2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya evet insanın ısınması gerekiyor biraz doktora kaç ay görüşeceğiz sonuçta. Ama prof deyince de insan bi duruyor, bi aksilik olma durumunda falan allah korusun daha dikkatli olur gibi geliyor. Ben de daha seçemedim doktor, geçen medstar koray beye gittim ikiliyi ister burda ister devlette yaptır Whatsappdan bana at raporu dedi haftaya gel cinsiyete bakalım dedi. Sen hangi hastaneye gittin?

Maşallah minnoşuma bana da kız gibi geldi ama çok tatlı minnosun eğer artarsa pruloton iğne yapar ondan dedim canım stresten oldu hep yoksa gayet iyisiniz
Prulotonu ıkı hafta once yaptılar kuzum cok sık yapılan bır iğne mi bilmiyorum tabi ama kesınlıkle stres kuzum cok ağladım onun yuzunden oldu bence Arıfe gununu ıple cekıyorum sımdı

Hep korktuğum şeydi kız denilip erkek olmasi erkek diyip kız olmasi başıma geldi sonunda erkekte pek yanılma olmaz derler ama bilemiyorum bende hep kesin dedikleri için başlamıştım
Kucuk haftalar ya kuzum yınede en azında 16 gıbı haftaları beklemek ıyı olur gıbı Bazen cıkıntı cok oluyormus kızlarda karısabılıyormus degısım surelerı varsa degıstırırsın kuzum basında öğrendın en azından sağlıkla gelsın

Koray Beye giden arkadaşlarım oldu hep memnunlardı, güler yüzlü ve ilgiliymiş. Benim özel sigorta geçmiyor orada. Prof.Mehmet Karaca'ya gidiyorum MedicalPark'a. Bugün gittiğim de Asv'de Mehmet Öztürkmen. Bilgin var mı hiç? İkisi için de iyi şeyler duydum ben hiç kötü diyene denk gelmedim.

Yok maalesef ben de hiç doktor araştırmamıştım ama mizaç farkı olabilir doktorlarda ya o da biraz senin tercihine kalıyor sanırım. Bilemedim

Vajinal ultrason görünen neydi acaba doktorum da prof kesin kız demedi bakalım teşekkürler canım

Yok maalesef ben de hiç doktor araştırmamıştım ama mizaç farkı olabilir doktorlarda ya o da biraz senin tercihine kalıyor sanırım. Bilemedim
Medical biraz tuzlu ama Asv ücretleri iyi , Koray'da emin olamadıysan bi deneyebilirsin. Bugün sordum sgklıya 465 TL dediler. Medicaldeki prof olduğundan geçen sene 970 idi şimdi kaç bilemiyorum.

Hmm genelde ilk torunda yani oğlundan ilk olursada yapıyolar bence şuan bizimkilerin umrunda değil
Ay boşver ya mesafe en güzeli. Zaten hormonlarımız coşmuş takıcak yer arıyoruz millet ilgilense kabahat ilgilenmese kabahat he

Prulotonu ıkı hafta once yaptılar kuzum cok sık yapılan bır iğne mi bilmiyorum tabi ama kesınlıkle stres kuzum cok ağladım onun yuzunden oldu bence Arıfe gununu ıple cekıyorum sımdı
Yapılır canım lüzum olursa gün aşırı da olir sen takip et yine de bende memlekete gidince gideceğim hareketlenseler keşke daha rahat olurum sanki

Kızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya

Kızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya
Kız benim doktor bebeği uyandırmak için ultrason çubuğuyla pat pat vurdu kasığıma yine de uyanmadıysa bi şey olmamıştır sana da ağrı falan yoksa endişelenme
Medical biraz tuzlu ama Asv ücretleri iyi , Koray'da emin olamadıysan bi deneyebilirsin. Bugün sordum sgklıya 465 TL dediler. Medicaldeki prof olduğundan geçen sene 970 idi şimdi kaç bilemiyorum.

Ya medstar evimin köşesinde bana çok rahat geliyor Orası da 450, eşim sağlıkçı indirim de olacak heralde, şu an ona sinirliyim istemedim indirimini

Yapılır canım lüzum olursa gün aşırı da olir sen takip et yine de bende memlekete gidince gideceğim hareketlenseler keşke daha rahat olurum sanki
Aa gercekten mı aklımda olsun o zaman ay keske bı an once haraketlenseler gerçekten o zaman haraket ettikçe insan içi de rahat oluyor oğlumda 14 de hıssetmıstım net 15 te bakalım bunda net ne zaman hıssedıcem

Ne bileyim ya direk baskı uygulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…