2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya
Hic bise olmaz Allahin izniyle onlar orda korunakli
Benimde dun ayaga kalkarken kasigima bi agri girdi sanki bise koptu gibi nasil tarif edilir bilemedim Bende ondan korktum
Hareketlerini hissetmeye baslasak bize buradayim dicekler rahatlicaz

Vucudun alistigi icindir belirtilerinin gitmesi zaten beklenen şey 12-13 haftalarda bulantının gecmesi azalması

Hic bise olmaz Allahin izniyle onlar orda korunakli
Benimde dun ayaga kalkarken kasigima bi agri girdi sanki bise koptu gibi nasil tarif edilir bilemedim Bende ondan korktum
Hareketlerini hissetmeye baslasak bize buradayim dicekler rahatlicaz
O dediğin bana hep oluyor ben ona alıştım canım korkmuyorum ama dışardan birşey gelince korkuyorum darbe almıştır diye keşke hissetsek artık gerçekten içimiz rahatlasa ya

Yani çamasırıma bulasıyor en son gelen gece uc tane bir lıra kadar dıyım
Hiç bişe olmayacak ama anneyi çok tedirgin ediyor her lavaboda akıntıda gidip bakma istiyorum bendede 2 hafta geldi
Su çok içiyormusun? Doktorum bana suyun çok etkili olduğunu söylemişti

O dediğin bana hep oluyor ben ona alıştım canım korkmuyorum ama dışardan birşey gelince korkuyorum darbe almıştır diye keşke hissetsek artık gerçekten içimiz rahatlasa ya
Ayy inş yoksa sürekli doktora gidip görmek istiyorum dün amazonda kalbini evde dinleyebilirmiyim diye doppler bakiyorum esim sen kafayi yedin diyo

Kızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya
Allah korusun birşey olmamıştır hiç korkma banada Dr son muayenede mecburen vajinal bakıldı göbeğimi bastırdı ultrasonu vajinada salladı,birde ellerimde kalcalarimin altindaydi dahada zordu resmen soğuk terler çıkardım anlatamam üstelik ayrıntılı ultrasondu çok uzun sürdü ve bebekte annesi gibi tam inatci istediklerini çok zor verdi Dr...çok korktum o gün kanama olacak diye ama çok şükür bugüne geldik birşey olmadı,üstelik progesteronuda azaltarak bırakma evresindeyim

Aa gercekten mı aklımda olsun o zaman ay keske bı an once haraketlenseler gerçekten o zaman haraket ettikçe insan içi de rahat oluyor oğlumda 14 de hıssetmıstım net 15 te bakalım bunda net ne zaman hıssedıcem
Ayy en sabirsizlandigim şey benimde o bir an önce başlasa hareketler..aslında şimdiden çok hafif böyle seyirme gibi,bazen kayar gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamiyorum ki...

Ayy en sabirsizlandigim şey benimde o bir an önce başlasa hareketler..aslında şimdiden çok hafif böyle seyirme gibi,bazen kayar gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamiyorum ki...
Elimin altında kayıyor bende hissediyorum hapşururken ağrı girdi sonra geçti ama alıştım Allah koruyor ya Bi şey olmaz inşallah

Ay seninle konuşmuştuk şimdi hatırladım. Ben bahsettiğim arkadaşa gidemedim ramazan girince araya bayram sonrasına erteledik.

Ayy inş yoksa sürekli doktora gidip görmek istiyorum dün amazonda kalbini evde dinleyebilirmiyim diye doppler bakiyorum esim sen kafayi yedin diyo
Valla ona bende baktım da onun kalbi algıladığı aylarda yavaştan hareket de hissetmeye başlıyoruz diye vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…