2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çocuklarla daha zor oluyordur. Ben evde tekim uyurken stres yapmıyorum o yüzden yine de 2 kiloya yakın almışım. Akşamları çok yiyorum
İlk çocukta gece gündüz uyurdum ama bulantidan ayağa kalktım mi direk kusardim o kadar kötüydüm çok şükür bunda öyle değilim ac olmazsam midem bulanmaz ama aciktigim zmn baya kötü oluyor yemek yer yemez direk uyuyorum bn korkudan kiloma bakamiyorum almışım baya göbisim çıkmış malesefff

Bnde su içemiyorum malesef buz gibi su anca icebilirim bu sefer usuttum boğaz ağrısı felan çektim çok kötü 1 litre bile su içmiyorum belki
Bende bulantidan icemiyodum ama icmemiz gerek canim bunun icin bi efor vermemiz gerek

Cunku su bebek icin cok onemli.

Ayy bide 2 çocuk var bnde daha kötü oluyor 2 çocuğum var ikisindede böyle şeyler yaşamadım
Aynisini bende diyorum
2 hamileligimde prenses gibiydi bunda kulkedisi
Ama doktorun tavsiyelerini dinlicem bu durum cok yorucu cunku

Kizlar napiyosunuz kayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Kuzum Allah sana sabır versin anlayışsız kv çok zor valla.
Aslında aklı olan oğlunun mutluluğunu isteyen insan gelinine kızı gibi davranır.
Benim kp vefat etmiş yıllar önce kv çok iyidir oğullarını çok sever ama hiç karışmaz kavgda da tartışma da beni tutar hatta şimdi depremden dolayı bizimle yaşıyor evi baya hasarlı oturulmaz ben gebeliğime denk geldi diye şükrediyorum bazen çünkü sağolsun işten gelirim yemeğimi yapar temizlik desen öyle köpeğimiz var onu yürütür akşam yemek yeriz bana halsizlik çöker uzanırım o hiç kızım kalk yardım et demez toplar kendi annem benden daha çok bekler valla
Biz 3 ay onun evinde beraber yaşadık kv ile eşim yanımızda yoktu o zaman iyice alıştık birimize iyi anlaşıyoruz şükür
Geçenlerde keşke gelmeseydim önceden birbirinize daha yakındınız dedi ama gebelikten kaynaklı bende halsizlik çok oluyor akşamları yığılıp kalıyorum eşim de ders çalışıyor genelde 1-2 bir şeyler yapabiliyoruz o da buna üzülmüş baya kıyamam
Tek sıkıntımız cinsellik o da ev küçük o yüzden çekiniyoruz uyusun veya dışarda olsun diye zaman kolluyoruz
Ama kv ve kp anlayışızsız ise eşin için bile olsa bu kadar çekme bence tavrını koy anlasınlar sen gebesin yorgunsun gelip yemek beklemek nedir yani sana tavsiyem eşin ile konuş habersiz gelmesinler mesela sen iyiyken hazırlık yap çağır yoksa çocuk olur hiç baş edemezsin şimdi bekleyen o zaman da bekler çünkü.

Benim nipt testim 3 günde çıktı. Arkadaşım başka bi yere yaptırdı onunki 10 günde çıktı. Bana fiyatlarla ilgili şunu söylemişlerdi biz koç memorial vs gibi hastanelerle çalışıyoruz onlara verdiğimiz fiyat 8500 ama sizin hastane ve dr unuz için 7000 lira anlaşmamız var. Eskiden kapsama gçre fiyatlar değişiyormuş ama artık en kapsamlısı yapılıyormuş sadece.

Korkutmak istemem ama 12.hafta dolarken 3 gün bulandı midem annemde dedi ki haftalar dolunca oluyor farket cidden benim öyle oluyor

Ben dün nipt plus adlı firmaya yaptırdım 10 12 iş günü dedi üstelik.. Erken çıkması şaşırttı beni açıkçası.. sizin hangi firmaydi

Benimde oyle. Bizden alip kucuge veruliyorlar genelde

Kuzum oyle ki onlara gidincede beb hazirliyorum. Ve evlat kayiriyorlar. Kucugu istanbulda yasiyir ona surekli para gonderip bize gelince borcumuz cok diyip esimden istiyor kp. Artik yoruldum bende. Gerci esimde anladi gitmek istemiyor hic onlara bende arada olunca idare etmeye calisiyorum.

Aynisini bende diyorum
2 hamileligimde prenses gibiydi bunda kulkedisi
Ama doktorun tavsiyelerini dinlicem bu durum cok yorucu cunku
Ben aslında ilk kızımda çok fazla çektim öyle böyle değil 3 ayda 10 kilo vermiştim bulantidan ama insan tek olunca sorun olmuyor geçiyor bı şekilde ee şuan 2 tane var ne temizlik ne yemek herşey o kadar zor geliyor ki yapamıyorum

Selam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsini
Ben Eskişehirliyim eşim Antakyalı ama iş için Tokatta yaşıyoruz
Ya hemşehri çıktık, ben de Eskişehirliyim, eşim Ispartalı. Biz de Antalya'da yaşıyoruz. Bu gurbet biter mi , siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Bazen diyorum acaba Eskişehir'de annemin yanında mı doğursam, onun gidip gelmesi zor oluyor.
Eşine ve sana da çok geçmiş olsun Antakya da çok güzel memleket.

Sabahları eğilip kalkarken 1 aydır ciddi fenalaşma hissi yaşıyorum gözlerim kararıyor eğer açsam. Şimdi seçimde görev almamak için rapor almaya geldim. Hamile olanlar dilekçe versin dediler belgesiyle. Daha yeni girmiştim ultrasona. Doktorum uzakta diye yakındaki hastaneye geleyim dedim şimdi yine ultrasona sokacak mecbur. Umarım zararı yoktur sık sık girmenin.
Size de oluyor mu ya 3ten sonra iptal oluyorum resmen. Gözlerimi açık tutmak için türk kahvesi içiyorum bi fincan ama ruhum uyumaya devam ediyor. Bu nedir böyle oğlumla da hiç oynayamıyorum ilgilenemiyorum doğru dürüst. Bu ağırlık hissi bi geçse gitse.

Eşin anlayıp seni destekliyorsa çok iyi diğer türlü çekilmez zaten inşallah en kısa zamanda evlatlarına düzgün eşit davranırlar.

Canım hemşehrim biz depremden önce kv yanına Antakya düşünüyorduk o bebeğe bakmaya daha müsait diye şimdi Eskişehir olursa orası olmazsa Eskişehire yakın iller düşünüyoruz bakalım Allah nasip ederse Bende doğumum tayin olursa tam tayin zamanına geliyor o yüzden Eskişehir'de annemin yanında doğurmayı düşünüyorum Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…