Bencede kapatilsin. Eltimi bende pek sevmiyorum. Benle sidik yaristirip benim kinamdan 4 gun once kina yapmisti bundan da otesi yoktur heraldeEltilerden yana şanssızım ben de canım
Hepsine mesafeliyim zaten aramızda hiç hır gür çıkmadı öyle insanlar değiliz zaten ama en baştan da uzağız mesafeliyiz bayramdan bayrama görürüm yüzlerini ama ona bile dayanamam
Bir tanesi mesela arkadan eşimin ailesindeki ufacık çocuklarla dalga geçen bir tip
Bilmem kimin çocuğunun tipini gördükçe hamile kalmaya korkuyorum ya çocuk bunlara benzerse falan diye muhabbetleri var sığ sığ
Sanki kendisi bana Angelina Jolie de
Biri de bana şey demişti ailede bir tek senin kocanın tipi farklı bir tek o annesine benzemiş ama ben sana diyim kendisi annesinden almış ama çocuğa babasının genlerini verir ona göre diye
Olay da şu
Benim kayınvalidem sarışın mavi gözlü çok güzel bir kadın kayınpeder tam tersi dört oğlu var sadece eşim açık kumral ve renkli gözlü diğerleri babalarının kopyası eşimin baba tarafından sülalesi de hep çok esmer ve benim aklı evvel eltilerim kendileri İngiliz asilzadesi gibi püri pakmışçasına esmerliği beğenmiyoroff yazarken bile daraldım ve onlara bilendim saçma insanlarla akraba olmak kapatılsın
Benimkide arama rehberimde ne zaman aramistir belli degilKiz kadin merak ediyodur
Benim kaynana dogum olunca aa ne cabuk dogdu derokadar ilgisiz yani dusun
Anladım canım Ben de 16 içinde gideyim k halde daha sağlıklı olurTabi ki ama erken öğrenince de ilerde değişme durumu olabiliyor o yüzden ikili değilde üçlü zamanı daha net oluyor 14 den sonrası
Anne rh negatif bebek rh pozitif olduğunda ortaya çıkıyor ama bu saptandığında değişim yapılıyor ilk çocukta önlem alınmazsa ikinci ve diğer çocuklarda sakat ve ölü doğum riski artıyor kuzum kısacası düzelen bir durumKizlar bu kan uyusmazligi dediginiz sey ne oluyo?
Aynenn aşerdikçe bir doz alıp geliyorumBenimki de çok fena tekir sonuçtasenin en azından kedi aşerince sığınabileceğin bi liman varmış şanslısın
Evet güzeldir ama en önemlisi çok rahatAhhh ne guzel ya Yunanistan cok guzel bi ulke hayranim oraya ya
Bencede senin icin zor olur cnm helede ilerlerledikce agirlastikca zor olur
İlk torunumu olacak bendede en az sorduğu bu galiba zaten benim babam biraz tuhaf biliyo asla çaktırmıyorKızlar hamileliği ailelerle paylaştınız mı? Benim kayınvalide şimdiden yürüyen rahim muamelesi yapmaya başladı sağolsun. Grip oldum üç gündür yatıyorum bugün serum yedim de kendime geldim, kolumu kaldıramıyorum. Üç kere aradı kasık ağrın var mı kanaman var mı diye. Beni sorsa iyi misin nasıl oldun dese sorun yok, aklı fikri bebekte. Baklava gönderecekmiş benim gözüm peynir ekmek bile görmüyor bulantıdan kaç gündür. Keşke söylemeseydim altı aylık olana kadar ya şimdiden içim şişti be.
Yaaaa yerimHocam kedim sürekli karnıma yatmak istiyor bunun günası var mıdır
Yeni doğum mu yaptı kedileri yoksa 9 tane kediyle hep yaşayacakmı valla tebrik ettimValla benim bir ablamın evde 9 kedisi var bu akşam ona iftara gittik doya doya sevdim ev kedisi diye alıp eve bile getiresim vardıevdeki köpkemi döver o kediler o ayrı çok fenalar çünkü
Evet biliyorum sata gore telefonumda programda kayıtlı zaten , cınsıyet bakarken haftası kucuk oldugu ıcın gelısımı baz aldım sadece buyudukce oda kapanır zaten fark muhtemelen hep boyle gıtmezCanım.sen sat a göre takip et yumurtlamana göre değil erken döllenme de saç değişmez geç döllenme de oda 2 hafta farkta değişir
Valla bi arkadasım sayfayı benden devralırsa sevınecegım cunku pcden yapıyordum tum ıslemlerı telefondan cok zor oluyor takıp edemıyorum artık bır işim de olmadıgına gore gonullu biri varsa sevınırımPapatyamaviss Cinsiyet yazan çok oluyor. Bence ekle sen tabloya
Yanılma olursa, değiştirirsin sonradan.
