2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bencede kapatilsin. Eltimi bende pek sevmiyorum. Benle sidik yaristirip benim kinamdan 4 gun once kina yapmisti bundan da otesi yoktur heralde

Kizlar bu kan uyusmazligi dediginiz sey ne oluyo?
Anne rh negatif bebek rh pozitif olduğunda ortaya çıkıyor ama bu saptandığında değişim yapılıyor ilk çocukta önlem alınmazsa ikinci ve diğer çocuklarda sakat ve ölü doğum riski artıyor kuzum kısacası düzelen bir durum

Ahhh ne guzel ya Yunanistan cok guzel bi ulke hayranim oraya ya
Bencede senin icin zor olur cnm helede ilerlerledikce agirlastikca zor olur
Evet güzeldir ama en önemlisi çok rahat ben burada yaşayan Türk Azinliktanim duymuşsunuzdur mutlaka...evet benimde en büyük endişem ilerledikçe ne olucak heralde ona göre bişeyler yapılır masaj esneme vs..

İlk torunumu olacak bendede en az sorduğu bu galiba zaten benim babam biraz tuhaf biliyo asla çaktırmıyor bende çok ilgilenmemelerine takılıyorum aslında

Valla benim bir ablamın evde 9 kedisi var bu akşam ona iftara gittik doya doya sevdim ev kedisi diye alıp eve bile getiresim vardı evdeki köpkemi döver o kediler o ayrı çok fenalar çünkü
Yeni doğum mu yaptı kedileri yoksa 9 tane kediyle hep yaşayacakmı valla tebrik ettim Bende aşırı severim kedileri ve 3 den sonra sonu yok bu kedi olayının devamı geliyo

Canım.sen sat a göre takip et yumurtlamana göre değil erken döllenme de saç değişmez geç döllenme de oda 2 hafta farkta değişir
Evet biliyorum sata gore telefonumda programda kayıtlı zaten , cınsıyet bakarken haftası kucuk oldugu ıcın gelısımı baz aldım sadece buyudukce oda kapanır zaten fark muhtemelen hep boyle gıtmez

Papatyamaviss Cinsiyet yazan çok oluyor. Bence ekle sen tabloya
Yanılma olursa, değiştirirsin sonradan.

Arada bakarız , kimin neyi olacak diye
Valla bi arkadasım sayfayı benden devralırsa sevınecegım cunku pcden yapıyordum tum ıslemlerı telefondan cok zor oluyor takıp edemıyorum artık bır işim de olmadıgına gore gonullu biri varsa sevınırım

İlk torunumu olacak bendede en az sorduğu bu galiba zaten benim babam biraz tuhaf biliyo asla çaktırmıyor bende çok ilgilenmemelerine takılıyorum aslında
Ay yok ilk torunu da değil aslında bir tane daha var

Uzanır uzanmaz koşup gelip özellikle tam karnıma yatması burda azcık aşa kaydırdım ama tam bebeğin üstüne ya acaba hissediyor da koruma iç güdüsümü diyorum
Kedilerin hissettiğini duymuştum ya da okumuştum. Önceki kaybettiğim gebelikte arkadaşa gitmiştik onun kedisi de gelip karnıma yatmıştı

Kiz kadin merak ediyodur
Benim kaynana dogum olunca aa ne cabuk dogdu der okadar ilgisiz yani dusun
Ya ben herhalde daha önceden nişanda nikahta falan bazı hareketlerine, kendini aşırı ön plana çıkarmasına falan çok kurulduğum için baştan takmış da olabilirim. Herkes abartıyosun dediğine göre bi bildiğiniz var herhalde Düşüklerimde de çok canımı sıkmıştı, düşük yaptıktan sonra iki günde bir arayıp adetin gecikti mi ne zaman hamile kalacaksın diye soruyodu.

Ahh ben de aynıyım. Kedi köpek sokaklarda peşime takılır hep çok severim. Kuzenimde yavru köpek var çok küçük aşıları daha tamamlanamadı içim gidiyor sevemiyorum.

Düşüklerde yaptığı çok kötü. Sanki sen istemiyorsun iyice canını sıkmış. Bunu bilince senin sadece çocuğu düşünüyor beni değil diye algılaman da çok normal canım. Boşver ama kafana taksan ne değişecek bebiş için de olsa az baksın sana ilgilensin tadını çıkar ☺

Evet ya işte o yüzden canımı sıkıyor. Daha hiç bebek yokken de tutturuyodu yap yap yap diye. Bi gün şakasına bak yaparım atarım kucağına bakarsın ben gezerken dedim. Daha 1 yıl olmamış evleneli o sıra. Bakarım tabii dedi. İçine oturmuş lafım, iki gün sonra arıyor ben bakamam altı ay yazlıktayım zaten hastayım ben bana güvenip yapma diyor. Ölür müsün öldürür müsün

Ay şaka gibi, Allah sabır versin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…