- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Çocuklarla daha zor oluyordur. Ben evde tekim uyurken stres yapmıyorum o yüzdenAyy bide 2 çocuk var bnde daha kötü oluyor 2 çocuğum var ikisindede böyle şeyler yaşamadım
İlk çocukta gece gündüz uyurdum ama bulantidan ayağa kalktım mi direk kusardim o kadar kötüydüm çok şükür bunda öyle değilim ac olmazsam midem bulanmaz ama aciktigim zmn baya kötü oluyor yemek yer yemez direk uyuyorumÇocuklarla daha zor oluyordur. Ben evde tekim uyurken stres yapmıyorum o yüzdenyine de 2 kiloya yakın almışım. Akşamları çok yiyorum
Bende bulantidan icemiyodum ama icmemiz gerek canim bunun icin bi efor vermemiz gerekBnde su içemiyorum malesef buz gibi su anca icebilirim bu sefer usuttum boğaz ağrısı felan çektim çok kötü 1 litre bile su içmiyorum belki
Aynisini bende diyorumAyy bide 2 çocuk var bnde daha kötü oluyor 2 çocuğum var ikisindede böyle şeyler yaşamadım
Tokat merkez güzel de biz ilçesindeyiz pek bir şey bulamıyoruz yapacakEşimde tokatlı
Kuzum Allah sana sabır versin anlayışsız kv çok zor valla.Kizlar napiyosunuzkayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Eskişehir güzel yerSelam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsini
Ben Eskişehirliyim eşim Antakyalı ama iş için Tokatta yaşıyoruz
Hemşehrim sarılalım bende Sivas
Korkutmak istemem ama 12.hafta dolarken 3 gün bulandı midem annemde dedi ki haftalar dolunca oluyor farket cidden benim öyle oluyorBulantılar tiksinmeler öğürmeler kusmamak için bin takla atlamalar hala devam maalesefkeşke geçti diyebilseydim ama buradaki arkadaşlarımızın çoğunun 11. Haftada azaldı ben de bekliyorum belki haftaya ben de rahatlarım biraz da olsa
Koku hassasiyeti gelip gidiyor. Normalde eşim gelip öpmek elimi tutmak falan istiyordu kovalıyordum adamı kokuyorsun ne olur öte git diye
Dün de çaktırmadan gelip öptü aaa bir şey demedin dedi cidden fark etmedim dün mesela normalde arkamdan gizlice gelip öpmeye falan çalışınca on metre öteden kokusunu alıp gelmeeeee diye bağırıyordum
Bugün de öyle aşırı değil gibi ama yarın ne olur hiç bilmem yine adamı çuvala koyup atmak isteyebilirimyazık bize hüf
Ben dün nipt plus adlı firmaya yaptırdım 10 12 iş günü dedi üstelik.. Erken çıkması şaşırttı beni açıkçası.. sizin hangi firmaydiBenim nipt testim 3 günde çıktı. Arkadaşım başka bi yere yaptırdı onunki 10 günde çıktı. Bana fiyatlarla ilgili şunu söylemişlerdi biz koç memorial vs gibi hastanelerle çalışıyoruz onlara verdiğimiz fiyat 8500 ama sizin hastane ve dr unuz için 7000 lira anlaşmamız var. Eskiden kapsama gçre fiyatlar değişiyormuş ama artık en kapsamlısı yapılıyormuş sadece.
Benimde oyle. Bizden alip kucuge veruliyorlar geneldeBen yüzüne karşı çok bir şey demiyorum ama evlatları arasında da ayrımcılık çok yapıyor milleti birbirine düşürüyor o huyunu hiç sevmiyorum. Kalabalık bir yere gelin gitmek gerçekten zulüm.
Kuzum oyle ki onlara gidincede beb hazirliyorum. Ve evlat kayiriyorlar. Kucugu istanbulda yasiyir ona surekli para gonderip bize gelince borcumuz cok diyip esimden istiyor kp. Artik yoruldum bende. Gerci esimde anladi gitmek istemiyor hic onlara bende arada olunca idare etmeye calisiyorum.Kuzum Allah sana sabır versin anlayışsız kv çok zor valla.
