Turkiyede yapiliyo , bende benim yasadigim yerde neden yapilmiyo merak ettimHiç bilmiyorum kuzum ama bunu takibini yap çünkü baba da pozitif olmali evlenirken rutin kan tahlillerinde bakılıyor aslında ama bilemedim
Amanın utandım zaten alaylıyım ben yıaa
Amanın utandım zaten alaylıyım ben yıaahayırlı olsun askom
Pzrtesı arabulucu avukat ve avukatım gıdıcek gorusmeye kuzum bakalım sonuc ne olcakOyyy tospik suratını yerimbebekken çok yaramaz oluyorlar 1 yaşa girince uslanır biraz. Benimki perdelere tırmanıyordu oyun etmişti kendine çok şükür bıraktı
Evet olabilir çok güzel bişey ya. Kediler cindir diye boşuna da demiyorlar
Ahh hadi gözünüz aydın
Usgde ense ve burun kemiğine bakıyor birde kan veriyorsun o kadar. Aç tok farketmiyor tok gidersen bebişin daha hareketli olur
Papatyamaviss aşkım sen nasıl oldun, şuan işe gitmiyorsun galiba. Son durumlar nedir
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım. Bizi de haberdar edersin gelişmelerden. Lekelenme devam etti mi o gece yine oldu demiştinPzrtesı arabulucu avukat ve avukatım gıdıcek gorusmeye kuzum bakalım sonuc ne olcak
Hmm genelde ilk torunda yani oğlundan ilk olursada yapıyolar bence şuan bizimkilerin umrunda değilAy yok ilk torunu da değil aslında bir tane daha var
Bana erkek demişti bugün şok yaşadık dokturum bir hafta öncesine kadar %95 erkek diyip pipi fotosu verdiği bebişim kız olma ihtimali varmış ben şokAmanın utandım zaten alaylıyım ben yıaahayırlı olsun askom
Kesinlikle hormonlar ben hiç takmam normalde kimseyi çok umursamam ama durum böyle.bir de 32 yaşındayım ben küçük değilim biri bana akıl değil tavsiye versin isterimYa biliyor musun artık herkese gıcık oluyorum herkesin her şeyi batıyor eskiden böyle değildim ama hormonlar bozdu beni
Merhaba bende 12+2deyim bende de bulantı geçen hafta kesildi,Gogusler normal,iştah çok fazla...sanırım normal sayılıyorKızlar merhaba. 12. Haftamın içerisindeyim. Daha önce iki kez düşüğüm oldu. Pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı kullanıyorum. Belirtilerim ortadan kalktı. İştahsızlık, bulantı, göğüslerden hassasiyet gibi. Normal mi bu durum? Çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.
Dun ve bugunde devam edıyor malesefHadi hakkında hayırlısı olsun canım. Bizi de haberdar edersin gelişmelerden. Lekelenme devam etti mi o gece yine oldu demiştin
Evet enfeksiyon arkadaşım geçenlerde toz içtim ya bugün yine yanmam var nioli yağ aldım birde ev yapımı sirke içeceğim zor.olacak amaebru_can_ebru enfeksiyon bizim başımıza dert olacak sanırım yine enfeksiyon var benim de. Seninde tekrarlıyordu dimi? Habire takip edeceğiz
Ay sanki kız gibi burda da bilemedim kaç haftalık tahminler yaptığındaBana erkek demişti bugün şok yaşadık dokturum bir hafta öncesine kadar %95 erkek diyip pipi fotosu verdiği bebişim kız olma ihtimali varmış ben şoköncelikle sağlıklı olsun ama hep erkek diyip böyle olması ve hazırlık yapmam ne demeli kesin değil kız olduğuda bacak kapatmıştı eminde değildi doktor kafam karışık buda ultrason fotomuz
Geçmiş olsun canım doktora gidebildin miDun ve bugunde devam edıyor malesef
Hangı ara hazırlığa basladın yaaaBana erkek demişti bugün şok yaşadık dokturum bir hafta öncesine kadar %95 erkek diyip pipi fotosu verdiği bebişim kız olma ihtimali varmış ben şoköncelikle sağlıklı olsun ama hep erkek diyip böyle olması ve hazırlık yapmam ne demeli kesin değil kız olduğuda bacak kapatmıştı eminde değildi doktor kafam karışık buda ultrason fotomuz
Bende bulayım bari bi ev yapımı sirke ya zorla da olsa içeyimEvet enfeksiyon arkadaşım geçenlerde toz içtim ya bugün yine yanmam var nioli yağ aldım birde ev yapımı sirke içeceğim zor.olacak ama
Doktora kavganın oldugu gun gıttım o gunde hersey yolundaydı tekrar gıtmedım fıtılı atıp dınlenıyorum tepkı verıyor demekkı vucut bılemedim arıfe gunu var randevumGeçmiş olsun canım doktora gidebildin mi
Maşallah minnoşuma bana da kız gibi geldi ama çok tatlı minnosun eğer artarsa pruloton iğne yapar ondan dedim canım stresten oldu hep yoksa gayet iyisinizDoktora kavganın oldugu gun gıttım o gunde hersey yolundaydı tekrar gıtmedım fıtılı atıp dınlenıyorum tepkı verıyor demekkı vucut bılemedim arıfe gunu var randevum
Sen bir ebe olarak benım renklı fotıde ne görüyorsun soylesene
İnşallah geçer bir an önce. Progestan vermişmiydi doktora danıştın mı tekrarDun ve bugunde devam edıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?