Şanslısın valla benimki de uzaktan çok iyidir yaklaşınca şaşı oluyosunYok canım benim altın gibi pamuk gibi bir kayınvalidem var ben onun iyiliğini düşündüğüm için söylemiyorum aslında
Hiç bilmesini istemediğim tayfa elti tayfası keşke onlara doğurana kadar söylememe şansım olsahaha
Ben 15. Haftaya giriyorum daha çok var ama yine de sana göre erken girerim gibi. Tamam canım haberleşelim. Yakınız da galiba baya. Ataşehirfeyim benDoktorun yok diye başka doktorun bakmaması ne saçmalık ya kadın doğum acil servisi varsa hastanenin paşa paşa bakacaklar yuh cidden aklım mantığım almıyor hastane değil çoğu ticarethane maalesef gerçekten neyse ki geçmiş gitmiş canım
Hadi ya rapor vermemesi kötüymüş o zaman ve o da saçma insanlar dışarıdan geliyorsa başka yerde doktoru vardır göstermesi gerekir neticede rapor verince incileri mi dökülüyormuş
Haberleşelim o zaman canım ben de bakacağım biraz iyi bir yer bulursak birbirimize haber edelim sen benden önce gidersin tahminimce zaten benim bayram sonrasına kaldı20 sinden sonra gidebilirsin detaylıya dedi çünkü
Kesinlikle bence uzmanlık alanından o çok konuşmasıCanım ben şimdi biraz araştırdım kadın doğum uzmanları perinatolojide yan dal yapıp perinatolog oluyorlarmış belki radyoloji uzmanları da yan dal yapıp perinatolog oluyorlardı.
Ama senin dediğin mantıklı çocuk her türlü içerse büyüyor ki bende hemşieeyim çoğu şeyde bilgi sahibiyim ben her şeyi doktora hatırlatacak söyleyeceksem ne gerek var özele gitmeye.
İkinci doktor biz gider gitmez dosya açtı yaşım eşimle kan grubumuz kronik hastalığım işte önceki gebelik felan her şeyi detaylı sordu boyumu kilomu ölçtü diğeri hiç bunları sormadı çoğu şeyi ben söylüyordum.
İkinci doktor çok iyi geldi bana da aslında ona yakınım ama işte kafamızı her gittiğimizde çok karıştırır mı diye düşünüyorum.
Sanırım perinatolog olduğu için de bu çok konuşmasına katlanacağım
Oyy kıyamam. Ben kedimi sordum aşıları varsa hiç korkma sakın kimseye de verme dedi.Ya yerimmm ağzını burnunu bunun ben
Sokakta gördüğü her kediyi kucaklayıp ağzına sokan ben toxo testim negatif geldi maalesefdoktor doğurana kadar uzak duralım hayvanlardan dedi içime içime ağlıyorum resmen
Benim fikrim de detaylı anlatandan yana. Ben severim herşeyi her detayı ihtimali düşünen doktoru. Dikkatli demektir. Diğerine göre yeğdir. Birde perinatologmuş bence onu değerlendir derim canımKızlarBearhug kisacabkk doğum ve muayene konuşmuşsunuz bende kararsızım aslında sizden fikir alayım bi.
Ben tokatta yaşıyorum burda bir tane özel hastanede var burada benim gittiğim doçent doktor ilhan bahri delibaş ocak ayında üniversiteden geçti özel hastaneye geçen haftaya kadar 3 kez ona gittim.
Memnunum aslında ama çok rahat bir doktor sanki ben söylemeden hiç bir şey sorup söylemiyor kiloma bile bakmadı eşimle kan uyuşmazlığı var mı onu bile sormadı.Ama rahat bir doktor beni hiç germiyordu bende sevmiştim bu huyunu.
Burda bir de profesör var üniversitede derse giriyor hala ve özel kliniği var orda muayene yapıyor istediği kanları ve doğumu da üniversite hastanesinde yaptırıyor.12.haftada bir de ona gideyim dedim gittim.
Adam başta iyi gibi geldi işte anamnez alması ilgilenmesi güzel ama çok detaya giriyor olmayacak şeyleri insanın aklına sokuyor ikili testim temiz çıktı ama bize yarım saat down sendromu anlattı eşim en son dr bey sorun mu var dedi sorun yok dedi ama insanın aklını kurcalıyor anlattıkları sanki fazla konuşuyor aklımızı bulandırıyor.Ama adam ben aynı zamanda perinatologum dedi tokatta tek perinatoloji yapan bir tek o var o yönden çok mantıklı geliyor ama aklımızı da baya karıştırıyor işte.
Bizde kararsız kaldık hangisine gidelim bilmiyoruz.
Bir de benim doğumum burda olmayacak tam tayin zamanı olduğu için Eskişehirde annemin yanında olacağım.O yüzden burda sadece takibim olacak.