Aslında aklı olan oğlunun mutluluğunu isteyen insan gelinine kızı gibi davranır.
Benim kp vefat etmiş yıllar önce kv çok iyidir oğullarını çok sever ama hiç karışmaz kavgda da tartışma da beni tutar hattaşimdi depremden dolayı bizimle yaşıyor evi baya hasarlı oturulmaz ben gebeliğime denk geldi diye şükrediyorum bazen çünkü sağolsun işten gelirim yemeğimi yapar temizlik desen öyle köpeğimiz var onu yürütür akşam yemek yeriz bana halsizlik çöker uzanırım o hiç kızım kalk yardım et demez toplar kendi annem benden daha çok bekler valla
Biz 3 ay onun evinde beraber yaşadık kv ile eşim yanımızda yoktu o zaman iyice alıştık birimize iyi anlaşıyoruz şükür
Geçenlerde keşke gelmeseydim önceden birbirinize daha yakındınız dedi ama gebelikten kaynaklı bende halsizlik çok oluyor akşamları yığılıp kalıyorum eşim de ders çalışıyor genelde 1-2 bir şeyler yapabiliyoruz o da buna üzülmüş baya kıyamam
Tek sıkıntımız cinsellik o da ev küçük o yüzden çekiniyoruz uyusun veya dışarda olsun diye zaman kolluyoruz
Ama kv ve kp anlayışızsız ise eşin için bile olsa bu kadar çekme bence tavrını koy anlasınlar sen gebesin yorgunsun gelip yemek beklemek nedir yani sana tavsiyem eşin ile konuş habersiz gelmesinler mesela sen iyiyken hazırlık yap çağır yoksa çocuk olur hiç baş edemezsin şimdi bekleyen o zaman da bekler çünkü.
Ben aslında ilk kızımda çok fazla çektim öyle böyle değil 3 ayda 10 kilo vermiştim bulantidan ama insan tek olunca sorun olmuyor geçiyor bı şekilde ee şuan 2 tane var ne temizlik ne yemek herşey o kadar zor geliyor ki yapamıyorumAynisini bende diyorum
2 hamileligimde prenses gibiydi bunda kulkedisi
Ama doktorun tavsiyelerini dinlicem bu durum cok yorucu cunku
Ya hemşehri çıktık, ben de Eskişehirliyim, eşim Ispartalı. Biz de Antalya'da yaşıyoruz. Bu gurbet biter miSelam kızlar her şey birikmiş okuyamadım hepsini
Ben Eskişehirliyim eşim Antakyalı ama iş için Tokatta yaşıyoruz
GenoksBen dün nipt plus adlı firmaya yaptırdım 10 12 iş günü dedi üstelik.. Erken çıkması şaşırttı beni açıkçası.. sizin hangi firmaydi
Teşekkürler canım çekirdek aileden olmadı ama dostlarımızdan kayıplarımız varEskişehir güzel yereşin ve sanada tekrar geçmiş olsun canım inşallah kayıpları olmamıştır.
Eşin anlayıp seni destekliyorsa çok iyi diğer türlü çekilmez zaten inşallah en kısa zamanda evlatlarına düzgün eşit davranırlar.Kuzum oyle ki onlara gidincede beb hazirliyorum. Ve evlat kayiriyorlar. Kucugu istanbulda yasiyir ona surekli para gonderip bize gelince borcumuz cok diyip esimden istiyor kp. Artik yoruldum bende. Gerci esimde anladi gitmek istemiyor hic onlara bende arada olunca idare etmeye calisiyorum.
Canım hemşehrimYa hemşehri çıktık, ben de Eskişehirliyim, eşim Ispartalı. Biz de Antalya'da yaşıyoruz. Bu gurbet biter mi, siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Bazen diyorum acaba Eskişehir'de annemin yanında mı doğursam, onun gidip gelmesi zor oluyor.
Eşine ve sana da çok geçmiş olsun Antakya da çok güzel memleket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?