye. Beni özlediğinden değilde amele lazım.Benim kv cok gamsiz. Oturur bisey yapipta getirmez. Esim gelmis evi toparlamis iste. Bisy desem kendi ailemle kiyaslayacak ama benim annem yemek yapip getirir fark o. O yuzden kendimi uzmemek icin susuyorum
Benimde 12 nisanda devlette var. Nasıl yapılıyor ne oluyor bilmiyorumMerhaba arkadaşlar haftaya çarşamba 2 li testimiz var cinsiyet belli olur mu acaba
Evet hepsi oyle malesef. Susmak en guzeli. Allah bilsin demek lazim. Diger turlusu kendi huzurumuz kaçıyor baska birsey olmuyorBenim kayınvalidem de öyle ne yazık ki. Eşim annesinin huyunu biliyor çok şükür. Benim annem de tam tersi çok çalışkan insan. Onlar köyde yaşıyor. Yazın köye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim kayınvalidem gezdi tozdu ben evde yemek yapıp onu bekledim, gel şuraya gidelim bile demedi kimseyi tanımıyordum. Kayınpederim vefat etmiş bunun rahatlığı var sanırım kadında. Anneme gidince beni arardı ne zaman gelip alalım diye. Beni özlediğinden değilde amele lazım.
Bende öyle diye diye kızım 3 yaşına geldi zaman bir geçiyor ki inanamazsinBenim de Ekim sonu görüyor doğum sata göre kuzum ama erken gelmeye karar verirse ya da belki planlı sezaryen olursa gelişim durumuna göre erken gelebilir
Annem de benim gibi hamileliklerinde hep aşırı zayıfmış hamileyken de çok kilo almamış bebekler bir anda ağırlaşıp aşağı düşüyordu erken doğurdum o yüzden sizi sen de muhtemelen öyle olacaksın. 10-15 gün erken doğurursun kesin diyoröyle olursa tam ekim ortası olacak bakalım kısmet hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar da bi
Ayyy o günler gelecek mi yaaşu an bana zaman hiiiiiiç geçmiyor yerimde sayıyor gibiyim
Yiğido mu yoksa Sivas'ı misin senYemek falan konusunda sorar yapar çağırır ama bizimki de çok duyarsız. Hiç demezler bu kadın dinlenecek mi yatacak mı ya da her gün bizi çekmek istiyor mu diye. İnsanın bazen kendini bile gözü görmek istemiyorken onların bu denli zırvalıkları fazla geliyor. Herşey yiğidoların hatırına valla yoksa çekilecek dert değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?