Arada bakarız , kimin neyi olacak diye
Ay yok ilk torunu da değil aslında bir tane daha varİlk torunumu olacak bendede en az sorduğu bu galiba zaten benim babam biraz tuhaf biliyo asla çaktırmıyorbende çok ilgilenmemelerine takılıyorum aslında
Kedilerin hissettiğini duymuştum ya da okumuştum. Önceki kaybettiğim gebelikte arkadaşa gitmiştik onun kedisi de gelip karnıma yatmıştıUzanır uzanmaz koşup gelip özellikle tam karnıma yatması burda azcık aşa kaydırdım ama tam bebeğin üstüne yaacaba hissediyor da koruma iç güdüsümü diyorum
Ya ben herhalde daha önceden nişanda nikahta falan bazı hareketlerine, kendini aşırı ön plana çıkarmasına falan çok kurulduğum için baştan takmış da olabilirim. Herkes abartıyosun dediğine göre bi bildiğiniz var herhaldeKiz kadin merak ediyodur
Benim kaynana dogum olunca aa ne cabuk dogdu derokadar ilgisiz yani dusun
Ahh ben de aynıyım. Kedi köpek sokaklarda peşime takılır hep çok severim. Kuzenimde yavru köpek var çok küçük aşıları daha tamamlanamadı içim gidiyor sevemiyorum.Ya yerimmm ağzını burnunu bunun ben
Sokakta gördüğü her kediyi kucaklayıp ağzına sokan ben toxo testim negatif geldi maalesefdoktor doğurana kadar uzak duralım hayvanlardan dedi içime içime ağlıyorum resmen
Düşüklerde yaptığı çok kötü. Sanki sen istemiyorsun iyice canını sıkmış. Bunu bilince senin sadece çocuğu düşünüyor beni değil diye algılaman da çok normal canım. Boşver ama kafana taksan ne değişecek bebiş için de olsa az baksın sana ilgilensin tadını çıkar ☺Ya ben herhalde daha önceden nişanda nikahta falan bazı hareketlerine, kendini aşırı ön plana çıkarmasına falan çok kurulduğum için baştan takmış da olabilirim. Herkes abartıyosun dediğine göre bi bildiğiniz var herhaldeDüşüklerimde de çok canımı sıkmıştı, düşük yaptıktan sonra iki günde bir arayıp adetin gecikti mi ne zaman hamile kalacaksın diye soruyodu.
Evet ya işte o yüzden canımı sıkıyor. Daha hiç bebek yokken de tutturuyodu yap yap yap diye. Bi gün şakasına bak yaparım atarım kucağına bakarsın ben gezerken dedim. Daha 1 yıl olmamış evleneli o sıra. Bakarım tabii dedi. İçine oturmuş lafım, iki gün sonra arıyor ben bakamam altı ay yazlıktayım zaten hastayım ben bana güvenip yapma diyor. Ölür müsün öldürür müsünDüşüklerde yaptığı çok kötü. Sanki sen istemiyorsun iyice canını sıkmış. Bunu bilince senin sadece çocuğu düşünüyor beni değil diye algılaman da çok normal canım. Boşver ama kafana taksan ne değişecek bebiş için de olsa az baksın sana ilgilensin tadını çıkar ☺
Evet ya işte o yüzden canımı sıkıyor. Daha hiç bebek yokken de tutturuyodu yap yap yap diye. Bi gün şakasına bak yaparım atarım kucağına bakarsın ben gezerken dedim. Daha 1 yıl olmamış evleneli o sıra. Bakarım tabii dedi. İçine oturmuş lafım, iki gün sonra arıyor ben bakamam altı ay yazlıktayım zaten hastayım ben bana güvenip yapma diyor. Ölür müsün öldürür müsün
Amaah bellı oldumu sağlıkla gelsin minnoşKızlaaarr oğlum oluyorPapatyamaviss canım sen kız demiştin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?