13 haftalıkken 17 kadar hatta vajinal ultrason yaptı %95 erkek dedi bugünde emin değildi bacak kapatmıştıAy sanki kız gibi burda da bilemedim kaç haftalık tahminler yaptığında
Hep korktuğum şeydi kız denilip erkek olmasi erkek diyip kız olmasi başıma geldi sonunda erkekte pek yanılma olmaz derler ama bilemiyorumHangı ara hazırlığa basladın yaaadetaylıya kadar bekle derım hemen hemem herkes ıcın
Ya evet insanın ısınması gerekiyor biraz doktora kaç ay görüşeceğiz sonuçta. Ama prof deyince de insan bi duruyor, bi aksilik olma durumunda falan allah korusun daha dikkatli olur gibi geliyor. Ben de daha seçemedim doktor, geçen medstar koray beye gittim ikiliyi ister burda ister devlette yaptır Whatsappdan bana at raporu dedi haftaya gel cinsiyete bakalım dedi. Sen hangi hastaneye gittin?Ya kızlar ben çok kararsız kaldım doktor konusunda. Şu an profesöre gidiyorum, çok sakin ve rahat bi doktor. Ama ağzından cımbızla laf alıyorum. Ultrasonda bakıyor hiç bişi demiyor ben iyi mi diyorum ondan sonra açıklamaya başlıyor. Birkaç kişi tavsiye etti ondan gitmiştim devam ettim. Bugün sadece idrar tahlili vereyim diye eve daha yakın bi hastaneye gittim. Ultrasonu koydu direkt açıklamaya başladı. Kalbi dinledi gayet iyi dedi. Baş şekli, karın şekli, uyluk ölçüsü hepsine baktı. Şekil olarak çok güzel sağlıklı , iyi bakmışsın dedi. Yaklaşık olarak gram bilgisi verdi. Eski bütün tahlillerime baktı. O kadar içimi rahatlattı ki doktor değiştirsem mi kararsız kaldım ne yapsam bilemedim. Bu operatör dr diğeri profesör koskoca prof ondan zorla konuşuyor diyorum ama insan böyle rahatlamak da istiyor. Ne yapayım sizce?
Prulotonu ıkı hafta once yaptılar kuzum cok sık yapılan bır iğne mi bilmiyorum tabi ama kesınlıkle stres kuzum cok ağladım onun yuzunden oldu benceMaşallah minnoşuma bana da kız gibi geldi ama çok tatlı minnosun eğer artarsa pruloton iğne yapar ondan dedim canım stresten oldu hep yoksa gayet iyisiniz
Kucuk haftalar ya kuzum yınede en azında 16 gıbı haftaları beklemek ıyı olur gıbıHep korktuğum şeydi kız denilip erkek olmasi erkek diyip kız olmasi başıma geldi sonunda erkekte pek yanılma olmaz derler ama bilemiyorumbende hep kesin dedikleri için başlamıştım
Çarsamba gunu kullanmaya devam et dedi kuzum , amiinİnşallah geçer bir an önce. Progestan vermişmiydi doktora danıştın mı tekrar
Koray Beye giden arkadaşlarım oldu hep memnunlardı, güler yüzlü ve ilgiliymiş. Benim özel sigorta geçmiyor orada. Prof.Mehmet Karaca'ya gidiyorum MedicalPark'a. Bugün gittiğim de Asv'de Mehmet Öztürkmen. Bilgin var mı hiç? İkisi için de iyi şeyler duydum ben hiç kötü diyene denk gelmedim.Ya evet insanın ısınması gerekiyor biraz doktora kaç ay görüşeceğiz sonuçta. Ama prof deyince de insan bi duruyor, bi aksilik olma durumunda falan allah korusun daha dikkatli olur gibi geliyor. Ben de daha seçemedim doktor, geçen medstar koray beye gittim ikiliyi ister burda ister devlette yaptır Whatsappdan bana at raporu dedi haftaya gel cinsiyete bakalım dedi. Sen hangi hastaneye gittin?
Yok maalesefKoray Beye giden arkadaşlarım oldu hep memnunlardı, güler yüzlü ve ilgiliymiş. Benim özel sigorta geçmiyor orada. Prof.Mehmet Karaca'ya gidiyorum MedicalPark'a. Bugün gittiğim de Asv'de Mehmet Öztürkmen. Bilgin var mı hiç? İkisi için de iyi şeyler duydum ben hiç kötü diyene denk gelmedim.
Vajinal ultrason görünen neydi acaba doktorum da prof kesin kız demedi bakalımKucuk haftalar ya kuzum yınede en azında 16 gıbı haftaları beklemek ıyı olur gıbıBazen cıkıntı cok oluyormus kızlarda karısabılıyormus degısım surelerı varsa degıstırırsın kuzum basında öğrendın en azından sağlıkla gelsın
Medical biraz tuzlu ama Asv ücretleri iyi , Koray'da emin olamadıysan bi deneyebilirsin. Bugün sordum sgklıya 465 TL dediler. Medicaldeki prof olduğundan geçen sene 970 idi şimdi kaç bilemiyorum.Yok maalesefben de hiç doktor araştırmamıştım ama mizaç farkı olabilir doktorlarda ya o da biraz senin tercihine kalıyor sanırım. Bilemedim
Ay boşver ya mesafe en güzeli. Zaten hormonlarımız coşmuş takıcak yer arıyoruz millet ilgilense kabahat ilgilenmese kabahat heHmm genelde ilk torunda yani oğlundan ilk olursada yapıyolar bence şuan bizimkilerin umrunda değil
13 haftada neden alttan ultrason13 haftalıkken 17 kadar hatta vajinal ultrason yaptı %95 erkek dedi bugünde emin değildi bacak kapatmıştı
17 haftalık misiniz siz13 haftalıkken 17 kadar hatta vajinal ultrason yaptı %95 erkek dedi bugünde emin değildi bacak kapatmıştı
Yapılır canım lüzum olursa gün aşırı da olir sen takip et yine de bende memlekete gidince gideceğim hareketlenseler keşke daha rahat olurum sankiPrulotonu ıkı hafta once yaptılar kuzum cok sık yapılan bır iğne mi bilmiyorum tabi ama kesınlıkle stres kuzum cok ağladım onun yuzunden oldu benceArıfe gununu ıple cekıyorum sımdı
Kız benim doktor bebeği uyandırmak için ultrason çubuğuyla pat pat vurdu kasığımaKızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya
Medical biraz tuzlu ama Asv ücretleri iyi , Koray'da emin olamadıysan bi deneyebilirsin. Bugün sordum sgklıya 465 TL dediler. Medicaldeki prof olduğundan geçen sene 970 idi şimdi kaç bilemiyorum.
Sağlıkla gelsin kuzumVajinal ultrason görünen neydi acaba doktorum da prof kesin kız demedi bakalımteşekkürler canım
Aa gercekten mı aklımda olsun o zamanYapılır canım lüzum olursa gün aşırı da olir sen takip et yine de bende memlekete gidince gideceğim hareketlenseler keşke daha rahat olurum sanki
Ne bileyim ya direk baskı uygulandıKız benim doktor bebeği uyandırmak için ultrason çubuğuyla pat pat vurdu kasığımayine de uyanmadıysa bi şey olmamıştır sana da ağrı falan yoksa endişelenme
Ya medstar evimin köşesinde bana çok rahat geliyorOrası da 450, eşim sağlıkçı indirim de olacak heralde, şu an ona sinirliyim istemedim indirimini
Az mı geliyor çok muDun ve bugunde devam edıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?