Benimki telefon kullanmaz oyuzden o skntimiz yokBenimkide arama rehberimde ne zaman aramistir belli degil
Aciklama icin tesekkur ederim canimAnne rh negatif bebek rh pozitif olduğunda ortaya çıkıyor ama bu saptandığında değişim yapılıyor ilk çocukta önlem alınmazsa ikinci ve diğer çocuklarda sakat ve ölü doğum riski artıyor kuzum kısacası düzelen bir durum
Turkiyeye git gelde Yunanistan uzeri geciyoruz. Durup mola veririz biseler aliriz insanlari cok iyiler kibarlarEvet güzeldir ama en önemlisi çok rahatben burada yaşayan Türk Azinliktanim duymuşsunuzdur mutlaka...evet benimde en büyük endişem ilerledikçe ne olucak heralde ona göre bişeyler yapılır masaj esneme vs..
Cok uzerime dusulmesini bende sevmem yaYa ben herhalde daha önceden nişanda nikahta falan bazı hareketlerine, kendini aşırı ön plana çıkarmasına falan çok kurulduğum için baştan takmış da olabilirim. Herkes abartıyosun dediğine göre bi bildiğiniz var herhaldeDüşüklerimde de çok canımı sıkmıştı, düşük yaptıktan sonra iki günde bir arayıp adetin gecikti mi ne zaman hamile kalacaksın diye soruyodu.
Herkesi beklerim mm mutlaka gelinnnTurkiyeye git gelde Yunanistan uzeri geciyoruz. Durup mola veririz biseler aliriz insanlari cok iyiler kibarlar
Ya bi de ne kadar mahrem bi konu yani adetin gecikti mi diye sormak nedir bi insana? Bana çok ayıp geliyor. Ufak bi akrabamızın çocuğu var bizde vakit geçirmeyi çok sever, arada gelir playstation falan oynarız. Bana diyo ki siz bu çocuktan fırsat bulup ne zaman çocuk yapacaksınız almayın eve. Lafa bak aklımı kaçırcam.Cok uzerime dusulmesini bende sevmem ya
Tamam arada sorulmasi goz cikarmaz ama surekli surekli acayip sinir olurum
Yaaaaa evet biliyorum GumulcineyiHerkesi beklerim mm mutlaka gelinnnbenim yaşadığım şehrin ismi Gümülcine (Komotini) İpsala sınır kapısına 90km ayy ne güzel olur gelirseniz bir kahvemi içerseniz
Cok acik sozlu kaynanaYa bi de ne kadar mahrem bi konu yani adetin gecikti mi diye sormak nedir bi insana? Bana çok ayıp geliyor. Ufak bi akrabamızın çocuğu var bizde vakit geçirmeyi çok sever, arada gelir playstation falan oynarız. Bana diyo ki siz bu çocuktan fırsat bulup ne zaman çocuk yapacaksınız almayın eve. Lafa bak aklımı kaçırcam.
Evet Türk konsolosluğu Gumulcinede ama İskeçe ve Dedeagac sehirlerinde ve köylerinde de Türk azınlık çok var nüfus 150.000 diyebiliriz..beklerim her zaman herkesi çok mutlu olurum gelirseniz ben zaten merkezdeyim çalıştığım yerde merkezdeYaaaaa evet biliyorum Gumulcineyi
Sanirim cok turk var orda demi
Biz oradan bi ekmek almistik onun tadini bidaha hic bi ekmekde alamadim
Ben yaptırıyorum kendi ağsam var kuaförümdeKızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ağda yapsak sakıncalı mı?
Ayyy cok guzelEvet Türk konsolosluğu Gumulcinede ama İskeçe ve Dedeagac sehirlerinde ve köylerinde de Türk azınlık çok var nüfus 150.000 diyebiliriz..beklerim her zaman herkesi çok mutlu olurum gelirseniz ben zaten merkezdeyim çalıştığım yerde merkezde
Benim de erkek bugün gösterdiKızlaaarr oğlum oluyorPapatyamaviss canım sen kız demiştin :)
Canim gozun aydin saglikla gelsin insallah
Amin canımCanim gozun aydin saglikla gelsin insallah
Olur bazen boyle yanilmalar
Oyyy tospik suratını yerimYaaaa yerimbizimde var ama daha çok minik bir dakika durmuyor
Evet olabilir çok güzel bişey ya. Kediler cindir diye boşuna da demiyorlarKedilerin hissettiğini duymuştum ya da okumuştum. Önceki kaybettiğim gebelikte arkadaşa gitmiştik onun kedisi de gelip karnıma yatmıştı
Ahh hadi gözünüz aydınKızlaaarr oğlum oluyorPapatyamaviss canım sen kız demiştin :)
Usgde ense ve burun kemiğine bakıyor birde kan veriyorsun o kadar. Aç tok farketmiyor tok gidersen bebişin daha hareketli olurKızlar selam Salı günü Antalya ya gidiyoruz miniğimle inşallah taramaya orda gidicem nasipse diğer rutin tahlilleride orda yaptırayım taramaya giren hamişlerim nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim mide başka neler yapılıyor nasipse 12. Haftada yaptırcam şuan 11+3 deyiz teyzeler
Canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaarr oğlum oluyorPapatyamaviss canım sen kız demiştin :)
Hiç bilmiyorum kuzum ama bunu takibini yap çünkü baba da pozitif olmali evlenirken rutin kan tahlillerinde bakılıyor aslında ama bilemedimAciklama icin tesekkur ederim canim
Burda neden boyle bise yok acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?