2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aciklama icin tesekkur ederim canim
Burda neden boyle bise yok acaba

Evet güzeldir ama en önemlisi çok rahat ben burada yaşayan Türk Azinliktanim duymuşsunuzdur mutlaka...evet benimde en büyük endişem ilerledikçe ne olucak heralde ona göre bişeyler yapılır masaj esneme vs..
Turkiyeye git gelde Yunanistan uzeri geciyoruz. Durup mola veririz biseler aliriz insanlari cok iyiler kibarlar

Cok uzerime dusulmesini bende sevmem ya
Tamam arada sorulmasi goz cikarmaz ama surekli surekli acayip sinir olurum

Cok uzerime dusulmesini bende sevmem ya
Tamam arada sorulmasi goz cikarmaz ama surekli surekli acayip sinir olurum
Ya bi de ne kadar mahrem bi konu yani adetin gecikti mi diye sormak nedir bi insana? Bana çok ayıp geliyor. Ufak bi akrabamızın çocuğu var bizde vakit geçirmeyi çok sever, arada gelir playstation falan oynarız. Bana diyo ki siz bu çocuktan fırsat bulup ne zaman çocuk yapacaksınız almayın eve. Lafa bak aklımı kaçırcam.

Herkesi beklerim mm mutlaka gelinnn benim yaşadığım şehrin ismi Gümülcine (Komotini) İpsala sınır kapısına 90km ayy ne güzel olur gelirseniz bir kahvemi içerseniz
Yaaaaa evet biliyorum Gumulcineyi
Sanirim cok turk var orda demi
Biz oradan bi ekmek almistik onun tadini bidaha hic bi ekmekde alamadim

Cok acik sozlu kaynana

Yaaaaa evet biliyorum Gumulcineyi
Sanirim cok turk var orda demi
Biz oradan bi ekmek almistik onun tadini bidaha hic bi ekmekde alamadim
Evet Türk konsolosluğu Gumulcinede ama İskeçe ve Dedeagac sehirlerinde ve köylerinde de Türk azınlık çok var nüfus 150.000 diyebiliriz..beklerim her zaman herkesi çok mutlu olurum gelirseniz ben zaten merkezdeyim çalıştığım yerde merkezde

Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ağda yapsak sakıncalı mı?

Kızlar selam Salı günü Antalya ya gidiyoruz miniğimle inşallah taramaya orda gidicem nasipse diğer rutin tahlilleride orda yaptırayım taramaya giren hamişlerim nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim mide başka neler yapılıyor nasipse 12. Haftada yaptırcam şuan 11+3 deyiz teyzeler

Ayyy cok guzel
Tesekkur ederim canim davetin icin
Bi yil Yunanistan istiyoruz bakalim kismet

Yaaaa yerim bizimde var ama daha çok minik bir dakika durmuyor
Oyyy tospik suratını yerim bebekken çok yaramaz oluyorlar 1 yaşa girince uslanır biraz. Benimki perdelere tırmanıyordu oyun etmişti kendine çok şükür bıraktı
Kedilerin hissettiğini duymuştum ya da okumuştum. Önceki kaybettiğim gebelikte arkadaşa gitmiştik onun kedisi de gelip karnıma yatmıştı
Evet olabilir çok güzel bişey ya. Kediler cindir diye boşuna da demiyorlar
Kızlaaarr oğlum oluyor Papatyamaviss canım sen kız demiştin :)
Ahh hadi gözünüz aydın
Usgde ense ve burun kemiğine bakıyor birde kan veriyorsun o kadar. Aç tok farketmiyor tok gidersen bebişin daha hareketli olur

Papatyamaviss aşkım sen nasıl oldun, şuan işe gitmiyorsun galiba. Son durumlar nedir

Kızlar merhaba. 12. Haftamın içerisindeyim. Daha önce iki kez düşüğüm oldu. Pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı kullanıyorum. Belirtilerim ortadan kalktı. İştahsızlık, bulantı, göğüslerden hassasiyet gibi. Normal mi bu durum? Çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…