Eltilerden yana şanssızım ben de canımŞanslısın valla benimki de uzaktan çok iyidir yaklaşınca şaşı oluyosundetaylı ultrason ikili test falan temiz çıkınca söyledik biz de artık. Benim elti de kayınvalideyi solda sıfır bırakır seninkiler ne alem bilmiyorum ama tembihledim ben kayınvalideme söylememesi için eltime, umarım söylememiştir
Uzanır uzanmaz koşup gelip özellikle tam karnıma yatması burda azcık aşa kaydırdım ama tam bebeğin üstüne yaYaa benim kediler de böyle sürekli karnımda yatıyolarçok tatlıymış minnoş
Benim de toxo negatif son gittiğim doktor da ev kedilerinin parazit aşıları düzenli yapılıyorsa sevebilirsin kumundan dışkısıdan uzak dur yinede ama özellikle çiğ etten uzak dur özellikle çiğ etten geçiyor dedi.Ya yerimmm ağzını burnunu bunun ben
Sokakta gördüğü her kediyi kucaklayıp ağzına sokan ben toxo testim negatif geldi maalesefdoktor doğurana kadar uzak duralım hayvanlardan dedi içime içime ağlıyorum resmen
Sorma ben de soracaklarımı hep unuttum ekranda bebişi görünce uçup gidiyor hwrşey aklımdanBen çok stres yapıyorum ya dilim tutuluyor konuşamıyorum, soracaklarımı unutuyorum
Eltilerden yana şanssızım ben de canım
Hepsine mesafeliyim zaten aramızda hiç hır gür çıkmadı öyle insanlar değiliz zaten ama en baştan da uzağız mesafeliyiz bayramdan bayrama görürüm yüzlerini ama ona bile dayanamam
Bir tanesi mesela arkadan eşimin ailesindeki ufacık çocuklarla dalga geçen bir tip
Bilmem kimin çocuğunun tipini gördükçe hamile kalmaya korkuyorum ya çocuk bunlara benzerse falan diye muhabbetleri var sığ sığ
Sanki kendisi bana Angelina Jolie de
Biri de bana şey demişti ailede bir tek senin kocanın tipi farklı bir tek o annesine benzemiş ama ben sana diyim kendisi annesinden almış ama çocuğa babasının genlerini verir ona göre diye
Olay da şu
Benim kayınvalidem sarışın mavi gözlü çok güzel bir kadın kayınpeder tam tersi dört oğlu var sadece eşim açık kumral ve renkli gözlü diğerleri babalarının kopyası eşimin baba tarafından sülalesi de hep çok esmer ve benim aklı evvel eltilerim kendileri İngiliz asilzadesi gibi püri pakmışçasına esmerliği beğenmiyoroff yazarken bile daraldım ve onlara bilendim saçma insanlarla akraba olmak kapatılsın
Anladım neyse ki asisi var riskli bir durum degilCok ilginc ben burda hic boyle bise duymadim
Ah canım.benim yakedi aşermesine inanırım gel sev teyzesi
Valla benim bir ablamın evde 9 kedisi var bu akşam ona iftara gittik doya doya sevdim ev kedisi diye alıp eve bile getiresim vardıkedi aşermesine inanırım gel sev teyzesi
Kızlar bu arada renkli ultrason yaptiracakmisiniz birde ikili dörtlü test çok duusnmuyorum ben fikirlerinizi almak isterim birde nipst dediğiniz devlet yapmiyor degilmi
Senin kv biraz benimkine benziyor benim ki de iyi kadın diyorum hep aslında ama son zamanlarda bazı şeyler batmaya başladı galiba bana.telefonda ses dışarı duyulur ya eşime sen dediğimi yap dedi geçen çocukla ilgili bir konuda ne dedi benim çocuğum ile ilgili acaba neyin kararını verdiKızlar hamileliği ailelerle paylaştınız mı? Benim kayınvalide şimdiden yürüyen rahim muamelesi yapmaya başladı sağolsun. Grip oldum üç gündür yatıyorum bugün serum yedim de kendime geldim, kolumu kaldıramıyorum. Üç kere aradı kasık ağrın var mı kanaman var mı diye. Beni sorsa iyi misin nasıl oldun dese sorun yok, aklı fikri bebekte. Baklava gönderecekmiş benim gözüm peynir ekmek bile görmüyor bulantıdan kaç gündür. Keşke söylemeseydim altı aylık olana kadar ya şimdiden içim şişti be.
Benimki de çok fena tekir sonuçtaValla benim bir ablamın evde 9 kedisi var bu akşam ona iftara gittik doya doya sevdim ev kedisi diye alıp eve bile getiresim vardıevdeki köpkemi döver o kediler o ayrı çok fenalar çünkü
Ya biliyor musun artık herkese gıcık oluyorum herkesin her şeyi batıyor eskiden böyle değildim ama hormonlar bozdu beniSenin kv biraz benimkine benziyor benim ki de iyi kadın diyorum hep aslında ama son zamanlarda bazı şeyler batmaya başladı galiba bana.telefonda ses dışarı duyulur ya eşime sen dediğimi yap dedi geçen çocukla ilgili bir konuda ne dedi benim çocuğum ile ilgili acaba neyin kararını verdibir de cinsiyetini 12+4 de Dr un söylememesi devlette gayet normal yani telefonda yine eşime diyor ki baskı yapamamış mı Dr a öğrenememiş mi diye gıyabımda konuşuyor eşim sesini kıstı duyacağımı anlayıp daha ne dediyse artık ya sanane belki ben insan darlamayı sevmiyorum senin gibi bir kere sordum söylemedi bitti benim ailem de merak ediyor ama söylemedi deyince üstelemiyor. ay vallahi ben mi garibim insanlar mı ya da eskisi gibi tahammül edemiyor muyum bilmiyorum kusura bakma uzun oldu ama dolmuşum sanırım
Bu konuyu cok merak ettimAnladım neyse ki asisi var riskli bir durum degil
Kiz kadin merak ediyodurKızlar hamileliği ailelerle paylaştınız mı? Benim kayınvalide şimdiden yürüyen rahim muamelesi yapmaya başladı sağolsun. Grip oldum üç gündür yatıyorum bugün serum yedim de kendime geldim, kolumu kaldıramıyorum. Üç kere aradı kasık ağrın var mı kanaman var mı diye. Beni sorsa iyi misin nasıl oldun dese sorun yok, aklı fikri bebekte. Baklava gönderecekmiş benim gözüm peynir ekmek bile görmüyor bulantıdan kaç gündür. Keşke söylemeseydim altı aylık olana kadar ya şimdiden içim şişti be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?